06 / 07 / 2024

Alanya hal esnafı

Alanya hal esnafı

Alanya hal esnafıyla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mevcut imkanlardan çok daha iyi bir hal kompleksini Alanya’ya kazandıracaklarını söyledi.

Alanya Toptancı Hal Kompleksi'nin yüzde 70'si tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Toptancı Hal Kompleksi Projesi inşaatında yüzde 70’lik kısmı tamamlandı. Yaklaşık 100 milyon TL yatırım bedelli projede 159 işyeri bulunacak.

Alanya Toptancı Hali inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’ya kazandırdığı Toptancı Hal Projesi’nin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Alanya Çayarası cazibe merkezi olacak!

Çayarası esnafı, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yaptığı açıklamada “Çayarası, yeni yapacağımız dükkanlar, cami ve sosyal alanlar ile adeta cazibe merkezi olacak.’’ dedi.

Alanya Balık Hali ve Salı Pazarı modern görünüme kavuşuyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bu sabah Alanya Belediyesi Ucuz Halk Pazarı ve Balıkçı Hali’ni ziyaret etti. Ziyarette balıkçı hali ve pazar esnafına müjdeler veren Başkan Yücel, Balıkçı Hali’nin yapılacak tadilat ve düzenlemelerle modern bir hale getirileceğini söyledi

Alanya Toptancı Hal projesi Meclis gündeminde!

Antalya’da yeni dönemin ‘istemezükçüsü’ CHP Genel Başkan Yardımcısı Budak oldu. Budak son olarak Alanya Toptancı Hal Projesi’ni hedef aldı.

Alanya Hal projesinde ilk kazma vuruldu!

Hale ilk hazma vuruldu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel ile Alanya'daki bir halciyi karşı karşıya getiren yeni hal projesi için ilk kazma vuruldu.

Menderes Türel, Alanya Toptancı Hal tartışmalarına son noktayı koydu!

Büyükşehir Belediyesi, Alanya’ya yetersiz gelen mevcut 4 belde haliyle birlikte tüm ilçeye hizmet verecek daha büyük ve modern yeni bir toptancı hal kazandırmak için gün sayıyor.

Alanya Hal Projesi genişletilecek mi?

Alanya hal esnafıyla bir araya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mevcut imkanlardan çok daha iyi bir hal kompleksini Alanya’ya kazandıracaklarını söyledi.

Alanya Hal Projesi büyüyecek!

Alanya hal esnafıyla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mevcut imkanlardan çok daha iyi bir hal kompleksini Alanya’ya kazandıracaklarını söyledi.

Alanya Konaklı Sanayi'de asfalt sevinci!

Alanya Belediyesi’nin asfalt atağı sürüyor. Konaklı Mahallesi Sanayi Sitesi çevresindeki yolları kısa zamanda açarak, hizmete sunan Fen İşleri Ekipleri, özellikle sanayi esnafının memnuniyetle karşıladığı yeni yolların asfaltlama çalışmasına başladı.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi 24 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun sebze ve meyve hali esnafına müjdesini verdiği yeni hal kompleksi için 24 Mart Perşembe günü yapım ihalesine çıkılıyor.

Bingöl'e yeni yapılacak sebze hali için yer aranıyor!

Bingöl Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret eden Yücel Barakazi, Sebze ve Meyveciler Komisyonu Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Budak, dernek yönetimi ve hal esnafıyla bir araya geldi.

Alanya Belediyesi imar yollarının açımına hız verdi!

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, imarlı yolların açılması için çalışmalarına devam ediyor. Daha önce Avsallar Mahallesi’nde Halıcı Orhan İlkokulu çevresindeki imar yolunu açan ekipler çalışmalarına Türkler Mahallesi’nde devam ediyor.

Alanya hal esnafı Haberi

Alanya hal esnafı

Alanya hal esnafıyla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mevcut imkanlardan çok daha iyi bir hal kompleksini Alanya’ya kazandıracaklarını söyledi. Başkan Türel, esnafın ihtiyaçları ve taleplerine göre hazırlanan projeyi 90 dönümlük ek rezerv alanla genişleteceklerini kaydetti.


Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanyalı hal esnafı ile toplantı yaptı. Türel, bilgi kirliliği ve yanlış yönlendirmeler nedeniyle kafa karışıklığı yaşayan esnafa, projeyi ve doğruları anlattı. Türel, Türkler Mahallesi’nde 154 dönüm alan üzerine inşa edilecek projeyi, ihtiyaç doğması halinde 90 dönümlük ek rezerv alanla genişletecekleri müjdesini verdi.


Seçimlerden önce Alanya hal esnafının talebi üzerine, ihtiyaçları karşılayacak daha iyi bir toptancı hal yapma sözü verdiklerini hatırlatan Türel, “Sözümüzü yerine getiriyoruz. Göreve geldiğimizde geçmişteki mevcut ihaleyi, zorlu bir hukuki sürecin ardından iptal ettik. Ve yeni...