05 / 07 / 2024

alanya karayolu istimlak bedeli

alanya karayolu istimlak bedeli

Antalya'nın Alanya ilçesinde, kendisine istimlak bedeli ödenmediğini öne süren kişi, yapım çalışmaları süren Alanya-Gazipaşa karayolunu tel örgüyle kapattı

Alanya'da Rekreasyon ve Yürüyüş Yolu Projesi başladı!

Alanya Belediyesi batı bölgesine yeni bir vizyon kazandıracak. Rubi Otel’den başlayıp Özkaymak Otel’e kadar devam eden D-400 Karayolu üzerinde yapılan Rekreasyon ve Yürüyüş Yolu Projesi’nde çalışmalar başladı.

Antalya Altınova karayolu hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 50 milyon liralık yatırımla hizmete açılan Altınova karayolu, havalimanı ve Alanya yoluna alternatif oldu.

Alanya Kestel'de üst geçit inşa ediliyor!

Alanya Belediyesi ve Karayolları Antalya Bölge Müdürlüğü arasında yapılan protokolle, D-400 Karayolu Kestel mahallesi geçişine üst geçit yapılıyor.

Gazipaşa-Alanya Havalimanı alt geçidi törenle açıldı!

Gazipaşa-Alanya Havalimanı’nda çalışmalar aralıksız sürüyor. Pist uzatma çalışmaları kapsamında Antalya-Mersin D400 Karayolu üzerine yapılan alt geçit törenle açıldı.

Gazipaşa-Alanya Havalimanı alt geçidi açıldı!

Antalya Gazipaşa-Alanya Havalimanı’nda çalışmalar aralıksız sürüyor. Pist uzatma çalışmaları kapsamında Antalya-Mersin D400 Karayolu üzerine yapılan alt geçit törenle açıldı..

Emerald Park Alanya!

Emerald Park Alanya projesinde satış süreci devam ediyor, proje kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Serinleten duraklar Alanya ve Manavgat’ta!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, enerjisini güneşten alan klimalı durakları Alanya ve Manavgat ilçelerine taşıdı. Alanya ’ya 1, Manavgat ’a 2 klimalı durak yerleştirildi. Sırada Serik var.

14 katlı lüks gemi Alanya Limanı'na yanaştı!

Kıbrıs Rum kesiminin Limasol Limanı'ndan gelen 14 katlı lüks kruvaziyer 2 bin 42 yolcu ve 847 mürettebatıyla Alanya Limanı'na yanaştı. Gemiden inen yolcular, şehrin tarihi ve turistik yerlerini gezdi...

Alanya'da satılık gayrimenkul: 1 milyon 400 bin lira!

Antalya Alanya Sugözü Mahallesi 'nde yer alan 2 bin 297 metrekare alana sahip arsa vasıflı gayrimenkul 22 Ekim 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak.

Alanya Emerald Park!

Toroslar İnşaat projesi Alanya Emerald Park projesi kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor...

Üzerinde istimlak kararı verilen gayrimenkul satılır mı?

Tamer Heper Posta Gazetesi'nde köşesinde Tarlayı satmak istiyorum. Bir süre önce karayolları bir kısmını istimlak edip yola katmıştı. Şimdi alıcılar üzerinde istimlak var diye satın almak istemiyor. Bunu nasıl kaldırırım? sorusunu yanıtladı...

İstimlak işlemleri!

İstimlak işlemleri, imar planında kamu yararına tahsis edilmiş taşınmazların istimlakı gerekiyorsa bu taşınmaza veya taşınmazlara ait belediyelerce istimlak kararı alınıyor. İstimlak kararını belediye encümeni veriyor...

Madımak'ın istimlak değeri 9.3 milyon oldu!

Eski Madımak Oteli binasının istimlak değeri bir kere daha arttı. Sivas 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin eski Madımak Oteli binasının yeni kamulaştırılma bedelini 9.3 milyon olarak açıkladı..

alanya karayolu istimlak bedeli Haberi

alanya karayolu istimlak bedeli

Hasan Avara, yapımı devam eden ve yaklaşık bir ay içinde tamamlanarak trafiğe açılması planlanan Alanya-Gazipaşa karayolunun kendi arazisinden geçen bölümüne tel örgü çekti. Avara, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alanya ile Gazipaşa ilçelerini birleştiren ve yapımı devam eden karayolunun kendi arsasından da geçtiğini söyledi.

Avara, 3,5 dönümlük arazisinden onayı alınmadan yol geçirilmek istendiğini ve 2 yıldır Karayolları ile mahkemelik olduğunu kaydetti. Arazisinden yol geçtiğini öğrendikten sonra Karayolları'na dava açtığını anlatan Avara, ''Bana herhangi bir istimlak bedeli ödenmedi. Bana ait alanın hemen yanındaki arazinin 1 dönümüne 22 bin lira istimlak bedeli ödenirken, bana 11 bin lira önerildi. Ben de kabul etmedim. Şu anda bu arsa mahkemelik. Mahkeme sonuçlanıncaya kadar tel örgüleri kaldırmayacağım'' dedi.

Yolun trafiğe kapandığını öğrenerek olay yerine gelen şantiye şefi Yadigar Aydın,...