05 / 05 / 2024

aladağ yapı kilit parke taşı üretimi

aladağ yapı kilit parke taşı üretimi

Aksaray'da 10 bin 98 metrekare alanda kurulan ve günlük 4 bin metrekare kilitli parke taş üretimi yapan Aladağ Yapı, son olarak açtığı beton fabrikası ile de yatırımlarına güç katmaya devam ediyor...

Ekba Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekba Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Kaplan ve Mehmet Emin Aladağ ortaklığında kuruldu.

Özel okullara ne kadar zam yapılacak? Beklenen artış olmazsa özel okullar kapıya kilit mi vuracak?

Yeni yılda özel okullara ne kadar zam yapılacağı büyük merak konusu. Çok sayıda öğrencinin özel okullarda eğitim gördüğü biliniyor. Peki beklenen artış olmazsa özel okullar kapıya kilit mi vuracak? İşte ayrıntılar…

İzmit'te belediye müzesine yatak odası yapıldığı iddiası!

İzmit Belediyesi tarafından restore edilen ve belediye müzesi tabelası asılan tarihi Yeşil Konak’ta cihannüma katının yatak odası yapıldığı iddia ediliyor. AKP’li eski başkan Nevzat Doğan tarafından kullanıldığı iddia edilen odanın ziyarete kapalı olduğu, kilit altında tutulduğu görüldü. 

6 milyonluk asfalt sökülüp yeniden yapıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl 6 milyon liraya sıcak asfalt yapılan İnönü ilçesindeki sokaklar, ilçe belediyesi tarafından kilit taşla değiştiriliyor. 

Kandahar Sf Yapı Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kandahar Sf Yapı Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Aladağ tarafından kuruldu.

Asr Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Asr Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi Esra Nur Aladağ tarafından 30 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kale Kilit, Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda!

Kale Kilit nesil akıllı ürünlerini 23-27 Mayıs'ta gerçekleşecek Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda tanıtacak.

Adana Aladağ'da Yatılı Bölge Yurdu yapılıyor!

Adana Aladağ'da yaşanan yangın faciası sonrasında, bölgede inşa edilen Yatılı Bölge Yurdu'nda çalışmalar aralıksız sürüyor. Yapımı hızla ilerleyen yurt 300 kişilik olarak planlandı.

Yapı Kredi, mega projelere destek vermeyi sürdürecek!

Yapı Kredi CEO’su Açıkalın, “Enerji, altyapı, ticari gayrimenkul gibi alanlarda, kamu ve özel sektör projelerini takip edeceğiz. Uzmanlık gerektiren projelerin kilit oyuncularından biri olacağız" dedi.

Adana Aladağ Devlet Hastanesi inşaatı hızlandırıldı!

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi CHP Adana Milletvekili Av. Elif Doğan Türkmen'in 4 yıldır bir ilerlemenin kaydedilmediği Aladağ Devlet Hastanesi'nin yapım isinin hızlandırılması ve bir an önce hizmete alınması yönündeki çabaları sonuç verdi.

Adana Aladağ Hastanesi'nin ihalesi 30 Eylül'de!

Aladağ Hastanesi için ihale süreci başladı. İl Sağlık Müdürlüğünce yapılan açıklamada hastaneyle ilgili ihale dosyası hazırlama sürecinin tamamlandığı ve Aladağ Hastanesi inşaatı ihalesinin 30 Eylül'de yapılacağı bildirildi.

Kırşehir'de üst yapı çalışmaları başladı!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci; “Alt yapısı biten her bölgede kilit parke, yol kaldırım ve sıcak asfalt çalışmaları yapılıyor.'' dedi.

Adana Aladağ Devlet Hastanesi'nin ihalesi Temmuz'da yapılacak!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Aladağ ilçesine yapılacak yeni devlet hastanesi hakkında bilgi verdi. Vali Mahmut Demirtaş, hastanenin 2016 yılının Temmuz ayında ihaleye çıkacağını söyledi.

aladağ yapı kilit parke taşı üretimi Haberi

aladağ yapı kilit parke taşı üretimi


Aksaray'da 10 bin 98 metrekare alanda kurulan ve günlük 4 bin metrekare kilitli parke taş üretimi yapan Aladağ Yapı, son olarak açtığı beton fabrikası ile de yatırımlarına güç katmaya devam ediyor.


Konya’da kurdukları fabrikanın ardından Aksaray’da yıllar önce açtığı kilitli parke taşı fabrikası ile birlikte Aksaray ve çevre illerin önemli bir eksikliğini gideren Aladağ Yapı, son olarak açtığı beton fabrikası ile de yatırımlarına güç katmaya devam ediyor. 10 bin 98 metrekarelik alanda kurulan ve günlük 4 bin metrekare kilitli parke taşı üretimi yapan Aladağ Yapı, kilitli parke taşında marka haline gelirken, özel ve tüm resmi kurum ve kuruluşlara da hizmet veriyor. Üretimlerinde kaliteden ödün vermeyen Aladağ Yapı, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmetlerini her geçen gün daha da artırıyor.


Konya’daki firmalarının...