07 / 05 / 2024

Alanya otelde işçiler

Alanya otelde işçiler

Alanya'da otel inşaatında 2 işçi grubu arasında malzeme paylaşımı nedeniyle kavga çıktı. 200 işçinin karıştığı kavgada 50 kişi yaralandı. İşçilerin uzun süredir ücret alamadıkları gerekçesiyle gergin oldukları belirtildi.

Kamu işçisinin okkalı maaş zammı hesaplara ne zaman yatacak? İşçiler 15 bin TL'yi ne zaman alacak?

700 bin kamu işçisinin maaşlarına yüze 45 zam yapıldı. Böylece maaşları 15 bin TL oldu. Peki, Kamu işçisinin okkalı zammı hesaplara ne zaman yatacak? İşçiler 15 bin TL'yi ne zaman alacak?

90 bin taşeron işçiye kadro müjdesi! Bakan Bilgin resmen duyurdu! Taşerona kadroda son durum!

Taşerona kadro ile ilgili son dakika gelişmeleri sözleşmeli işçiler tarafından merakla araştırılıyor. Peki taşeron maaşları kaç lira? Mevsimlik işçiye kadro var mı? Taşerona kadroda son durum ne? İşte sözleşmeli işçilerin merak ettiği o ayrıntılar...

İşçiler bu habere dikkat! Kovulabilirsiniz!

Sağlık raporu alarak işe gitmeyen bir işçinin, kurban pazarında kayınpederine yardım ettiği ortaya çıkınca işten kovuldu.

EYT bilmecesinde kritik konu. Binlerce işçiyi ilgilendiriyor

EYT için gerekli prim gün sayısının ne olacağı, emeklilik yaşının değişip değişmeyeceği büyük merak uyandırırken kadroya geçen işçiler de zorunlu emeklilik maddesi olup olmayacağını merak ediyor.

Çalışan ve emekliler dikkat! Kasım ve Aralık'ta hepsi değişecek! Asgari ücret, EYT, sözleşmeliye kadro...

Milyonlarca çalışan ve emekliyi ilgilendiren, asgari ücret, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT), taşeron ve geçici işçiler ile sözleşmeli memurlara kadro konularında iki ay içinde önemli adımlar atılacak. İşte milyonların beklediği o konularla ilgili son dakika gelişmeleri...

Taşeron işçiler kaç saat çalışır?

Taşeron işçilerin kadro konusu gündemde yer alıyor. Özellikle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in yaptığı açıklamadan sonra taşeron işçilere dair araştırmalar hızlandı.

Taşeron işçilere kadro verilecek mi? 90 bin taşeron işçisi ne zaman kadroya geçecek?

Taşeron işçiler ne zaman kadroya geçeceklerini merakla bekliyor. Taşeron işçiler, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in Afyonkarahisar'da yaptığı açıklamadan sonra kadroya ne zaman geçeceklerini araştırmaya başladı.

Kadroya geçen taşeron işçiye çok kötü haber! EYT’den sonra maaşınız yarı yarıya düşebilir!

Taşeron işçiyken kamuda kadroya geçen işçiler ile belediye şirketlerine geçen işçiler, EYT yasası çıkması halinde işlerine son verilmesi ve maaşlarının yarı yarıya düşme riskiyle karşı karşıya. Peki, öngörülen bu riskin sebebi ne?

Promosyon almak için kampanya başlattılar

Promosyon yarışında sonradan açılan İş Bankası, grup şirketlerinden Şişecam çalışanlarının hedefinde. Daha önce şube önlerinde protesto yapan işçiler şimdi de imza kampanyası başlattılar.

Alanya Belediyesi iş merkezi inşa ettirip 15 yıllığına kiraya verecek! İhalesi 22 Eylül'de!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya Alanya'da taşınmaz üzerine iş merkezi inşa edilmesi ve 15 yıl süre ile kiraya verilmesi için ihale düzenliyor. İşte detaylar...

Alanya Belediyesi'nden iş merkezi yapım işi ihalesi!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya Alanya'da iş merkezi inşa ettirecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'deki ilanın detayları...

Kamu işçilerine bayram ikramiyesi ödemelerinin tarihi açıklandı! İki kere para yatacak

Hükümet kamuda ve belediyelerde çalışan işçilere bayram öncesi ödenecek paraların tarihlerini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre işçiler yıl içinde iki kere para alacak. İşte detaylar...

12 bin 500 lira maaşla hemen en az ilkokul mezunu işçiler alınacak! İşte personel alımı başvuru ekranı!

12 bin 500 lira maaşla en az ilkokul mezunu işçiler alınacağı belirtildi. İşte ABD Büyükelçiliği'nin yayımladığı ilan için aranan şartlar ve başvuru ekranı...

Alanya otelde işçiler Haberi

Alanya otelde işçiler

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde otel inşaatında 2 işçi grubu arasında malzeme paylaşımı nedeniyle çıkan ve 200 işçinin karıştığı kavgada, 50 kişi yaralandı.


Olay, saat 08.30 sıralarında Türkler Mahallesi'nde meydana geldi. Otel inşaatında çalışan Ordulu ve Vanlı iki grup arasında iddiaya göre malzeme paylaşımı nedeniyle kavga çıktı. Yaklaşık 200 kişinin karıştığı kavgada birbirlerine kalıp tahtaları ve kesici aletlerle saldıran işçilerden 50'si çeşitli yerlerinden yaralandı.


İhbar üzerine gelerek kavgaya müdahale eden jandarma, uzun uğraş sonucu tarafları ayırdı. Yaralanan işçiler olay yerinde ayakta tedavi edilirken, jandarma inşaat alanında yeniden kavga çıkmaması için bir süre bekledi.


İşçilerin uzun süredir ücret alamadıkları gerekçesiyle gergin oldukları, kavganın da bu nedenle çıkmış olabileceği öne...