05 / 05 / 2024

alanya mahmutlar kültür merkezleri

alanya mahmutlar kültür merkezleri

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, Alanya’nın en büyük Kültür Merkezi'ni Mahmutlar Mahallesine inşa ediyor.

Konaklı Kültür Merkezi'nde sona geliniyor!

Alanya Belediyesi tarafından Konaklı Mahallesi’nde yeni bir kültür merkezi yapılıyor. onaklı merkez ve çevre mahallere hizmet verecek kültür merkezinin yüzde 70'i tamamlandı.

Alanya'ya dev kültür merkezi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, Alanya’nın en büyük Kültür Merkezi'ni Mahmutlar Mahallesine inşa ediyor.

Alanya Konaklı'ya kültür merkezi müjdesi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in vizyon projeleri arasında yer alan Konaklı Kültür Merkezi için düğmeye basıldı.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi tamamlandı!

Alanya Belediyesi tarafından hayata geçirilen Demirtaş Düğün Salonu ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Alanya Belediyesi tarafından yapımına başlanan Demirtaş Düğün Salonu ve Kültür Merkezi’nin çalışmaları hızla devam ediyor.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Alanya Belediyesi tarafından 23 Mahalleye hizmet verecek olan Demirtaş Kültür Merkezi ve Düğün Salonunun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi 4,3 milyon TL'ye mal olacak!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, encümen toplantısının ardından gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Yücel, Demirtaş’ta 23 mahalleye hizmet verecek olan Demirtaş Kültür Merkezi ve Düğün Salonunun temel atma ve dua törenine vatandaşları davet etti.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi'nin temeli atılıyor!

Toslak ve Kestel Düğün Salonu’nu hizmete kazandıran Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şimdi de Demirtaş Mahallesi’nde 4 Milyon 321 Bin TL’ye ihale edilen Kültür Merkezi ve Düğün Salonu’nun temelini atıyor.

Alanya'ya hizmet binası ve kültür merkezi kazandırılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya'ya, Alanya Belediyesi ile işbirliğinde bir hizmet binası ve kültür merkezi kazandırmak istediklerini söyledi.

Arap turistlerin kültür turlarına ilgisi arttı!

Antalya'ya tatile gelen Arap turistler, Alanya ve Side Antik Kent'te kültür turuna çıkarak Roma, Bizans, Anadolu Selçuklu, Anadolu Beylikleri ve Osmanlı dönemi eserlerini yakından görüyor.

Kocaeli'de yeni OSB'ler yerine kültür ve spor öne çıksın!

Var olan 16 organize sanayi bölgesine yenilerini eklemeye hazırlanan Kocaeli'de plansız şekilde kurulan OSB'lerin kentin eşsiz ekolojik yapısına zarar verdiği belirtildi. Akademik çevreler, kentte turizm, kültür ve sporun öne çıkarılması gerektiği düşünce

ODTÜ, Antalya Ürünlü'yü kültür köyü yapıyor!

Antalyanın İbradı ilçesindeki Ürünlü köyünün "Kültür Köyü" olması için Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) tarafından hazırlanan proje, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından kabul edildi

Kent ve Kültür Konferansı, mimarinin önderlerini ağırladı!

Contemporary İstanbul 'un 12. İstanbul Bienali onuruna düzenlediği “Kent ve Kültür ” konferansı, uluslararası arenadan fikir önderlerinin katılımıyla gerçekleşti

alanya mahmutlar kültür merkezleri Haberi

alanya mahmutlar kültür merkezleri

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Alanya’nın en büyük Kültür Merkezi'ni Mahmutlar Mahallesine inşa ediyor. Alanya Belediyesi'nde yer alan habere göre, projenin ihale aşamasına geldiğini söyleyen Başkan Yücel, 2019 yılında aynı zamanda dev bir sosyal tesisi daha hayata geçireceklerini belirtti.


AVLUDA SOSYAL HAYATIN YAŞATILDIĞI DEV PROJE 2019 DA HAYATA GEÇİRİLİYOR

Kültür Merkezi projesinin Türk Mimarisinin modernleşmesi,  avluda sosyal hayatı yaşatan bir proje olduğunu dile getiren Başkan Yücel,  doğal hayat ile mekan bağlantılarının büyük bir titizlikle yansıtıldığı dev kültür merkezini 2019 yılında Mahmutlar halkının hizmetine sunacaklarını belirtti.

LED SERTİFİKALI VE  EKOLOJİK BİNA

Alanya’nın ekolojik şartların uygun olarak hazırlanan projede, gelin odası, konferans salonu,mescit,nikah salonu ve dükkanlar bulunuyor. Kültür Merkezi LED sertifikalı ve ekolojik bina özelliği ile de göz...