07 / 05 / 2024

alanya hep üniversitesi

alanya hep üniversitesi

Alanya turizminin masaya yatırıldığı ‘Kümelenme Projesi’ toplantılarının sonuncusu Alanya HEP Üniversitesi’nde yapıldı. Alanya HEP Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Sayın:" Alanya turizminden herkes ekmek yiyor." dedi.

Mevlüt Çavuşoğlu: Alanya'da bir devlet üniversitesinin bulunmasını hedefliyoruz!

AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya'da fakültelerin sayısı artınca yeni bir üniversite kurma aşamasına gelineceğini belirterek, hedeflerinden birinin Alanya'da bir devlet üniversitesinin bulunması olduğunu söyledi...

Kandilli Rasathanesi Müdürü Özener, Antalya ve Alanya için tsunami uyarısı yaptı!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Antalya ve Alanya bölgesi için tsunami uyarısı yaptı. Prof. Dr. Özener, “Bir deprem olduğu zaman kesinlikle deniz kıyısından uzaklaşarak yüksek bölgelere çıkmakta fayda var” ifadelerini kullandı.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Yaşam Merkezi açıldı!

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Yaşam Merkezi ve Merkezi Yemekhane binasının inşaatı tamamlanarak hizmete açıldı.

Alanya Konaklı eski belediye binası ALKÜ'ye tahsis edildi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşıarasında yapılan protokolle Konaklı eski Belediye Binası 5 yıllığına ücretsiz olarak ALKÜ’ye tahsis edildi.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'ne yeni arazi tahsis edildi!

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı,''Veysel Eroğlu'nun imzasıyla Cikcilli'deki 1 milyon 113 bin metrekarelik alan üniversitemize tahsis edildi. Bizim için önemli çünkü dünya markası yolunda ilerlemek için yeni alanlara ihtiyacımız var.''dedi

Erol Sayın: Alanya turizminden herkes ekmek yiyor!

Alanya turizminin masaya yatırıldığı ‘Kümelenme Projesi’ toplantılarının sonuncusu Alanya HEP Üniversitesi’nde yapıldı. Alanya HEP Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Sayın:" Alanya turizminden herkes ekmek yiyor." dedi.

Alaaddin Keykubat Üniversitesi'nin kurulması için kanun teklifi verildi!

Dışişleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya'da "Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi" kurulması için kanun teklifi verdi.

Kümelenme projesi turizmin geleceğine ışık tutuyor!

Alanya turizminin masaya yatırıldığı ikinci geniş katılımlı ‘Kümelenme Projesi’ toplantısı Alanya HEP Üniversitesi’nde yapıldı. Alanya turizm işletmecileri, sektörün rekabetçiliğini yükseltmek üzere “Küme Analizi” toplantısında bir araya geldi.

Alanya’nın hedefi turist memnuniyeti!

Alanya turizmine etki eden sivil toplum kuruluşları başkanları, Alanya HEP Üniversitesi ve Akdeniz Üniversitesi Alanya İşletme Fakültesi öğretim üyeleri bir araya gelerek turist memnuniyeti oranını yükseltmek için çalışma yaptı.

Alanya'daki Havacılık Paneli turizmcilerin katılımıyla düzenlendi!

Antalya Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi kapsamında düzenlenen 'Antalya Bölgesi 'nde Havacılık Gelişimi' konulu panelde turizmciler ve de havacılık sektörü temsilcileri bir araya geldi.

Alanya'da heykeller ziyarete açıldı!

Alanya Belediyesi ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen 11 'inci Uluslararası Alanya Taş Heykel Sempozyumu sona erdi. Ortaya çıkan eserler, kapanış kokteyle ziyarete açıldı.

Alanya Taş Heykel Sempozyumu'nu Alanya Turistik İşletmeciler Derneği yaptı!

Alanya Taş Heykel Sempozyumu'nu Alanya Turistik İşletmeciler Derneği yaptı. Alanya Belediyesi ve Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliğiyle düzenlenen 11’inci Uluslararası Alanya Taş Heykel Sempozyumu yapıldı.

Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi açıldı!

Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan, “Bugüne kadar hep ilkleri gerçekleştirdik. Bugün de yine bir ilke imza atarak Diş Hekimliği Fakültesine daha öğrenci almadan hastane açan ilk üniversite olduk” diye konuştu.

Ali Hepşen: Konut kredisi kullanımda doğru miktarda kredi kullanımı önemli!

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Finans Ana Bilim Dalı'ndan Doç. Dr. Ali Hepşen, Lal Değerleme bünyesinde yayınlanan Tellal Dergisi'nin Mayıs sayısında Faiz oranlarındaki artışın konut kredisi kullanacak olanlara etkisini kaleme aldı...

alanya hep üniversitesi Haberi

alanya hep üniversitesi

Alanya turizm işletmecileri, sektörün rekabetçiliğini yükseltmek üzere “Küme Analizi” toplantısında bir araya geldi. Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’nin (ALTİD) sahipliliğinde Alanya Hamdullah Emin Paşa (HEP) Üniversitesi’nin ortaklığında, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) tarafından finanse edilerek yürütülen “Alanya Turizm Sektörü Kümelenme Stratejisinin Geliştirilmesi Projesi”ne Alanya Kaymakamlığı, Alanya Belediyesi, Süleyman Demirel Üniversitesi ile Alanya Ticaret ve Sanayi Odası da (ALTSO) iştirakçi olarak katkıda bulunuyor.


Toplantıya, Alanya HEP Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Sayın, Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, Alanya Belediyesi Dış İlişkiler Birimi Sorumlusu ve Letonya Fahri Konsolosu Nurkan Şaşmaz, öğretim görevlileri ve turizmciler katıldı.


“ALANYA TURİZMİNDEN HERKES...