01 / 07 / 2024

alanya havalimanı

alanya havalimanı

Finlandiya'nın resmi radyo televizyon kurumu YLE muhabirinin sorularını yanıtlayan Alanya Belediye Başkanı Yücel, "Alanya artık dünyada bir markası. 2015 yılında havalimanına gelen yolcu sayısının 1 milyonu geçmesini bekliyoruz" dedi

Gazipaşa- Alanya Havalimanı’nda pist uzatma çalışmaları tamamlandı!

14 Aralık 2013'te Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını gerçekleştirdiği ve tören esnasında 2 bin metre olan pistin 2 bin 500 metreye çıkarılması talimatı verdiği Gazipaşa-Alanya Havalimanı’nda pist uzatma çalışmaları tamamlandı.

Alanya'da konut ve arsa fiyatları ikiye katlandı!

Alanya'da konut ve arsa fiyatları Gaziapaşa Havalimanı'nın gelişmesi ile birlikte artış gösterdi, ve firma talepleri artan emlak talepleri ise bölgede fiyatların ve satışların ikiye katlanmasını sağladı.

Gazipaşa-Alanya Havalimanı alt geçidi törenle açıldı!

Gazipaşa-Alanya Havalimanı’nda çalışmalar aralıksız sürüyor. Pist uzatma çalışmaları kapsamında Antalya-Mersin D400 Karayolu üzerine yapılan alt geçit törenle açıldı.

Gazipaşa-Alanya Havalimanı alt geçidi açıldı!

Antalya Gazipaşa-Alanya Havalimanı’nda çalışmalar aralıksız sürüyor. Pist uzatma çalışmaları kapsamında Antalya-Mersin D400 Karayolu üzerine yapılan alt geçit törenle açıldı..

Alanya'ya yıllık 35 milyon turist geliyor!

Finlandiya'nın resmi radyo televizyon kurumu YLE muhabirinin sorularını yanıtlayan Alanya Belediye Başkanı Yücel, "Alanya artık dünyada bir markası. 2015 yılında havalimanına gelen yolcu sayısının 1 milyonu geçmesini bekliyoruz" dedi

Alanya'daki turist sayısında eksilme olacak!

Anex Tour Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Koçkar, Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na uçak indirmek için çok uğraştığını fakat yeterli destek olmadığından dolayı girişimlerin askıda kaldığını söyledi.

Alanya turizmi ve 2015 turizm sezonu masaya yatırıldı!

Alanya turizminin ve 2015 yılı turizm sezonunun masaya yatırıldığı çalıştayda 2014 turizm sezonunun iyi geçtiği, 2015 turizm sezonunda ise 'Alanya-Gazipaşa Havalimanı' avantajına sahip olunduğu vurgulandı.

Burhan Sili: Manavgat'a da havalimanı gerekebilir!

Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi'nde Uluslararası Sivil Havacılık Günü dolayısıyla "Antalya Bölgesinde Havacılık Gelişimi" konulu panel düzenlendi. Panelde Burhan Sili Manavgat'a da havalimanı gerebileceğini belirtti...

Alanya-Gazipaşa Havalimanı yolu kapanabilir!

GAZİPAŞA Belediyesi eski Başkanı Cemburak Özgenç, D-400 Antalya-Mersin karayolu ile Gazipaşa Havalimanı yolunun birleştiği noktada yapılan sıcak asfalt, kaldırım ve yol çalışmalarının tapulu araziler üzerinde yapıldığım savundu.

Cemburak Özgenç: Alanya-Gazipaşa Havalimanı yolu kapanabilir!

Antalya'da Alanya - Gazipaşa Havalimanı yolu kapanabilir. Gazipaşa Belediyesi eski Başkanı Cemburak Özgenç, Alanya-Gazipaşa Havalimanı yolunun kamulaştırma sorunu nedeniyle kapanma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu savundu.

Alanya-Gazipaşa havalimanı yolu kapanabilir!

Alanya - Gazipaşa havalimanı yolu kapanabilir. Alanya GAZİPAŞA Belediyesi eski Başkanı Cemburak Özgenç, Alanya-Gazipaşa Havalimanı yolunun kamulaştırma sorunu nedeniyle kapanma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu savundu.

THY Gazipaşa Alanya seferlerine bugün başlıyor!

THY'den yapılan açıklamaya göre, Türk Hava Yolları (THY), Antalya'nın Alanya ilçesine 45 kilometre uzaklıktaki Gazipaşa Havalimanı seferlerine bugün başlıyor. Bugün itibarıyla her gün karşılıklı olmak üzere hafta da 14 sefer düzenlenecek.

Onur Air Gazipaşa Havalimanı-Atatürk Havalimanı uçuşları başladı!

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Gazipaşa Havalimanı’na sefer düzenleyen ilk firma olan Onur Air’in ilk uçuşu bugün gerçekleştirdi. Onur Air’in ilk uçuşuna Alanya ve Gazipaşa Kaymakamları, belediye başkanları ve gazeteciler de katıldı...

alanya havalimanı Haberi

alanya havalimanı

Finlandiya'nın resmi radyo televizyon kurumu YLE muhabirinin sorularını yanıtlayan Alanya Belediye Başkanı Yücel, "Alanya artık dünyada bir markası. 2015 yılında havalimanına gelen yolcu sayısının 1 milyonu geçmesini bekliyoruz" dedi.


Alanya Turizm Tanıtma Vakfi'nın (ALTAV) daveti üzerine Alanya'ya gelen YLE Muhabiri Jare Tanskanen, ALTAV üyesi ve Belediye Meclis Üyesi Şükrü Cimrin'le birlikte Başkan Yücel'i ziyaret ederek, Gazipaşa Havalimanı'nın bölge turizmine katkısı ve İskandinav pazarındaki yeri hakkında röportaj yaptı. 


Başkan Yücel, 1950 yıllama başlayan turizmin, Alanya'nın vazgeçilmezi olduğunu belirterek, 200 bin yatak kapasitesine sahip ilçenin, Türkiye'ye gelen turistin yaklaşık yüzde 10'unu ağırladığını söyledi. Başkan Yücel, "Ortalama Türkiye ye yıllık 35 milyon turist geliyor Bunu II milyonu Antalya'ya, 3.5 milyonu da Alanya ya geliyor. Tarihi çok eski medeniyetler zincirine dayanan şehrimiz, dinler ve kültürler...