21 / 05 / 2024

Alaeddin Babaoğlu hayatı

Alaeddin Babaoğlu hayatı

Amplio Emlak Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Ortağı Alaeddin Babaoğlu kimdir? Alaeddin Babaoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Amplio Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu...

Depremde 150 kişinin öldüğü sitenin müteahhidi yakalama kararına rağmen mal varlığını sattı!

6 Şubat depremlerinde 150 kişinin öldüğü Palmiye Sitesi'nin müteahhidi Ali Babaoğlu’nun yurt dışı yasağı ve yakalama kararı olmasına karşın mal varlığını sattığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

Murat Ruhi Çuhadaroğlu kimdir? İş hayatına ne zaman atıldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayii’nde ne iş yapıyor?

Murat Ruhi Çuhadaroğlu hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel koordinatör yardımcısı ve yönetim kurulu başkanı oldu? İş hayatının dışında nelerle ilgileniyor? İşte Türk iş insanı Murat Ruhi Çuhadaroğlu ile ilgili tüm merak edilenler...

Babaoğlu İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babaoğlu İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Yıldırım tarafından kuruldu.

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün KAadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Babaoğlu tarafından kuruldu. 

Ekrem İmamoğlu açıkladı! İşte İstanbul’daki hayat pahalılığı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hayat pahalılığının kentteki etkilerini açıkladı. İmamoğlu, bahsi geçen pahalılığın bir yılda yüzde 112 arttığını ifade etti. İmamoğlu, 4 kişilik bir ailenin temel ihtiyaçlarının maliyetinin 27 bin 596 lira olduğuna dair açıklamalarda bulundu.

Makyol İnşaat'ın acı günü! Özay Turnaoğlu vefat etti!

Makyol İnşaat eski Genel Müdürü Özay Turnaoğlu hayatını kaybetti.

TÜRKÇİMENTO'nun acı günü! İnci Konukoğlu vefat etti!

TÜRKÇİMENTO Birliği Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu'nun annesi İnci Konukoğlu hayatını kaybetti.

Şevket Batumoğlu vefat etti!

Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. Mali ve İdari İşler eski Müdürü Şevket Batumoğlu hayatını kaybetti.

Namık Kemal Çiçekoğlu vefat etti!

Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı'nın Yönetici Asistanı Hatice Çiçekoğlu'nun babası Namık Kemal Çiçekoğlu hayatını kaybetti.

NYN Tavukçuoğlu İnşaat'ın acı günü! Neşat Tavukçuoğlu vefat etti! 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Neşat Tavukçuoğlu hayatını kaybetti. 

Yüksek Mühendis Mimar Ali Ulvi Serdaroğlu vefat etti!

İTÜ 1968 mezunu Yüksek Mühendis Mimar Ali Ulvi Serdaroğlu hayatını kaybetti. 

Haydar Kösoğlu vefat etti!

İstanbul Kadıköy’ün ünlü müteahhitlerinden, Beşiktaş eski asbaşkanlarından ve Divan Kurulu Üyesi Haydar Kösoğlu hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

İnşaat Mühendisi M. Tevfik Kahramanoğlu vefat etti!

DSİ Gn. Md.lüğü, Barajlar ve HES Dairesi, emekli HES Şube Müdürü İnşaat Mühendisi M. Tevfik Kahramanoğlu hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Alaeddin Babaoğlu hayatı Haberi

Alaeddin Babaoğlu hayatı

Alaeddin Babaoğlu kimdir?

Alaeddin Babaoğlu, Amplio Emlak Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Ortağı’dır. 


Alaeddin Babaoğlu, Almanya, Heidelberg'deki Otelcilik Fakültesi'nden , "Otel Endüstrisi Ekonomisti" olarak mezun olmuştur.


Ampilo'nun Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Alaeddin Babaoğlu, uluslararası konuk ağırlama ve eğlence endüstrisinde 25 yılı aşkın bir profesyonel deneyime sahiptir. 


Amplio'ya katılmadan önce LTI International Hotels'in Kıdemli As Başkanlığını ve Mövenpick Hotels & Resort'un Geliştirme As Başkanlığını yapmıştır. Avrupa, Afrika, Ortadoğu, Asya ve Amerika kıtalarında otel ve resort geliştirme işine odaklanmıştır. 


Ayrıca uluslararası ortak girişimlerde yönetici, yönetim kurulu üyesi ve kurucu ortak sıfatıyla çok sayıda pozisyonda görev almıştır. 


Şu anda Amplio yatırım portföyünün stratejik vizyonunu ve yapısal gelişimini yönetmekte ve liderlik yapmaktadır.Net yönler ve odaklar etkin operasyonlar için yeterli yapının olmasını sağlamaktadır.En yüksek kurumsal yönetişim standartlarını...