04 / 05 / 2024

Alanya İmamlı yol yenileme

Alanya İmamlı yol yenileme

Alanya’nın en uzak mahalleleri arasında yer alan İmamlı Mahallesi’nde asfalt sevinci. Alanya Belediyesi İmamlı Mahallesi Mezarardı Mevkii’nde 6 kilometrelik asfalt çalışmasını tamamladı.

Alanya’daki tali yoluna kendi tapusunu astı!

Alanya’da A.S. adlı kadın, çevreyoluna bağlanan tali yolu, kendi mülkü olduğunu iddia ederek tel çit çekip kapattı. Otobüsler halka ulaşamadı. Alternatif yol yapımı için çalışmalarda bulunuldu.

Tarihi Alanya Kalesi içten yıkıldı!

Helenistik, Roma, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı medeniyetlerine ev sahipliği yapan Tarihi Alanya Kalesi’nin tarihi surları katledildi. Surların yakımına Avusturyalı emekli pilotun ev tadilatı yol açtı

Alanya'nın çehresi yeni yatırımlarla değişiyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’nın batı mahallelerinde devam eden, yol ve proje çalışmalarını denetledi. Başkan Yücel, “Projelerimiz tamamlandıktan sonra batı bölgemizin çehresi değişecek” diye konuştu.

Antalya-Alanya otoyol projesi TBMM gündeminde!

Finike-Elmalı-Korkuteli yol çalışması ile Antalya-Alanya otoyol projesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, yol projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Alanya Kestel'in yol hayali gerçek oldu!

Alanya Belediyesi Kestel Mahallesi’nin en önemli ulaşım arteri olan İsa Küçülmez Caddesi’nde 30 metrelik yolda parke ve kaldırım çalışmasını tamamladı.

Alanya'da 50 yıldır trafiğe kapalı yol yeniden hizmete açıldı!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü, Ev Restoran'ın yanında 50 yıldır araç trafiğine kapalı yolu hizmete açtı.

Alanya Büyükhasbahçe'ye yeni imar yolu!

Alanya Belediyesi 2017 yılı yatırım programı çerçevesinde kentin birçok mahallesinde yol yapım çalışmalarına son hızla devam ediyor.

Alanya Belediyesi'nden 35 kilometre imar yolu!

Alanya Belediyesi, bölgeler arası düzenli ve güvenli ulaşımı sağlamak için imar planlarında yol olarak ayrılmış alanlarda yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Alanya'ya yeni imar yolları!

Altyapı, kaldırım, asfalt, yeni yol ve köprü gibi onlarca çalışmayı bir arada sürdüren Alanya Belediyesi, merkez mahallelerde de trafik yoğunluğunu azaltmak için yeni imar yolu ve iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Alanya'ya yeni bağlantı yolu!

Alanya Belediyesi kırsal mahallelerde yol ve altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Deretürbelinas ve Gedevet Yaylası’nda mahalle içi yolları açan Alanya Belediyesi, Dere Mahallesi’nde Yukarı Harmanlı Mevki ile Süleymanlar Mahallesi İnlice Mevkii’nde yol çalışmasına devam ediyor.

Alanya Demirtaş Mahallesi'nin yolları genişletiliyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Demirtaş Mahallesi’nde devam eden yol genişletme çalışmalarını inceledi.

Alanya'daki prestij cadde çalışmaları vatandaşı memnun etti!

Alaiye Caddesi’nde yapımı devam eden parke ve yol çalışmalarını yerinde inceleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı

Alanya Mahmutlar ve Okurcalar'da asfalt çalışması!

Kırsal mahallelerde yol açma, altyapı, köprü ve sathi kaplama çalışmalarını aralıksız devam eden Alanya Belediyesi, merkez mahallelerden Okurcalar ve Mahmutlar Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Alanya İmamlı yol yenileme Haberi

Alanya İmamlı yol yenileme

Alanya Belediyesi, doğu ve batı bölgelerinde 4 ayrı noktada asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Türkler Mahallesi’nde çalışmalar devam ederken, İmamlı Mahallesi Mezarardı Mevkii’nde 6 kilometrelik asfalt çalışması tamamlandı.


Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Alanya’nın doğu ve batı mahallelerinde dört ayrı noktada asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Batıda Türkler Mahallesi’nde asfaltlama çalışması sürerken, doğuda İmamlı ve Hocalar Mahalleleri’nde asfaltlama çalışması tamamlandı. İlk kez asfalt yapılan İmamlı Mahallesi’nin Mezarardı Mevkii’nde mahalle sakinleri ve sürücüler çalışmalarından dolayı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ettiler.


MAHALLE SAKİNLERİ BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR ETTİ


Alanya merkeze 40 km uzaklıkta bulunan İmamlı Mahallesi Mezarardı Mevkii’nde devam eden asfaltlama çalışmaları bugün tamamlandı. Alt yapısını ve drenaj çalışmalarının ardından 6 km’lik yolun asfaltlandığını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel,...