03 / 05 / 2024

Alaeddin Babaoğlu haliç yatırımları

Alaeddin Babaoğlu haliç yatırımları

İstanbul’un cazibe noktalarından Haliç, inşaat firmalarının da radarına girdi. Amplio Emlak Yatırım Başkanı Babaoğlu, “ABD’ li fonlardan 1 milyar dolarlık yatırım desteği sözü aldık” dedi...

Depremde 150 kişinin öldüğü sitenin müteahhidi yakalama kararına rağmen mal varlığını sattı!

6 Şubat depremlerinde 150 kişinin öldüğü Palmiye Sitesi'nin müteahhidi Ali Babaoğlu’nun yurt dışı yasağı ve yakalama kararı olmasına karşın mal varlığını sattığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

Haliç'te imar değişikliği kabul edildi! Kentsel dönüşüm ile yapı stoku iyileştirilecek!

Beyoğlu Belediye Meclisi’nin ekim ayı oturumunda Haliç’in kıyısı için imar planı değişikliği teklifi görüşüldü. Yapılan görüşmelerde Haliç'te kentsel dönüşüm ile yapı stokunun iyileştirilmesi planlandığı belirtildi.

Babaoğlu İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babaoğlu İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Yıldırım tarafından kuruldu.

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün KAadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Babaoğlu tarafından kuruldu. 

Grand Haliç Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Grand Haliç Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda 3 milyon 60 bin TL sermaye bedeli ile Behçet Morgül, Ferdinar Gülük ve Cevdet Morgül ortaklığında kuruldu.

Türkiye'de konut ihtiyacı büyüyor!

Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Haşmet Babaoğlu bugün kaleme aldığı "Konut, insan, zaman.." yazısında Türkiye'deki konut sorununu kaleme aldı. 

Ftb Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ftb Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Babaoğlu tarafından kuruldu.

Altın Haliç Özel Öğrenci Yurdu Limited Şirketi kuruldu!

Altın Haliç Özel Öğrenci Yurdu Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Lale Bülbül tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan bir yıllık İstanbul yatırımları raporu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, başkanlıkta bir yılını tamamladı. İmamoğlu, 23 Haziran günü Haliç Kongre Merkezi'nde değerlendirme toplantısında, bir yıllık İstanbul raporunu açıklayacak...

TOKİ Sakarya projesinde başvurular 23 Mart'ta başlıyor!

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Akpınar mahallesinde inşa edilecek olan toplu konutlar için ön başvuru sürecinin 23 Mart Pazartesi günü başlayacağını açıkladı...

Ceba Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Ceba Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayten Babaoğlu, Cem Gökgözoğlu, Mustafa Kutlay Haklı ve Şenyüz Benay Haklı ortaklığında kuruldu. 

Babaoğlu 2020 İnşaat Lojistik Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babaoğlu 2020 İnşaat Lojistik Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Alaettin Kapusuz tarafından kuruldu.

KİPTAŞ We Haliç'in inşaatı yeniden başladı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ'ın yapımı 8 ay boyunca yapımına ara verilen Gaziosmanpaşa'da bulunan We Haliç projesine afet riski nedeniyle öncelik verildiğini açıkladı.

Alaeddin Babaoğlu haliç yatırımları Haberi

Alaeddin Babaoğlu haliç yatırımları

AB­D’li yatırım fonları Haliç’in dönüşümde başarıya ulaşması durumunda bölgeye 1 milyar dolarlık yatırım için kapıları araladı. Amplio Emlak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu, “Fonlar bizim bölgeye yapacağımız 300 milyon dolarlık yatırımın başarısını görerek muslukları açacak. Birçok fon bölgeyi mercek altına aldı. Özellikle ABD’deki fonlardan 1 milyar dolara ulaşacak yatırım desteği sözü aldık” dedi.


Bakanlıktan izin bekliyor


Haliç Sütlüce’de yatırımcısı oldukları Hilton Garden Inn otelini de içine alan yaklaşık 30 dönümlük alanda kentsel dönüşüme yönelik 300 milyon dolarlık bir yatırım projesi gerçekleştirdiklerini Belirten Alaeddin Babaoğlu, projenin iki etaptan oluşacağını, inşaat için gün saydıklarını, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan izin beklediklerini söyledi.


Otel yatırımları hızlandı  


Bölgede ilk otel yatırımı yapan şirket olduklarını hatırlatan Babaoğlu, kendilerinden cesaret alarak farklı yatırım gruplarından 5’inin daha otel yatırımına...