18 / 05 / 2024

alanya çalışmaları

alanya çalışmaları

ALTİD Alanya'da sahilleri temizledi. Şiddetli yağış sonrasında deniz kıyılarında oluşan kirliliği ALTİD temizlik ekibi ortadan kaldırdı. Şiddetli yağış sonucu oluşan sahil kirliliği Alanya Turistik İşletmeciler Derneği temizlik ekibi tarafından bertaraf e

Alanya'da imar yolu ve iyileştirme çalışmaları tam gaz!

Alanya Belediyesi, merkez mahallelerde de trafik yoğunluğunu azaltmak için yeni imar yolu ve iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Alanya'da imar çalışmaları devam ediyor!

Alanya Belediyesi, merkez mahallelerde de trafik yoğunluğunu azaltmak için yeni imar yolu ve iyileştirme çalışmalarını devam ettiriyor.

Alanya'daki prestij cadde çalışmaları vatandaşı memnun etti!

Alaiye Caddesi’nde yapımı devam eden parke ve yol çalışmalarını yerinde inceleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı

Alanya Okurcalar Mahallesi’nde asfalt çalışmaları tam gaz!

Alanya Belediyesi asfalt çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Doğu mahallelerinde sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayan Belediye, batı mahallelerinde sıcak asfalt çalışmasına Okurcalar Mahallesi’nden başladı.

Alanya Çamlıca'da asfalt çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsal alan ekipleri, Alanya’nın farklı noktalarında asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Alanya kırsalında bulunan en büyük mahallelerden bir olan Çamlıca’da asfalt çalışmalarına başlandı.

Alanya Oba Stadyumu'nda yol bakım çalışmaları başladı!

Alanya Belediyesi tarafından Oba Stadyumu'nda yol bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanyaspor takımı ve taraftarlarının ulaşımda rahat edeceğini söyledi.

Alanya'da arıtma tesisi inşaatında çalışmalar devam ediyor!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Alanya'nın 2045 yılına kadar olan içmesuyu arıtma sorununu ortadan kaldıracak olan arıtma tesisinde ki çalışmaların devam ettiğini söyledi.

ALKÜ'nün altyapı çalışmaları Mart'ta tamamlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’daki alt yapı çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. ASAT Alanya Şube Müdürlüğü Kestel’de bulunan Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Kampüsü’ndeki binaların alt yapısını kökten çözüyor.

Alanya Belediyesi altyapı çalışmalarını hızlandırdı!

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kırsal mahalleler ve merkeze yakın olan mahallelerde büzleme ve menfez çalışmalarına devam ediyor. Belediye, kış ayları öncesinde altyapı yatırımlarına büyük önem veriyor.

Alanya Belediyesi altyapı çalışmalarını hızlandırdı!

Kış ayları öncesinde altyapı yatırımlarına büyük önem veren Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kırsal mahalleler ve merkeze yakın olan mahallelerde büzleme ve menfez çalışmalarına devam ediyor.

Gazipaşa- Alanya Havalimanı’nda pist uzatma çalışmaları tamamlandı!

14 Aralık 2013'te Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını gerçekleştirdiği ve tören esnasında 2 bin metre olan pistin 2 bin 500 metreye çıkarılması talimatı verdiği Gazipaşa-Alanya Havalimanı’nda pist uzatma çalışmaları tamamlandı.

Alanya Karapınar Mahallesi'nde altyapı çalışmaları başlıyor!

Alanya’nın en uzak mahallesi Karapınar Mahallesi’ne Alanya Belediyesi tarafından hizmet seferberliği başlatıldı. Mahalle yolunun asfaltlanması için de alt yapı çalışmaları başladı.

Antalya'da yol çalışmaları devam ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçeler ve kırsal bölgelerdeki asfalt çalışmalarını sürdürüyor.Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ile birlikte çalışmaları denetledi.

alanya çalışmaları Haberi

alanya çalışmaları

Şiddetli yağış sonucu oluşan sahil kirliliği Alanya Turistik İşletmeciler Derneği temizlik ekibi tarafından bertaraf edildi.


Şiddetli yağış sonrasında deniz kıyılarında oluşan kirliliği Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) temizlik ekibi ortadan kaldırdı. Alanya’nın doğu ve batı bölgelerinde gün boyu süren çalışmalarla sahiller eski görünümüne kavuştu. ALTİD Başkanı Burhan Sili, sahillerde düzenleme ve temizlik çalışmalarını 12 ay boyunca sürdürdüklerini hatırlatarak, “Şehir temizliği sadece kurumlar ve temizlik personeliyle sağlanamaz. Yerli veya yabancı, özellikle yerleşik yaşayan vatandaşlarımızın çok duyarlı olması gerekiyor. Şehrin herhangi bir yerinde mazgallara atılan sigara izmaritleri veya denize bağlanan akarsu kanallarına atılan içecek şişeleri gibi atıklar, şiddetli yağmur sonrasında sahillerde büyük kirliliklere sebebiyet veriyor” dedi.


‘BİREYLER BİLİNÇLİ OLMALI’

Çevre temizliği duyarlılığının, insana, sadece ailesinden aktarılan bir konu olmadığını da ifade eden Sili, “Çevre...