24 / 07 / 2024

Alaettin Erkök

Alaettin Erkök

80. yaşını kutlamaya hazırlanan Kelebek Mobilya, halka açık şirket statüsü ile 20 yılı aşkın süredir İMKB'de işlem gören firma, Düzce'de bulunan fabrikası ile üretimlerine devam ediyor...

Dse Danışmanlık Ve Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Dse Danışmanlık Ve Enerji Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alaettin Arda Sapankaya tarafından kuruldu.

Tellioğlu Danışmanlık İnşaat Yapı Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Danışmanlık İnşaat Yapı Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alaettin Öztel tarafından kuruldu.

Erkök Metal Geri Dönüşüm Palet Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkök Metal Geri Dönüşüm Palet Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Erdal Köksal tarafından kuruldu.

Erkün İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkün İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kün tarafından kuruldu.

Erkı Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkı Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  700 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Kıcık tarafından kuruldu.

Erkök Yapı İnşaat Metal Elektrik Ve Kalibrasyon Ölçüm Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkök Yapı İnşaat Metal Elektrik Ve Kalibrasyon Ölçüm Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Kök tarafından kuruldu.

Kfa Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kfa Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon 965 bin 290 TL sermaye bedeli ile Ahmet Emre Akdoğan, Ayşe Serda Yurtsever, Betül Erkılıç, Gaye Kakioğlu ce S. Baha Üstün Erkılıç ortaklığında kuruldu.

ERK Grup Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ERK Grup Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İsmail Işık tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erk Grup Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Erk Grup Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi, Cevdet Yeşilova Şube Müdürlüğü'nde 120 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Kadıköy'de açıldı.

Metex Studıo Erk Mimarlık ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Metex Studıo Erk Mimarlık ve Ticaret Anonim Şirketi, Kağan Erk Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hüray Erk Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Üsküdar'da kuruldu.

Kavuklar Bornova’da yüzde 25 peşinatla 0.69 faiz kampanyası!

İzmir’in mega projesi Kavuklar Bornova’da, yüzde 25 peşinata 60 ay, 0.69 faiz oranı kampanyası Haziran sonuna kadar devam ediyor. Kavuklar GY Satış Müdürü Cenk Erküçük, kampanyaya ilgiden memnun olduklarını söyledi.

Batman Erköklü köyünde 3 katlı modern cami inşa ediliyor!

Batman’la birleşen Erköklü (Ermi) köyü yeni 3 katlı modern bir Camiye kavuşuyor. Kent merkeziyle birleşen Erköklü’nün, ihtiyaç duyduğu modern bir Camiye kavuşması için hayırseverlerin desteğiyle İbadet evinin büyük bölümü tamamlandı.

Erk Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erk Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Gülşah Çalışkan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Kadıköy, Bostancı Mahallesi 'nde kuruldu.

Alaettin Erkök Haberi

Alaettin Erkök



80. yaşını kutlamaya hazırlanan Kelebek Mobilya, Cumhuriyet tarihinin en köklü sanayi kuruluşlarından biri olarak varlığını sürdürüyor. Halka açık şirket statüsü ile 20 yılı aşkın süredir İMKB'de işlem gören firma, Düzce'de bulunan fabrikası ile üretimlerine devam ediyor. Şirketin kat ettiği yolu ve yer aldığı projeleri Kelebek Mobilya Projeli İşler Müdürü Alaettin Erkök ile görüştük. 


Kelebek Mobilya hakkında bilgi alabilir miyiz? 

Alaettin Erkök: İki yıl sonra 80. yaşını kutlayacak olan markamız Cumhuriyet tarihinin en köklü sanayi kuruluşlarından biri olarak varlığını sürdürmekte. 1935 yılında uçak kanatlarına kontrplak üretmek için kurulan Kelebek, 1978 yılında dünyanın en iyi proje grupları ile teknik işbirliği yaparak modüler mobilya fabrikasını açmış. Firma tarihinden bahsetmişken atlanmaması gereken başka bir nokta da 1990 yılından beri halka açık şirket statüsünde...