30 / 04 / 2024

Alanya Oba Ek Hizmet Binası

Alanya Oba Ek Hizmet Binası

ALANYA Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü 2014/ 40703 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Yaklaşık maliyeti 500.766,61 TRY olan ihaleye giren firmaların teklifi değerlendirmeye alındı.

Migros'tan ayçiçek yağına dev indirim! 5 litresi 139 TL'ye düştü

Türkiye'de meydana gelen zamlı sürecin en çok etkilediği ürünlerden biri de ayçiçek yağı oldu. Marketlerin arka arkaya kampanya yaptığı ayçiek yağına Migros'tan dev indirim geldi. Migros, 5 Litre Oba Ayçiçek Yağı 139 TL'ye düşürdü.

Avrasya GYO Alanya Gökay Sitesindeki daireyi kiraya verdi!

Avrasya GYO 1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle kiraya verilen Antalya Alanya Türkler Beldesi Gökay Sitesindeki D blok 1 nolu evin, R blok 1 nolu evle değiştirilmesine ve kira koşullarının aynı kalacak şekilde ek protokol imzalanmasına karar verildi. 

Alanya'da 25 yıllık otel iş makinesiyle yıkıldı!

Alanya'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde Oba Mahallesi'nde bulunan 25 yıllık 6 katlı otel, iş makinesi yardımıyla yıkıldı.

Alanya'nın yeni imar yolları hizmete giriyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Oba'nın yeni imar yollarını denetleyerek , yetkililerden bilgi aldı.

Alanya Kestel'in yol hayali gerçek oldu!

Alanya Belediyesi Kestel Mahallesi’nin en önemli ulaşım arteri olan İsa Küçülmez Caddesi’nde 30 metrelik yolda parke ve kaldırım çalışmasını tamamladı.

Alanya Oba Mahallesi'nin yolları asfaltlanıyor!

Alanya Belediyesi, son olarak Oba Kız Yurdu yanındaki Maki Sokak ve Atatürk Ortaokulu bahçesinde asfalt çalışması başlattı.

Alanya Belediyesi asfalt çalışması başlattı!

Alanya Belediyesi, Oba Mahallesinde asfalt çalışması başlattı. Alanya Belediyesi, Oba Mahallesi Maki Sokak ve Atatürk Ortaokulu bahçesinde asfalt çalışması başlattı.

Alanya Oba Stadyumu'nda son rötuşlar!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Oba Stadyumu’nda yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Alanya Oba Kız Yurdu açılıyor!

Alanya Belediyesi’nin, merkeze uzak mahallerdeki öğrencilerin barınma sorununu çözmek için Oba Mahallesi’nde inşa ettiği Alanya Belediyesi Oba Kız Öğrenci Yurdu inşaatında sona gelindi.

Alanya Oba Stadyumu yenileniyor!

Tarihinde ilk kez Süper Lig’e yükselen ve 2016-2017 Turgay Şeren Sezonu’nda mücadele eden Alanyaspor’un sahası, Oba Stadyumu’nda bakım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Alanya New Life Oba Evleri Haziran 2017'de teslim!

New Life Oba projesi, Hescebeci Construction tarafından Antalya Alanya'da inşa ediliyor. Yeni Yaşam Oba sloganıyla hayata geçen projede daire teslimlerinin Haziran 2017'de yapılması planlanıyor.

Alanya Oba Stadyumu’nun yolları yenilendi!

Alanya Belediyesi, Alanyaspor’un karşılaşmalarını oynayacağı Oba Stadyumu’nda yol, kavşak ve otopark çalışmalarını tamamlayarak asfaltını yaptı.

Alanya Oba Stadyumu'nda yol bakım çalışmaları başladı!

Alanya Belediyesi tarafından Oba Stadyumu'nda yol bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanyaspor takımı ve taraftarlarının ulaşımda rahat edeceğini söyledi.

Alanya Oba Ek Hizmet Binası Haberi

Alanya Oba Ek Hizmet Binası

ALANYA Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü 2014/ 40703 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. 


T.C.Alanya Belediyesi Oba Ek Hizmet Binası (Oba Ek Hizmet Binası Oba Mah. Çarşamba Cad. No:93 -Alanya / Antalya ) adresinde gerçekleşen ihaleye üç firma teklif verdi. Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı. Yaklaşık maliyeti 500.766,61 TRYolan ihaleye giren iki firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. 


Devlet Hastanesi Kavşağına Yaya Üst Geçidi Yapılması İşi için açılan ihalede en yüksek teklif 747.000,00 TRY, en düşük teklif 450.000,00 TRY verildi. EVVEL İNŞ.DEK. MADEN NAK.TURZ. EMLAK BESİCİLİK GIDA SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ. 450.000,00 TRY ile ihaleyi kazanan taraf oldu. 


Ticari...