16 / 05 / 2024

Alanya Dinek kentsel dönüşüm

Alanya Dinek kentsel dönüşüm

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Dinek Mahallesi'nin 40 yıllık imar sorununu çözecek 18. madde uygulamasının tamamlandığını açıkladı.

Alanya Mahmutlar'da kentsel dönüşüm başladı!

Antalya'nın Alanya ilçesi Mahmutlar Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde yer alan 110. sokaktaki 5 katlı bir apartman dönüşüm kapsamında yıkıldı.

Alanya'da kentsel dönüşüm için yıkımlar başladı!

Antalya'nın Alanya'nın ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkım çalışmaları başladı. Önceki gün başlayan çalışmalarda 5 katlı bir binanın yıkımı gerçekleşti 

Alanya'da 25 yıllık otel iş makinesiyle yıkıldı!

Alanya'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde Oba Mahallesi'nde bulunan 25 yıllık 6 katlı otel, iş makinesi yardımıyla yıkıldı.

Alanya Mahmutlar'da kentsel dönüşüm krizi!

Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm krizi sürüyor. Mağdur olduklarını söyleyen Aşur Bal, Alanya Belediyesi’nin siyasi çıkarlar kapsamında davrandığını ortaya çıkardı.

Mevlüt Zavlak: Alanya’daki kentsel dönüşümü fırsat olarak görüyoruz!

İYİ Parti Meclis Üyesi Mevlüt Zavlak Alanya Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı’nda kentsel dönüşüm ile ilgili konuşma yaptı. Meclis Üyesi Zavlak, "Kentsel dönüşüm Alanya için bir fırsat. İlçedeki binaları yenilemekten öte çarpık kentleşmeden de Alanya'yı kurtaracak" dedi.

Alanya Dinek'in 40 yıllık imar sorununa çözüm!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Dinek Mahallesi'nin 40 yıllık imar sorununu çözecek 18. madde uygulamasının tamamlandığını açıkladı.

Alanya kentsel dönüşümle değişecek!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, vatandaşlarla bir araya gelip talepleri dinledi. Başkan Yücel, Alanya'nın çehresinin değişmesi için mücadele verdiğini söyledi.

Alanya'nın gündeminde kentsel dönüşüm var!

Alanya Belediyesi Eylül ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan CHP’li Meclis Üyesi Mehmet Kural, Cumhuriyet Mahallesi’nde başlayan kentsel dönüşümle ilgili bilgi talep etti.

Alanya'da kentsel dönüşüm ofisi kuruldu!

Alanya'da ilk kez uygulanacak olan ada bazında kentsel dönüşüm çalışmasının yapılacağı Cumhuriyet mahallesine kentsel dönüşüm ofisi kuruldu...

Alanya Belediyesi'nden dönüşüm bilgilendirme toplantısı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantısı gerçekleştirecek.

Alanya'nın kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Alanyalı inşaat sektörü temsilcileri bölgede kentsel dönüşüm ihtiyacı olduğunu belirtti. Merkezdeki binaların yüzde 80'inin 30 yaş üstü olduğunu belirten temsilciler, büyük sürprizler geleceğini söyledi.

Alanya Dinek ve Fığla'nın imar planları onaylandı!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Fığla ve Dinek Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarının oy birliği ile kabul edildiğini açıkladı.

Alanya Belediyesi 3 mahallede imar planı değişikliklerini onayladı!

Alanya Belediye Meclisi Dinek, Tepe ve Fığla Mahallesi’nde yıllardır devam eden imar sorunlarını çözmek için 1/1000’lik uygulama imar planlarını onayladı.

Alanya Dinek kentsel dönüşüm Haberi

Alanya Dinek kentsel dönüşüm

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi son kez Encümen Toplantısını düzenledi. Başkan Yücel, son toplantısında Dinek Mahallesi sakinlerine müjdeler verdi.

Antalya Son Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre; 28 Mart 2019 itibariyle Dinek Mahallesi'nin 40 yıllık imar sorununa çözüm niteliğindeki 18. madde uygulamasının tamamlandığını ve Alanya Belediyesi'nde askıya çıktığını belirten Başkan Adem Murat Yücel, "Dinek Mahallesi'nde herkesin merak ve heyecanla beklediği, 40 yıllık imar sorunu 18. madde uygulamasıyla sona erdi. Listeler bugün itibariyle Alanya Belediyesi'nde askıya çıktı. 1 ay süreyle de askıda kalacak. Sonrasında da Tapu ve Kadastro Müdürlüğü tescili sağlayacak" ifadelerini kullandı. 

Başkan Yücel, üniversite bölgesi için hazırlanan 18. madde uygulamasının da askı süresinin dolduğunu ve Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'ne gönderildiğini kaydetti.

31 Mart Mahalli İdareler...