08 / 05 / 2024

alanya Kıyı Denetim Komisyonu

alanya Kıyı Denetim Komisyonu

Kıyı Denetim Komisyonu, Alanya kıyılarının doğal yapısının korunması ve tahribatın önlenmesi için denetimlerini aralıksız sürdürürken, Kaymakam Tanrıseven, "Kurallara uymayanlara yasal işlem başlatılacak" dedi.

Kadıköy'de inşaatta kurtarma operasyonu!

Kadıköy'de bir inşaata denetim için giden kontrolör Ercan Ortaç, yaklaşık 10 metre derinliğinde çukura düştü. Ortaç, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmasıyla kurtarıldı.

Avrasya GYO Antalya Türkler Köyü parseli 2017 değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli, Alanya İlçesi Türkler Köyü, 320 Ada 1 Parsel, R Blok 1.ve 3. Bağımsız Bölüm Yılsonu Değerleme Raporunu yayınladı..

Kadıköy'de 794 binanın 223’ünde asbest tespit edildi!

Kadıköy Belediyesi ilçede asbest gibi tehlikeli atıkların bertarafı konusunda denetim ve uygulamalarını sürdürüyor. Çevre Müdürlüğü Çevre Denetim Birimleri yapılan denetimlerde yıkılacak 794 binanın 223’ünde asbest tespit etti.

Alanya'daki sahil işletmeleri dikkat!

Kıyı Denetim Komisyonu, Alanya kıyılarının doğal yapısının korunması ve tahribatın önlenmesi için denetimlerini aralıksız sürdürürken, Kaymakam Tanrıseven, "Kurallara uymayanlara yasal işlem başlatılacak" dedi.

Avrasya GYO Türkler Köyü değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Antalya Alanya Türkler Köyü'nde bulunan gayrimenkule ait değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a bildirilen değerleme raporu şöyle;

Kadıköy'de inşaatlar denetim altında!

Kadıköy Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı yapı denetim ekipleri Kadıköy’ün her noktasında inşaatları denetliyor.Kentsel dönüşümün yoğun şekilde yaşandığı ilçede yıkımdan, hafriyata varana kadar inşaatlar denetimden geçiyor.

Alanya-Yeniköy Barajı'ın temeli ne zaman atılacak?

Alanya-Yeniköy Barajı ve Alanya Alara çayı 1. kısım taşkın koruma işlerinin temeli AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Onursal Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından atılacak.

Alanya Yeniköy Baraj sözleşmesi imzalandı!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, "Alanya ilçesinin Yeniköy ve Toslak köylerine ait 12 bin 250 dekar tarım arazisini sulayacak olan Alanya Yeni Köy Barajı sözleşmesi imzalandı" dedi.

Kadıköy Belediyesi ile TMMOB arasında işbirliği protokolü!

Kadıköy Belediye Başkanlığı ile TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İstanbul Şubesi arasında sağlıklı kentleşme ve nitelikli yapılaşma için yapılan; Sağlıklı Kentleşme ve Nitelikli Yapılaşma İçin Ortak Mesleki Denetim ve Teknik İşbirliği Protokolü imzalandı.

Kadıköy Belediyesi Yapı Denetim Ekibi'nden inşaatlara denetim!

Aylık ortalama 700-1000 arasında inşaatın denetlendiği Kadıköy'de yapı denetim ekipleri Nisan ayında 700 inşaat denetledi. Kadıköy Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü bünyesinde bir süre önce Yapı Denetim Ekibi oluşturulmuştu..

Kadıköy'de inşaatlara yerinde denetim!

Aylık ortalama 700 - 1000 arasında inşaatın denetlendiği Kadıköy'de yapı denetim ekipleri Nisan ayında 700 inşaat denetledi. Kadıköy'de bir süre önce Yapı Denetim Ekibi oluşturulmuştu.

Kadıköy’de Nisan ayında 700 inşaat denetlendi!

Kadıköy Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü bünyesinde bir süre önce Yapı Denetim Ekibi oluşturulmuştu. Aylık ortalama 700-1000 arasında inşaatın denetlendiği Kadıköy’de yapı denetim ekipleri Nisan ayında 700 inşaat denetledi.

Kadıköy'de inşaat denetimleri artıyor!

Kadıköy Belediyesi, yoğunlaşan inşaat faaliyetleri üzerine 12 kişilik bir denetim ekibi kurdu ve inşaat denetimlerini gerçekleştirmeye başladı. 3 ayrı araç ve ekip kentteki şantiyeleri dolaşıp, inşaat faaliyetlerini denetleyecek

alanya Kıyı Denetim Komisyonu Haberi

alanya Kıyı Denetim Komisyonu

Kıyı Denetim Komisyonu, Alanya kıyılarının doğal yapısının korunması ve tahribatın önlenmesi için denetimlerini aralıksız sürdürürken, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven “Kurallara uymayanlara yasal işlem başlatılacak” dedi.Kıyı Denetim Komisyonu, Alanya kıyılarının doğal yapısının korunması ve tahribatın önlenmesi için denetimlerini aralıksız sürdürürken, AlanKıyı Denetim Komisyonu, Alanya kıyılarının doğal yapısının korunması ve tahribatın önlenmesi için denetimlerini aralıksız sürdürürken, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven “Kurallara uymayanlara yasal işlem başlatılacak” dedi.ya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven “Kurallara uymayanlara yasal işlem başlatılacak” dedi.


Sahil işletmeleri dikkat! Yasal işlem başlatılacak

Kıyı Denetim Komisyonu, Alanya kıyılarının doğal yapısının korunması ve tahribatın önlenmesi için denetimlerini aralıksız sürdürürken, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven “Kurallara uymayanlara yasal işlem başlatılacak” dedi.Kıyı Denetim Komisyonu, Alanya kıyılarının doğal yapısının korunması ve tahribatın önlenmesi için denetimlerini aralıksız...