05 / 05 / 2024

Alanya İmamlı asfalt

Alanya İmamlı asfalt

Alanya’nın en uzak mahalleleri arasında yer alan İmamlı Mahallesi’nde asfalt sevinci. Alanya Belediyesi İmamlı Mahallesi Mezarardı Mevkii’nde 6 kilometrelik asfalt çalışmasını tamamladı.

Alanya Eski Gazipaşa Caddesi'nde asfalt hazırlığı!

Alanya’nın en ücra noktasına kadar hizmetlerini ulaştıran Alanya Belediyesi, kış aylarında da çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Alanya'ya yeni imar yolları!

Altyapı, kaldırım, asfalt, yeni yol ve köprü gibi onlarca çalışmayı bir arada sürdüren Alanya Belediyesi, merkez mahallelerde de trafik yoğunluğunu azaltmak için yeni imar yolu ve iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Alanya prestij caddesine kavuşuyor!

Alanya’nın Prestij Caddesi Alaiye Caddesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalar kapsamında Eşref Kahvecioğlu Caddesi ile Büyükhasbahçe Caddesi arasında yolun altyapısı ve kaldırımları tamamlanarak sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

Antalya Akçatı’ya emisyonlu asfalt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, daha önce genişleterek, alt yapısını hazırladığı Alanya’nın Akçatı mahallesi yolunda asfalt çalışmalarına başladı. Diğer asfalt türlerine göre daha kalın olan emisyonlu asfalt yöntemi ilk kez kullanıldı.

Alanya ve Gündoğmuş birbirine bağlanıyor!

Alanya Büyükşehir Belediyesi, Gündoğmuş’un Köprülü mahallesi ile Alanya’nın Taşatan mahallesini birbirine bağlayacak 6 kilometrelik yolun asfalt öncesi hazırlıklarını tamamladı.

Alanya Konaklı Sanayi'de asfalt sevinci!

Alanya Belediyesi’nin asfalt atağı sürüyor. Konaklı Mahallesi Sanayi Sitesi çevresindeki yolları kısa zamanda açarak, hizmete sunan Fen İşleri Ekipleri, özellikle sanayi esnafının memnuniyetle karşıladığı yeni yolların asfaltlama çalışmasına başladı.

Alanya Kestel cazibe merkezi olacak!

Alanya Kestel'de Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen asfalt çalışmalarını kontrol eden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, caddenin D-400’den üniversitenin bulunduğu alana kadar asfaltlanacağını söyledi.

Alanya Güzelbağ yeni yüzüne kavuşuyor!

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kentin değişik mahallelerinde yürütülen asfalt çalışması, Güzelbağ Mahallesi’nde devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Güzelbağ Mahallesi’nde 8 kilometre yolda asfalt çalışması başlatıldı.

Alanya Hacet Köprüsü'nde son aşamaya gelindi!

Alanya Belediyesi tarafından Hacet Deresi üzerine yapılan yeni köprü tamamlandı. Alanya Belediye Başkanı köprüde başlatılan asfalt çalışmasını denetledi...

Alanya Belediyesi'nden Yeşilöz'e asfalt!

Alanya Belediyesi, planlanan asfalt programı kapsamında asfalt çalışmalarına devam ediyor. Yeşilöz Mahallesi Özvadi ve Alakese’de toplam 4 kilometre asfalt çalışması yapılarak hizmete sunuldu.

Alanya Oba Mahallesi'nin yolları asfaltlanıyor!

Alanya Belediyesi, son olarak Oba Kız Yurdu yanındaki Maki Sokak ve Atatürk Ortaokulu bahçesinde asfalt çalışması başlattı.

Alanya Belediyesi asfalt çalışması başlattı!

Alanya Belediyesi, Oba Mahallesinde asfalt çalışması başlattı. Alanya Belediyesi, Oba Mahallesi Maki Sokak ve Atatürk Ortaokulu bahçesinde asfalt çalışması başlattı.

Alanya Mahmutlar ve Okurcalar'da asfalt çalışması!

Kırsal mahallelerde yol açma, altyapı, köprü ve sathi kaplama çalışmalarını aralıksız devam eden Alanya Belediyesi, merkez mahallelerden Okurcalar ve Mahmutlar Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Alanya İmamlı asfalt Haberi

Alanya İmamlı asfalt

Alanya Belediyesi, doğu ve batı bölgelerinde 4 ayrı noktada asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Türkler Mahallesi’nde çalışmalar devam ederken, İmamlı Mahallesi Mezarardı Mevkii’nde 6 kilometrelik asfalt çalışması tamamlandı.


Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Alanya’nın doğu ve batı mahallelerinde dört ayrı noktada asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Batıda Türkler Mahallesi’nde asfaltlama çalışması sürerken, doğuda İmamlı ve Hocalar Mahalleleri’nde asfaltlama çalışması tamamlandı. İlk kez asfalt yapılan İmamlı Mahallesi’nin Mezarardı Mevkii’nde mahalle sakinleri ve sürücüler çalışmalarından dolayı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ettiler.


MAHALLE SAKİNLERİ BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR ETTİ


Alanya merkeze 40 km uzaklıkta bulunan İmamlı Mahallesi Mezarardı Mevkii’nde devam eden asfaltlama çalışmaları bugün tamamlandı. Alt yapısını ve drenaj çalışmalarının ardından 6 km’lik yolun asfaltlandığını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel,...