30 / 04 / 2024

Aladağlar Yapı Malzemeleri iletişim

Aladağlar Yapı Malzemeleri iletişim

Aladağlar Yapı Malzemeleri ve Taahhüt Limited Şirketi, Mehmet Çiftkaya, Dovletmyrat Allayev tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Eylül'de Emin İş Merkezi, Bahçelievler'de kuruldu.

Karanu Yapı Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karanu Yapı Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Nuray Karakavak tarafından kuruldu.

Kartaş Agrega Maden Lojistik İnşaat Yapı Malzemeleri İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartaş Agrega Maden Lojistik İnşaat Yapı Malzemeleri İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Karahan tarafından kuruldu.

Porto Yapı Malzemeleri İnşaat Makina Nakliye Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Porto Yapı Malzemeleri İnşaat Makina Nakliye Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Suat Tavus tarafından kuruldu.

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Fuska İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuska İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Öner Çimen tarafından kuruldu.

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Şimşek tarafından kuruldu.

Keskin Grup Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Grup Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Keskin tarafından kuruldu.

Stern Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Hırdavat İş Güvenliği Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited kuruldu!

Stern Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Hırdavat İş Güvenliği Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cenk Başkan tarafından kuruldu.

Durduk Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Durduk Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Nakliye Limited Şirketi bugün Avcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Kayahan Emen tarafından kuruldu.

İlendemli İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlendemli İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Derya İlendemli tarafından kuruldu.

Prefabrik yapı malzemeleri nelerdir?

Prefabrik evlere dair vatandaşların bazı soruları yer alıyor. Onlardan biri de Prefabrik yapı malzemeleri nelerdir? sorusudur. İşte merak edilen soruların yanıtları!

Vds Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vds Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Meriç Emir Tağayer tarafından kuruldu.

Vds Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vds Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Meriç Emir Tağayer tarafından kuruldu.

Aladağlar Yapı Malzemeleri iletişim Haberi

Aladağlar Yapı Malzemeleri iletişim

Aladağlar Yapı Malzemeleri ve Taahhüt Limited Şirketi, Mehmet Çiftkaya, Dovletmyrat Allayev tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile  16 Eylül'de kuruldu. 


Aladağlar Yapı Malzemeleri ve Taahhüt Limited Şirketi iş konusu; a.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,  satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya  başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt  ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj  ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa  etmek ve kiraya vermek.  c.  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve  kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...