29 / 04 / 2024

alan mimarlık leed sertifikası

alan mimarlık leed sertifikası

Rönesans Pravda İş Merkezi, Alan Mimarlık danışmanlığı ile aldığı LEED GOLD sertifikası ile Rusya'nın ve St. Petersburg şehrinin ilk LEED GOLD sertifikalı ofis binası' ünvanına sahip oldu...

Alan Mimarlık Rusya'ya LEED sertifikası kazandırdı!

Rönesans Pravda İş Merkezi, Alan Mimarlık danışmanlığı ile aldığı LEED GOLD sertifikası ile Rusya'nın ve St. Petersburg şehrinin ilk LEED GOLD sertifikalı ofis binası' ünvanına sahip oldu.

Işıklı Mimarlık Pendik konut projesi resmen başlıyor! Yayalar Mahallesine 650 adet yeni konut!

Işıklı Mimarlık, Pendik projesi resmen başlıyor. 1 milyar 156 milyon 847 bin TL'ye mal olacak projede 650 adet konut 15 ticari alan inşa edilecek.

Mimarlık ve inşaat sektöründe yapay zeka devrimi!

Mimarlık ve inşaat sektörü, yapay zeka ile beraber teknolojik gelişmelerin getirdiği değişim rüzgarlarına kapıldı. Sektörün her aşamasında yer alan yapay zeka, projelerin planlanmasından, inşasında kadar büyük rol oynuyor.

Oliva Akademi Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oliva Akademi Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramis Engin Alan tarafından kuruldu.

By Alan Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

By Alan Mimarlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Beyza Kasapoğlu tarafından kuruldu.

Balat’ta bulunan sivil mimarlık örneği yapıların cepheleri yenileniyor!

Fatih ve İstanbul’un en özel ve güzel noktaları arasında yer alan Balat’ta bulunan sivil mimarlık örneği yapıların cepheleri yenileniyor.

D Maris Hotel Lobi Teras Bar projesine Yoo Mimarlık imzası!

YOO Mimarlık özel ve seçkin projelerden bir yenisine daha imza attı. D Maris Bay Datça Peninsula içinde yer alan Suit odalar, Manos, La Guerite ve Maris Kitchen projelerinden sonra Lobi ve Teras alanı YOO Mimarlık tarafından tasarlandı.

İzmir, Dünya İçmimarlık Federasyonu’na üye ilk Türk kenti!

Uluslararası İçmimarlık Federasyonu (IFI)’nun Türkiye’de belediye alanında ilk ve tek üyesi İzmir Büyükşehir Belediyesi oldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık “ÖTE/DE/Kİ MİMARLIK” sergisiyle Akbank Sanat'ta!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Türkiye’de sanatın birçok farklı alanında uluslararası projelere yer veren AKBANK SANAT’la önemli bir projeye imza attı.

Nidapark Ayyıldız, Ergün Mimarlık Autodesk Revit ile fark yaratıyor!

Ergün Mimarlık, bilgisayar destekli tasarım konularında komple çözümler sunan ve Autodesk’in Gold Partner’i konumunda yer alan Yazılım3D tarafından düzenlenen “Autodesk Revit ile Daha İleriye! – İstanbul” buluşmasının ‘Başarı Hikayesi’ bölümünde fark yaratan projesini anlattı...

Arkiteam Mimarlık, iç mimarlık kurallarını yeniden yazıyor!

Bugüne dek onlarca başarılı projeye imza atan Arkiteam Mimarlık, genç kadrosuyla iç mimari alanında Türkiye’nin önde gelen ofisleri arasında yerini alıyor. 

Arena Mimarlık'tan Ankara Gökyüzü Bahçeleri projesi geliyor!

Arena Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen Ankara Gökyüzü Bahçeleri 45 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Proje 8 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor.

Okan Üniversitesi Mimarlık öğrencilerinin projeleri sergilendi!

Okan Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencilerinin yıl sonu projeleri, Kartal Belediyesi Meclis fuaye alanında sergilenmeye başlandı. 160 proje sergide yer alarak hocaların değerlendirilmesine sunuldu.

RSG İç Mimarlık’tan modern dokunuşlar!

RSG İç Mimarlık, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Sağlık ve Spor Kulübü’nün iç mekân, dış cephe ve peyzaj tasarımı ile çağdaş bir spor alanına imza attı.

alan mimarlık leed sertifikası Haberi

alan mimarlık leed sertifikası

Alan Mimarlık ve Proje Yönetimi, Rusya'nın ticari binalarını 'LEED sertifikası' ile tanıştıran ilk firma oldu. Rönesans Pravda İş Merkezi, Alan Mimarlık danışmanlığı ile aldığı LEED GOLD sertifikası ile Rusya'nın ve St. Petersburg şehrinin 'ilk LEED GOLD sertifikalı ofis binası' ünvanına sahip oldu. Yapıları tasarım, inşaat ve işletim süreçlerinde çevre ve insan sağlığı açısından iyileştirmeyi hedefleyen LEED sertifikasyonu, çevre ve enerji dostu yapıların artmasını...