17 / 05 / 2024

Alaeddin Babaoğlu özgeçmiş

Alaeddin Babaoğlu özgeçmiş

Amplio Emlak Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Ortağı Alaeddin Babaoğlu kimdir? Alaeddin Babaoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Amplio Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu...

Depremde 150 kişinin öldüğü sitenin müteahhidi yakalama kararına rağmen mal varlığını sattı!

6 Şubat depremlerinde 150 kişinin öldüğü Palmiye Sitesi'nin müteahhidi Ali Babaoğlu’nun yurt dışı yasağı ve yakalama kararı olmasına karşın mal varlığını sattığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Babaoğlu İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babaoğlu İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Yıldırım tarafından kuruldu.

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün KAadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Babaoğlu tarafından kuruldu. 

Türkiye'de konut ihtiyacı büyüyor!

Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Haşmet Babaoğlu bugün kaleme aldığı "Konut, insan, zaman.." yazısında Türkiye'deki konut sorununu kaleme aldı. 

Ftb Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ftb Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Babaoğlu tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Ekrem İmamoğlu'ndan otogar müjdesi!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçmiş yıllardaki metruk haliyle vatandaşların korkulu rüyası haline gelen Büyük İstanbul Otogarı’ndaki yenileme çalışmalarını yerinde denetledi.

TOKİ Sakarya projesinde başvurular 23 Mart'ta başlıyor!

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Akpınar mahallesinde inşa edilecek olan toplu konutlar için ön başvuru sürecinin 23 Mart Pazartesi günü başlayacağını açıkladı...

Ceba Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Ceba Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayten Babaoğlu, Cem Gökgözoğlu, Mustafa Kutlay Haklı ve Şenyüz Benay Haklı ortaklığında kuruldu. 

Babaoğlu 2020 İnşaat Lojistik Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babaoğlu 2020 İnşaat Lojistik Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Alaettin Kapusuz tarafından kuruldu.

Alaeddin Babaoğlu özgeçmiş Haberi

Alaeddin Babaoğlu özgeçmiş

Alaeddin Babaoğlu kimdir?

Alaeddin Babaoğlu, Amplio Emlak Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Ortağı’dır. 


Alaeddin Babaoğlu, Almanya, Heidelberg'deki Otelcilik Fakültesi'nden , "Otel Endüstrisi Ekonomisti" olarak mezun olmuştur.


Ampilo'nun Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Alaeddin Babaoğlu, uluslararası konuk ağırlama ve eğlence endüstrisinde 25 yılı aşkın bir profesyonel deneyime sahiptir. 


Amplio'ya katılmadan önce LTI International Hotels'in Kıdemli As Başkanlığını ve Mövenpick Hotels & Resort'un Geliştirme As Başkanlığını yapmıştır. Avrupa, Afrika, Ortadoğu, Asya ve Amerika kıtalarında otel ve resort geliştirme işine odaklanmıştır. 


Ayrıca uluslararası ortak girişimlerde yönetici, yönetim kurulu üyesi ve kurucu ortak sıfatıyla çok sayıda pozisyonda görev almıştır. 


Şu anda Amplio yatırım portföyünün stratejik vizyonunu ve yapısal gelişimini yönetmekte ve liderlik yapmaktadır.Net yönler ve odaklar etkin operasyonlar için yeterli yapının olmasını sağlamaktadır.En yüksek kurumsal yönetişim standartlarını...