27 / 04 / 2024

Alanya imar bütünlüğü onayı

Alanya imar bütünlüğü onayı

Alanya Belediyesi’nin mahallelerde çarpık yapılaşma ve birbirinden farklı imar uygulamalarını ortadan kaldırmak için hazırladığı plan notları, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy birliği ile kabul edildi.

Belediye bütçesi 500 milyonla 1957'de rekor kırmış! Nedeni; İmar ve istimlak çalışmaları...

1957 yılında belediye bütçesine 500 milyon lira ayrılacağı belirtilmiş. Rekor bütçenin imar ve istimlak çalışmalarından dolayı bu rakama ulaştığı aktarılmış.

En iyi fiyat Migros’ta! Dana fırınlık kaburga 276 TL, dana ızgaralık ciğer 200 TL, hindi bütün but 100 TL...

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden Migros’un 28 Nisan aktüel ürünler kataloğu paylaşıldı. Migros’ta 28 Nisan tarihinde dana fırınlık kaburga 275,90 TL’ye, dana ızgaralık ciğer 200 TL’ye, hindi bütün but 100 TL’ye düştü. Peki, Migros’ta 28 Nisan’da başka hangi ürünler indirimde?

TMSF, İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 230.1 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 230 milyon 100 bin Türk Lirası muhammen tutarla satışa sunuldu. 

TMSF, Özlem Çelik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Özlem Çelik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü ihale yoluyla satışa çıkardı.

İmar barışının bütçeye etkisi!

Bütçe açığının daha da büyümesini vergi dışı gelirlerdeki olağanüstü artış önledi. Yüzde 83 artan vergi dışı gelirler yılın ilk yarısında 44.7 milyar liradan 81.9 milyar liraya çıktı. Artışta bedelli askerlik, imar barışı gibi uygulamalar etkili...

Bütçeye imar barışı dopingi!

Cumhurbaşkanlığı’nın raporuna göre, imar barışı gelirlerinin etkisiyle 2018’de 97 milyar lira olarak beklenen genel bütçe vergi dışı gerçekleşmesi yüzde 40’lık artışla 136,5 milyar lira oldu.

AK Parti'nin hedefi planlı kentleşme!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Ocak tarihinde açıklayacağı AK Parti yerel seçim manifestosunda planlı kentleşme çerçevesinde imar bütünlüğü öne çıkacak. 

Alanya Belediyesi'nin 2019 bütçesi 405 milyon TL!

Alanya Belediyesi’nin tahmini 405 milyon liralık 2019 Yılı Gelir ve Gider Bütçesi, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylandı. 

İmar barışıyla bütçeye 70 milyar lira kazandırılacak!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, mayıs ayı merkezi yönetim bütçesinin fazla vereceğini belirterek, "Ekonomideki canlılık, eski ve yeni yapılandırma kanunları ve imar barışı uygulamasıyla yıl sonuna kadar bütçeye 70 milyar lira civarında ilave gelir gelecek." diye açıklama yaptı. 

Korkuteli'de 1/25 binlik imar çalışması başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Korkuteli ve Elmalı ilçesinde 1/25.000 il bütünlüklü nazım imar plan çalışmasına başladı. Çalışmalar 30 Haziran 2017 tarihinde sona erecek.

Antalya için bütüncül nazım imar planına ihtiyaç var!

İMO Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, Antalya’nın planlamaya ihtiyacı olduğunu söyledi. Belediyelerin planlamaya öncelik vermesi gerektiğini ifade eden Balcı, "Antalya için bütüncül nazım imar planına ihtiyaç var" dedi.

Alanya'nın imar bütünlüğüne onay!

Alanya Belediyesi’nin mahallelerde çarpık yapılaşma ve birbirinden farklı imar uygulamalarını ortadan kaldırmak için hazırladığı plan notları, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy birliği ile kabul edildi.

Alanya'nın imar bütünlüğüne Büyükşehir'den onay geldi!

Alanya Belediyesi'nin, mahallelerde çarpık yapılaşma ve birbirinden farklı imar uygulamalarını ortadan kaldırmak için hazırladığı imar planı notları, Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliği ile kabul edildi.

Alanya imar bütünlüğü onayı Haberi

Alanya imar bütünlüğü onayı



Alanya Belediyesi’nin mahallelerde çarpık yapılaşma ve birbirinden farklı imar uygulamalarını ortadan kaldırmak için hazırladığı plan notları, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy birliği ile kabul edildi.

Alanya Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü, merkez mahalleleri ve Büyükşehir Yasası ile Alanya Belediyesi’ne bağlanan mahallelerdeki farklı imar uygulama hükümlerini ortadan kaldırmak ve çarpık yapılaşmayı önlemek için çalışma başlatmıştı. Çalışmalar kapsamında tüm mahalleleri kapsayacak  imar planı hükümleri ve plan revizyonları  Büyükşehir Meclisi’ne sunuldu.


Alanya Belediye Meclisi’nin 07.06.2016 gün ve 155 sayılı kararı ile uygun bulunan, Merkez Mahalleleri, Güzelbağ, Emişbeleni, Mahmutlar, Payallar, Cikcilli, Çıplaklı, Oba, Demirtaş, Okurcalar, Kargıcak, İncekum, Konaklı, Kestel, Tosmur Mahalleleri 1/1000 ölçekli uygulama imar planları plan hükümleri revizyonuna ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planı plan değişiklikleri bugün yapılan Büyükşehir Belediyesi Devam Meclisi’nde oy birliği ile...