11 / 05 / 2024

Aladağlar yabancı turistler

Aladağlar yabancı turistler

Aladağlar'ı Türk dağcıları son yıllarda keşfetti. Toros sıradağlarının en yüksek zirvelerinin bulunduğu Aladağlar için turizmciler " Aladağlar özellikle yabancılardan büyük ilgi görüyor. Son yıllarda Türk dağcıların da ilgisi arttı" dedi...

2018'den bu yana yabancılara her ay ortalama 3 bin 900 konut satılıyor!

Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu, yabancılara yapılan konut satışları ile ilgili rakam paylaştı. Peki Celal Erdoğdu'nun söz konusu paylaşımına nasıl yorumlar geldi? Vatandaşlar yabancılara konut satışı ile ilgili ne düşünüyor? İşte o yorumlar...

Yabancıya konut satışında alt limitin 600 bin dolara yükseltilmesine vatandaşlar ne dedi? 

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, yabancıya konut satışında alt limitin 600 bin dolara çıkartılmasını değerlendirdi. Peki vatandaşlar yabancıya konut satışında alt limitin 600 bin dolara yükseltilmesine vatandaşlar ne dedi? 

15 Şubat Euro/TL ne kadar oldu? Euro bugün kaç TL? Güncel euro/TL kuru

Euro kuru, yatırımcılar, yabancı ülkelerden alışveriş yapacaklar ve yurt dışına çıkacaklar veya alış satış yapmak isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. 15 Şubat Euro/TL ne kadar oldu? Euro bugün kaç TL? Güncel euro/TL kuru.

Yerli üretim otomobil satışları yabancı markaları geçti! İşte zirvedeki ilk 3 marka

Otomobil piyasasında en çok satılan otomobiller belli oldu. Pazarda satılan yerli otomobiller ithal araç satışlarını geçti. İlk üç sırada yer alan yerli markaların ne kadar otomobil sattığı da açıklandı. İşte detaylar...

Tatilde yerli turistler konaklamayı kısaltırken, yabancılar uzattı!

Hareketli bir yaz bekleyen turizm sektörünün temsilcileri yaptıkları açıklamada yabancı turistlerin konaklama ortalamalarını artırırken, yerli turistlerin düşen alım gücü ile beraber geceleme sayılarını azalttığını kaydetti.

Dolandırıcılar yabancıya konut satışında darbe vuruyor!

Son yıllarda Türkiye'den ev alan yabancı sayısı bir hayli arttı. Hal böyle olunca yaşanan bu talep dolandırıcıları harekete geçirdi. Öyle ki bir daire birden fazla kişiye satılıyor. 

Sahte gayrimenkul ilanlarıyla yabancıya vatandaşlık hakkı vaadi!

Türkiye'de bazı uyanık emlakçılar yabancıya 250 bin dolarlık gayrimenkul satışı karşılığı Türk vatandaşlığı vaadinde bulundu. Öyle ki emlakçılar çeşitli ülkelerde Türk vatandaşlığı için reklam kampanyaları başlattı.

Kovid-19 Antalya'daki kiralık villalara talebi artırdı!

Kovid-19 salgını Antalya'daki villalara talebi artırdı. Sosyal izolasyona önem veren vatandaşlar, hem yerli hem de yabancı turistler, tatil tercihlerini villalara yöneltti...

Boğaz’ın incisi yalılar yabancıların radarında!

İstanbul Boğazı’nın incisi yalılar; inanılmaz fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Aylık kirası 500 bin lira olan yalıya bile ilgili büyük.

Doha metrosu açıldı!

Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenecek olan 2022 FIFA Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında inşa edilen metronun ilk hattı hizmete açıldı. Doha metrosunun ilk seferine Katarlılar ve turistler yoğun ilgi gösterdi. 

Türk emlakçılar yabancılarla 'online'da buluşacak!

Hürriyet Emlak, iş alanını yurtdışına taşıyor. Şirket, online'dan araştırma yapıp ofline'dan alım yapan Arap yatırımcılara yönelik ürün geliştirecek. Böylece Türkiye'deki emlakçılarla Arap yatırımcıların 'online'da buluşturulması hedefleniyor.

İstanbul Boğazı'ndaki yalılar yabancıların gözdesi oldu!

Fiyatları 100 milyon doları bulan İstanbul Boğazı'ndaki yalılar yabancıların da gözdesi oldu. TL’nin değer kaybetmesiyle Ortadoğu ülkelerinin yalılara olan ilgisi arttı.

Millet Bahçeleri İstanbulluları heyecanlandırdı!

Outdoor Factory Kurucu Ortağı Toygar Yedigöz, Atatürk Havalimanı arazisine yapılması planlanan ve tamamlandığında dünyanın en büyük parklarından biri olacak Millet Bahçesi'nin yabancı turistler için de bir cazibe merkezi olabileceğini söyledi. 

Aladağlar yabancı turistler Haberi

Aladağlar yabancı turistler

3 bin metrenin üzerindeki onlarca zirvesi, vadileri, trekking parkurları, Yedigöller, Hacer Ormanları, ve Kapuzbaşı Şelaleleri ile yabancıların ilgi odağı olan Aladağlar'ı Türk dağcıları son yıllarda keşfetti. Toros sıradağlarının en yüksek zirvelerinin bulunduğu Aladağlar için turizmciler " Aladağlar özellikle yabancılardan büyük ilgi görüyor. Son yıllarda Türk dağcıların da ilgisi arttı"...