21 / 05 / 2024

Alanya Kestel üst geçit

Alanya Kestel üst geçit

Alanya Belediyesi ve Karayolları Antalya Bölge Müdürlüğü arasında yapılan protokolle, D-400 Karayolu Kestel mahallesi geçişine üst geçit yapılıyor.

Avrupalılar Alanya'ya resmen küstü: Yeni yatırım yapılmıyor, evi olan satıp gidiyor!

Yabancılara yapılan konut satışları Ekim ayında yıllık bazda yüzde 52,9 düşüş gösterdi. Alanyalı sektör temsilcileri, piyasada güven sorunu yaşandığına dikkat çekerek, yabancı yatırımcıların küstüğünü, evlerinin ellerinden alınacağını düşündüklerini söyledi. İşte detaylar...

Alanya Çıplaklı'nın uygulama imar planında sorunlar çözülüyor!

Alanya Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Çıplaklı Mahallesi'nin kontrollü yapılaşmasının temelini oluşturacak  imar planında sorunlar çözülmek üzere.  Alanya Belediyesi gelen üst yazıyla birlikte, duran bayındırlık ve imar hizmetlerini vermeye başlayacak.

Kestel Çok Programlı Anadolu Lisesi tamamlanıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yapımı son sürat devam eden ve bitme aşamasına gelen Kestel Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde incelemer yaptı.

Alanya Kestel'in yol hayali gerçek oldu!

Alanya Belediyesi Kestel Mahallesi’nin en önemli ulaşım arteri olan İsa Küçülmez Caddesi’nde 30 metrelik yolda parke ve kaldırım çalışmasını tamamladı.

Bergama Yeni Kestel Köprüsü'nün inşaatı başladı!

Bergama Belediyesi'nin projelendirdiği Kestel Köprüsü’nün yapımına, İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Üst Yapı Şube Müdürlüğü’nce başlanıldı.

Alanya Kestel'e iki yeni köprü!

Alanya Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında, Ahmet Tok Caddesi’nde başlatılan 2 adet köprünün inşaatı tamamlandı.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi'nin temeli atılıyor!

Toslak ve Kestel Düğün Salonu’nu hizmete kazandıran Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şimdi de Demirtaş Mahallesi’nde 4 Milyon 321 Bin TL’ye ihale edilen Kültür Merkezi ve Düğün Salonu’nun temelini atıyor.

Alanya Kestel cazibe merkezi olacak!

Alanya Kestel'de Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen asfalt çalışmalarını kontrol eden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, caddenin D-400’den üniversitenin bulunduğu alana kadar asfaltlanacağını söyledi.

Alanya'da sit alanında kaçak kazı yapan 6 kişiye gözaltı!

Antalya'nın Alanya ilçesinde sit alanında kaçak kazı yapan 6 kişi, suçüstü yakalandı.Şüphelilerin kazı yaparken kullandıkları detektör, kazma ve küreğe el konuldu, şüpheliler işlemleri için karakola götürüldü.

Alanya Kestel'de fakülte yolu asfaltlanıyor!

2015 ile 2016 yılının ikinci yarısında yayla yollarında 50 kilometre yolu altyapısı ile yeniden düzenleyen Alanya Belediyesi, Kestel Mahallesi İşletme Fakültesi yolunu düzenleyerek kaldırımlarını yapıyor.

Alanya Kestel ve Mahmutlar'ın imar planı tamam!

Alanya Belediyesi’nce hazırlanan ve onaylatılan Mahmutlar ve Kestel Mahalleleri’nin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planları ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planlarının vatandaş itirazları doğrultusunda yapılan değişiklikleri onaylanarak kesinleşti.

Alanya Kestel'e spor tesisi inşa ediliyor!

Eğri Köprü yanındaki Alanya Belediyespor Tesisleri Kestel’e taşınıyor. Kestel’e yapılan yeni spor tesisinin çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor, yeni tesisin kısa süre içinde hizmet vermeye başlayacak...

Alanya Kestel ve Mahmutlar'ın imar planları kesinleşti!

Mahmutlar ve Kestel Mahalleleri’nin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planları ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planlarının vatandaş itirazları doğrultusunda yapılan değişiklikleri Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylanarak kesinleşti.

Alanya Kestel üst geçit Haberi

Alanya Kestel üst geçit

Alanya Belediyesi ve Karayolları Antalya Bölge Müdürlüğü arasında yapılan protokolle, D-400 Karayolu Kestel mahallesi geçişine üst geçit yapılıyor.


D-400 Karayolu, Alanya-Gazipaşa arasındaki Kestel mahallesinin 56+950 kilometresine, yayaların karşıdan karşıya güvenli geçişini sağlamak amacıyla planlanan üst geçidin yapımına başlandı. Projesi Alanya Belediyesi tarafından hazırlanan üst geçitle ilgili Belediye ve Karayolları Antalya Bölge Müdürlüğü arasında protokol imzalandı. Hibe destekli olarak yapımı devam eden üst geçit, engelli vatandaşların da kullanımına uygun olarak projelendirilerek geçide bir de asansör sistemi kurulacak.

Yapımı devam eden üst geçidin 31 Ekim’e kadar tamamlanmasının planlandığı...