28 / 04 / 2024

Alanya Kestel hazineden satılık arazi

Alanya Kestel hazineden satılık arazi

Hazine Alanya'nın Kestel Mahallesi'nde ticaret, konut ve turizm amaçlı imarlı iki ayrı arsayı ihaleyle satışa çıkardı. Arazilerin tahmini bedeli 9 milyon 893 bin 551 TL olarak belirlendi.

Kestel Çok Programlı Anadolu Lisesi tamamlanıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yapımı son sürat devam eden ve bitme aşamasına gelen Kestel Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde incelemer yaptı.

Alanya Kestel'in yol hayali gerçek oldu!

Alanya Belediyesi Kestel Mahallesi’nin en önemli ulaşım arteri olan İsa Küçülmez Caddesi’nde 30 metrelik yolda parke ve kaldırım çalışmasını tamamladı.

Alanya Kestel'e iki yeni köprü!

Alanya Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında, Ahmet Tok Caddesi’nde başlatılan 2 adet köprünün inşaatı tamamlandı.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi'nin temeli atılıyor!

Toslak ve Kestel Düğün Salonu’nu hizmete kazandıran Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şimdi de Demirtaş Mahallesi’nde 4 Milyon 321 Bin TL’ye ihale edilen Kültür Merkezi ve Düğün Salonu’nun temelini atıyor.

Alanya Kestel cazibe merkezi olacak!

Alanya Kestel'de Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen asfalt çalışmalarını kontrol eden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, caddenin D-400’den üniversitenin bulunduğu alana kadar asfaltlanacağını söyledi.

Alanya Kestel'de fakülte yolu asfaltlanıyor!

2015 ile 2016 yılının ikinci yarısında yayla yollarında 50 kilometre yolu altyapısı ile yeniden düzenleyen Alanya Belediyesi, Kestel Mahallesi İşletme Fakültesi yolunu düzenleyerek kaldırımlarını yapıyor.

Alanya Kestel ve Mahmutlar'ın imar planı tamam!

Alanya Belediyesi’nce hazırlanan ve onaylatılan Mahmutlar ve Kestel Mahalleleri’nin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planları ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planlarının vatandaş itirazları doğrultusunda yapılan değişiklikleri onaylanarak kesinleşti.

Alanya Kestel'e spor tesisi inşa ediliyor!

Eğri Köprü yanındaki Alanya Belediyespor Tesisleri Kestel’e taşınıyor. Kestel’e yapılan yeni spor tesisinin çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor, yeni tesisin kısa süre içinde hizmet vermeye başlayacak...

Alanya Kestel ve Mahmutlar'ın imar planları kesinleşti!

Mahmutlar ve Kestel Mahalleleri’nin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planları ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planlarının vatandaş itirazları doğrultusunda yapılan değişiklikleri Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylanarak kesinleşti.

Alanya Kestel'de 9.8 milyon TL'ye satılık 2 arazi!

Hazine Alanya'nın Kestel Mahallesi'nde ticaret, konut ve turizm amaçlı imarlı iki ayrı arsayı ihaleyle satışa çıkardı. Arazilerin tahmini bedeli 9 milyon 893 bin 551 TL olarak belirlendi.

Antalya Kestel'de 9.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Antalya İli Alanya İlçesi Milli Emlak Müdürlüğü, Alanya Kestel Mahallesi'nde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 9 milyon 893 bin 551 TL olarak belirlendi.

Alanya Mahmutlar'ın 1/1000 ölçekli planları onaylandı!

Önceki ay Kestel Mahallesi’nin planını hazırlayıp Antalya Büyükşehir Meclisi’nden oybirliği ile geçiren Alanya Belediyesi, Ekim Meclisinde de Mahmutlar Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli uygulama imar planını onaylattı.

Alanya Mahmutlar Mahallesi'nin imar planı onaylandı!

Kestel Mahallesi’nin planını hazırlayıp Antalya Büyükşehir Meclisi’nden oybirliği ile geçiren Alanya Belediyesi, yapılan Ekim Meclisi'nde de Mahmutlar Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli uygulama imar planını onaylattı.

Alanya Kestel hazineden satılık arazi Haberi

Alanya Kestel hazineden satılık arazi

Hazine Alanya'nın Kestel Mahallesi'nde ticaret, konut ve turizm amaçlı imarlı iki ayrı arsayı ihaleyle satışa çıkardı.Hazine satışa çıkardığı Alanya'nın Kestel Mahallesi'nde 6 bin 971 metrekare büyüklüğündeki arsa 1/1000 ölçekli Uygulama İmar olanında Tercihli Kullanım Alanı olarak ayrılık Konut ve turizm amaçlı 4 ve 5 kata müsait. Tahmini bedeli 8 milyon 17 bin 500 lira. Aynı mahallede 1137 metrekare olan diğer arsa ise uygulama imar planında ticari alan biçilen değer 1 milyon 876 bin lira. Taşınmazların ödemesi satış bedelinin en az dörtte biri peşin kalanı en fazla iki yılda ve taksitlerle kanuni faizi ile birlikte ödenebilecek, satış bedeli haricinde KDV, Vergi, Resim ve Harç alınmayacak. Taşınmazlar satış tarihinden itibaren 5 yıl süreyle emlak vergisinden muaf. 


Antalya...