02 / 05 / 2024

Alanya çocuk parkları

Alanya çocuk parkları

Alanya Belediyesi, mahalle ve kırsal alanlarda çocuklar için ihtiyaç olan bölgelere yeni parklar kazandırıyor. Seki Mahallesi ve Demirtaş Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesine yeni yapılan çocuk oyun gurupları, çocuklar ve mahalle sakinlerince sevinçle karşılandı.

Alanya Belediyesi mahallelerine yeni parklar kazandıracak!

Belde belediyelerinin Alanya Belediyesi'ne bağlanmasıyla mahalleye dönüşen beldelerdeki yarım kalan çocuk parkları, Belediye tarafından tamamlanıyor...

Pazar keyfini deniz kenarında yapmak istemez misiniz? Beltur Sosyal Tesisleri 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Denize karşı bir kahvaltı ardından güzel bir Türk kahvesi sizin bütün stresinizi alıp götürecek. Yeşil alanları, yürüyüş ve gezi parkurları, spor alanları, çocuk parkları ve sahip olduğu eşsiz güzellikteki manzaraları ile İstanbulluların tercihlerinde ilk sıradadır. İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi.

Greenist’te son daireler satışta!

Geniş kat bahçeleri, iç avluları, teras ve balkonları, çocuk parklarıyla, şehirden uzaklaşmadan doğa ile iç içe sağlıklı bir yaşam vadeden Greenist projesinde kalan son daireler satışa çıktı.

Aydın Koçarlı Belediyesi'nin eski sinema salonu yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, atıl halde duran eski sinema salonu binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan binanın yerine, vatandaşların vakit geçirebileceği oturma alanları ve çocuk parkları olan yeşil alan yapılacak.

Almanya'da camiler ve küçük mağazalar yeniden açılıyor!

Almanya koronavirüs tedbirlerini gevşetmek amacıyla adımlara devam ediyor. Buna göre, 800 metrekareden küçük mağazalar, çocuk parkları, müzeler, ibadethaneler, sergi salonları ve hayvanat bahçeleri hizmete açılacak. 

Körfez'deki metruk binalar tehlike saçıyor!

Körfez Kirazlıyalı Mahallesi’nde metruk binaların yıkılması ve ya önlem alınması isteniyor. Çocuk parklarının yanında bulunan metruk binalar tinerci ve evsizlerin meskeni oldu.

Alanya Belediyesi'nden 3 yeni park!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, Toslak, Kayabaşı ve Gümüşgöze mahallelerindeki parklar vatandaşların hizmetine açtı.

Adıyaman'daki parkların yenilenmesi ve onarılması isteniyor!

Adıyaman'da yeni kurulan çocuk parklarına vatandaşlar tepkili. Halk, kırık dökük olan aletlerin yenilenmesini, parklara güvenlik duvarı yapılmasını daha bakımlı hale gelmesini istiyor.

Edirne'deki parklar yenileniyor!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Yıldırım Hacısarraf ve Yeniimaret Mahalleleri’ne yapımı devam eden yeni çocuk parklarında incelemelerde bulundu.

Alanya Sugözü'ne yeni park!

Tüm mahallelerde ihtiyaç olan bölgelerde yeni çocuk parklarını hizmete sunan Alanya Belediyesi, Sugözü Mahallesi’ndeki parkı tamamladı

Alanya Konaklı'ya yeni park!

Mahallelerdeki çocuk parkı ve yeşil alan sayısını arttırmayı hedefleyen ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi, Konaklı Mahallesi’nde yeni bir çocuk parkını daha hizmete açtı.

Trabzon Büyükşehir'den okullara çocuk parkı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, okulların bahçelerini çocuk parklarıyla donatıyor. Bu şekilde son 2 yılda 24 adet oyun parkı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’a her yıl en az 10 oyun parkı kazandırmayı planlıyor.

Alanya Şıhlar Mahallesi'nde park sevinci!

Alanya Belediyesi, tüm mahallelerdeki çocuk parkı sayısını arttırıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından son olarak Şıhlar Mahallesi’nde yeni bir çocuk parkı yapılarak, mahalle halkının hizmetine sunuldu.

Alanya Kuzyaka'ya yeni park!

Alanya Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de yeni park alanları ve çocuk parkları inşa etmeye devam ediyor. Kuzyaka Mahallesi’ne yeni bir çocuk parkı kazandırıldı.

Alanya çocuk parkları Haberi

Alanya çocuk parkları


Alanya Belediyesi, mahalle ve kırsal alanlardaki mevcut parklarda ek ve tamiratların yapılmasının yanı sıra, çocuklar için oyun alanlarına ihtiyaç olan bölgelerde de yeni oyun grupları kuruyor. Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü sürdürdüğü çalışmalar kapsamında,  Seki Mahallesi, eski Seki İlköğretim okulu yanındaki yeşil alan içerisine çocuk oyun gurupları, salıncak, tahterevalli, dış mekân spor aletleri olan peyzaj park projesi uygulaması tamamlayıp, vatandaşların hizmetine sundu.


YÜCEL: “ÇOCUKLARIN YÜZLERİ DAHA ÇOK GÜLSÜN DİYE ÇALIŞIYORUZ”


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Çocuk parkları ve spor alanlarının her mahallemizde çoğaltılması adına hizmetlerimiz devam etmektedir. İhtiyaç ve öncelik sıralamasına göre mahallelerimizin taleplerini karşılamaya devam ediyoruz. Hem merkezde hem de mahallelerimizde yaşayan çocukların yüzleri daha çok gülsün diye çalışıyoruz.” dedi.


Ayrıca Demirtaş Mahallesi Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesi içerisine...