16 / 05 / 2024

Alaiye Naz İnşaat adres  

Alaiye Naz İnşaat adres  

Alaiye Naz İnşaat Emlak Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tunahan Toksöz tarafından kuruldu.

Yapı belirsizliği nasıl çözülecek? İnşaat Mühendisi Nazım Ergin çözüm önerilerini tek tek sıraladı!

İnşaat Mühendisi Nazım Ergin, Türkiye'de imar sorunları ve imarsız yapılaşmaya dikkat çekerek çözüm önerilerini sıraladı. 

Tınaz İnşaat Tekstil Peyzaj Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Tınaz İnşaat Tekstil Peyzaj Pazarlama Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karaoğlu tarafından kuruldu.

Nazım İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Suadiye Şubesi açıldı!

Nazım İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Suadiye Şubesi bugün Kadıköy'de 113 bin 658 TL sermaye bedeli ile Şennur Ekşi tarafından açıldı.

Alaiye Naz İnşaat Emlak Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Alaiye Naz İnşaat Emlak Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tunahan Toksöz tarafından kuruldu.

Nazımbey Turizm İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Nazımbey Turizm İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile Nazim Turgut tarafından kuruldu.

Bs Naz İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bs Naz İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Tanrıkulu tarafından kuruldu.

Evini satmak isteyen Rabia Naz'ın babasına Haluk Levent yardım eli!

Giresun'da vefat eden Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, maddi imkansızlık dolayısı ile evini satışa çıkardığını açıkladı. Vatan'a ünlü şarkıcı Haluk Levent destek verdi...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Naz Organizasyon Reklamcılık Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Naz Organizasyon Reklamcılık Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kandemir tarafından kuruldu.

Antalya'nın nazım imar planına ihtiyacı var!

İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, bölgenin sorunlarına ilişkin çözüm önerileri sundu. Balcı, Antalya'nın nazım imar planına ihtiyacı olduğunu belirtti.

Nazır Yapı İnşaat Alüminyum Doğrama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazır Yapı İnşaat Alüminyum Doğrama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Nazır tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi, Ulubatlı Hasan Caddesi'nde kuruldu.

Nazım Biçer: İmar sorunu ev fiyatlarını yükseltiyor!

İNŞAAT Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, kentteki bakir arsaların imara açılamaması nedeniyle ev fiyatlarının yüksek olduğunu söyledi.

Nazım Biçer: Adana'nın konut envanteri yok!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, deprem kuşağı üzerinde yer alan Adana’nın her an meydana gelebilecek bir depreme karşı hazırlıklı olmadığını bildirdi.

Alaiye Naz İnşaat adres   Haberi

Alaiye Naz İnşaat adres  

Alaiye Naz İnşaat Emlak Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tunahan Toksöz tarafından kuruldu.

Alaiye Naz İnşaat Emlak Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi konusu:
Kamu ve özel sektöre ait her türlü turistik amaçlı otel motel tatil köyü ve diğer turizm tesisleri komplekslerini inşaa etmek,inşaat taahhütlerinde bulunmak,.....ve 26.03.2008 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.

Adres: Feneryolu Mah.Fahrettin Kerim Gökay Cad.Burcu Blok No:122/5...