05 / 05 / 2024

aladağ yapı kilitli taş üretimi

aladağ yapı kilitli taş üretimi

Aksaray'da 10 bin 98 metrekare alanda kurulan ve günlük 4 bin metrekare kilitli parke taş üretimi yapan Aladağ Yapı, son olarak açtığı beton fabrikası ile de yatırımlarına güç katmaya devam ediyor...

Ekba Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekba Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Kaplan ve Mehmet Emin Aladağ ortaklığında kuruldu.

Kandahar Sf Yapı Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kandahar Sf Yapı Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Aladağ tarafından kuruldu.

Asr Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Asr Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi Esra Nur Aladağ tarafından 30 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Adana Aladağ'da Yatılı Bölge Yurdu yapılıyor!

Adana Aladağ'da yaşanan yangın faciası sonrasında, bölgede inşa edilen Yatılı Bölge Yurdu'nda çalışmalar aralıksız sürüyor. Yapımı hızla ilerleyen yurt 300 kişilik olarak planlandı.

Adana Aladağ Devlet Hastanesi inşaatı hızlandırıldı!

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi CHP Adana Milletvekili Av. Elif Doğan Türkmen'in 4 yıldır bir ilerlemenin kaydedilmediği Aladağ Devlet Hastanesi'nin yapım isinin hızlandırılması ve bir an önce hizmete alınması yönündeki çabaları sonuç verdi.

Elazığ Arıcak'ta alt ve üstyapı çalışmaları yapılıyor!

Arıcak Belediyesi tarafından başlatılan alt ve üstyapı çalışmaları devam ediyor. Arıcak ilçesinde devam eden içme suyu hattı değişimi çalışmalarının ardından çevre düzenlemesi ve kilitli parke taşı döşemesi kapsamında çalışmalar yapılıyor.

Batman'da 30 bin metrekare kilitli parke taşı döşendi!

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Batman Belediyesince yürütülen çalışmalarda 30 bin metrekare kilitli parke döşendi.

Batman'da yol yapım ve kaldırım çalışmaları başlatıldı!

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Batman Belediyesi ekipleri, kent genelinde asfalt, yol yapım, yol açma, kilitli parke taşı, orta refüj ve kaldırım yenileme çalışması başlattı.

Şanlıurfa'da beton parke yapımında sona gelindi!

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Sırrın Mahallesi’ne bağlı Gürcütepesi mevkisinde yapımında sona yaklaşılan kilitli beton parke yapım çalışmalarını inceledi.

Adana Aladağ Hastanesi'nin ihalesi 30 Eylül'de!

Aladağ Hastanesi için ihale süreci başladı. İl Sağlık Müdürlüğünce yapılan açıklamada hastaneyle ilgili ihale dosyası hazırlama sürecinin tamamlandığı ve Aladağ Hastanesi inşaatı ihalesinin 30 Eylül'de yapılacağı bildirildi.

Nazilli kentsel dönüşüm evlerinin yolları yapılıyor!

Nazilli Belediyesi tarafından Birinci Etap Kentsel dönüşüm evleri çevresinde yol düzenleme çalışmalarına başlandı. Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerince ilk olarak 1.Etap Kentsel dönüşüm evlerinin güney kısmında kalan yola kilitli parke taşı döşemesi yapılıyor.

Adana Aladağ Devlet Hastanesi'nin ihalesi Temmuz'da yapılacak!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Aladağ ilçesine yapılacak yeni devlet hastanesi hakkında bilgi verdi. Vali Mahmut Demirtaş, hastanenin 2016 yılının Temmuz ayında ihaleye çıkacağını söyledi.

Konya Aladağ Kayak Merkezi'nin ilk etabı Aralık'ta açılacak!

Konya'da yapımı süren Derbent ilçesine 4 kilometre uzaklıkta kurulacak kayak merkezinde çalışmalar sürüyor. Derbent Aladağ Kayak Merkezinin ilk etap kayak pistinin aralık ayında açılacağı bildirildi.

aladağ yapı kilitli taş üretimi Haberi

aladağ yapı kilitli taş üretimi


Aksaray'da 10 bin 98 metrekare alanda kurulan ve günlük 4 bin metrekare kilitli parke taş üretimi yapan Aladağ Yapı, son olarak açtığı beton fabrikası ile de yatırımlarına güç katmaya devam ediyor.


Konya’da kurdukları fabrikanın ardından Aksaray’da yıllar önce açtığı kilitli parke taşı fabrikası ile birlikte Aksaray ve çevre illerin önemli bir eksikliğini gideren Aladağ Yapı, son olarak açtığı beton fabrikası ile de yatırımlarına güç katmaya devam ediyor. 10 bin 98 metrekarelik alanda kurulan ve günlük 4 bin metrekare kilitli parke taşı üretimi yapan Aladağ Yapı, kilitli parke taşında marka haline gelirken, özel ve tüm resmi kurum ve kuruluşlara da hizmet veriyor. Üretimlerinde kaliteden ödün vermeyen Aladağ Yapı, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmetlerini her geçen gün daha da artırıyor.


Konya’daki firmalarının...