03 / 05 / 2024

alanya Avsallar Rekreasyon Alanı

alanya Avsallar Rekreasyon Alanı

Avsallar Mahallesi’ne yeni bir vizyon kazandıracak olan rekreasyon ve yürüyüş yolu projesinin inşaatına sona gelindi.

Avsallar Rekreasyon Alanı projesi hayata geçiyor!

Alanya Belediyesi Avsallar Mahallesi’ne yeni bir vizyon kazandıracak rekreasyon ve yürüyüş yolu projesini hayata geçiriyor.

Alanya Belediyesi imarlı arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya Avsallar'da yer alan 5 bin 568 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı.

Alanya Avsallar’da 2 otelin kaçak yapıları yıkıldı!

Alanya Belediyesi tarafından Avsallar’da yer alan otel iskeleleri üzerinde bulunan kaçak yapıların yıkımı gerçekleşiyor. Başkan Yücel, “Kaçak konusunda taviz yok” diye konuştu.

Alanya'da mimari projeye aykırı inşa edilen yapı yıkıldı!

Alanya Belediyesi ekipleri, Avsallar Mahallesi’ndeki bir iş yerinde, mimari projeye aykırı alanların bulunduğunu tespit etti. Yıkım kararına uyulmadığı için kaçak yapı belediye ekipleri tarafından yıkıldı...

Alanya Belediyesi'nden üç önemli taşınmaz satışı!

Alanya Belediye Çay Bahçesi, aquapark ve işyerleri ve yine Avsallar Mahallesi’nde yer alan bir akaryakıt istasyonunun da yer aldığı ihaleden Alanya Belediyesi'nin kasasına 3 milyon 834 bin 450 TL girdi.

Alanya Avsallar Rekreasyon Alanı'nda sona gelindi!

Avsallar Mahallesi’ne yeni bir vizyon kazandıracak olan rekreasyon ve yürüyüş yolu projesinin inşaatına sona gelindi.

Alanya Okurcalar Rekreasyon Alanı'nda sona gelindi!

Okurcalar Mahallesi’ne yeni bir çehre kazandıracak olan rekreasyon alanı projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Alanya Avsallar'a imar müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Alanya Avsallar'ın imar planı sorunu çözüldü. Mahallenin imar planı onaylandı.

Alanya Avsallar'a dev rekreasyon alanı!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi'nin Avsallar'da hayata geçirdiği dev rekreasyon alanı projesini inceledi.

Alanya'da Rekreasyon ve Yürüyüş Yolu Projesi başladı!

Alanya Belediyesi batı bölgesine yeni bir vizyon kazandıracak. Rubi Otel’den başlayıp Özkaymak Otel’e kadar devam eden D-400 Karayolu üzerinde yapılan Rekreasyon ve Yürüyüş Yolu Projesi’nde çalışmalar başladı.

Avsallar Rekreasyon Alanı projesi hayata geçiyor!

Alanya Belediyesi Avsallar Mahallesi’ne yeni bir vizyon kazandıracak rekreasyon ve yürüyüş yolu projesini hayata geçiriyor.

Alanya Avsallar'ın imar sorunu çözüldü!

Alanya'nın Avsallar Mahallesi’nin imar sorununu çözecek 1/5000’lik Nazım İmar Planı Revizyonu, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin devam meclisinde onaylandı.

Alanya Avsallar'da nazım imar revizyonu onaylandı!

Alanya Avsallar Mahallesi’nde 1/5000'lik nazım imar planı revizyonu mecliste onaylandı. Onaylanan nazım imar planı ile Avsallar’ın imar sorunu çözüldü.

Alanya Tavşandamı Rekreasyon Alanı 2017'de tamamlanacak!

Büyükhasbahçe Mahallesi Tavşandamı Mevkii’nde bulunan 50 bin metrekarelik rekreasyon alanında inşaatına başlanan Tavşandamı Rekreasyon Alanı projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

alanya Avsallar Rekreasyon Alanı Haberi

alanya Avsallar Rekreasyon Alanı


Alanya Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam eediyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projelerinden olan Okurcalar ve Avsallar Mahalleleri'nde hayata geçirilen rekreasyon ve yürüyüş yolu projelerinde sona gelindi. 


Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Avsallar Mahallesi’nde 21 bin 215 metrekarelik alanda inşa edilen rekreasyon ve yürüyüş yolunda bütün çalışmalar tamamlanırken kısmen hizmete açılan alanın peyzaj çalışmalarının ardından tam kapasiteyle hizmete açılacağı belirtildi.


Konuyla ilgili açıklamalar yapan Başkan Yücel; “Avsallar Mahallelerimize estetik bir görünüm kazandıracak rekreasyon ve yürüyüş yolu projemizi tamamlıyoruz. Planlanan bütün işleri yerine getirdik, Bölgemize hayırlı olsun.” dedi.



Alanya...