06 / 05 / 2024

alanya tesis inşaatı

alanya tesis inşaatı

Alanya Belediyesi'nin Aralık ayı meclis toplantısında, otopark, kapalı pazar alanı, sinema, kütüphane ile daha pek çok imkânı barındıracak tesisin inşası için onay kararı verildi.

İnşaat sektörü zor günlerden geçiyor!

Pandemi sonrası artan enflasyonla birlikte konut fiyatlarındaki yükselişin devam ettiğini belirten Seaside Alanya Real Estate’in kurucusu Abdullah Tuncer inşaat sektörünün zor günlerden geçtiğini söyledi.

Hazır betona gelen yüzde 30 zam inşaat sektöründe şok etkisi yarattı!

Hazır beton fiyatalrına gelen yüzde 30’luk zam inşaat sektöründe şok etkisi yarattı. Alanya Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Küçüker, zamların önüne geçilmesi gerektiğine vurgu yaptı. 

Yabancılar için 'ikamet yasağı' krize neden oldu! İnşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu!

Alanya'nın 4 büyük mahallesinde yabancılar için uygulanan 'ikamet yasağı' ekonomik ve sosyal krize neden olurken, birçok inşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu.

Alanya'da inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor! Tapularda büyük düşüş!

Yeni ikametgah rejimi sebebiyle Alanya ekonomisinin can damarı olarak bilinen inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

Bk Alanya Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Bk Alanya Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Bk Alanya Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Alanya'da inşaattan düşen işçi yaralandı!

Antalya Alanya'da  39 yaşında A.Ç. isimli inşaat işçisi çalıştığı inşaatta duvarın çökmesiyle beton zemine düştü. 5 metreden beton zemine düşen inşaat ustası yaralandı. 

Kayseri Kocasinan'daki sosyal tesis inşaatı 3.5 yıldır tamamlanamadı!

Kayseri’de AKP’li Kocasinan Belediyesi tarafından 2018'de Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde inşasına başlanan ve 270 iş gününde tamamlanması hedeflenen sosyal tesis, aradan geçen 3,5 yıla rağmen bitirilemedi.

TOGG'un 'Gemlik Tesisi'ndeki inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından Gemlik Tesisi'nde başlayan inşaat çalışmaları tamamlanıyor. Tesis içerisinde boyahane, enerji, gövde ve giriş binalarının alt yapı çalışmalarının tamamlandığı duyuruldu.

Yenigün İnşaat'tan Rusya’ya iki yeni tesis inşaatı!

Yenigün İnşaat Rusya’da enerji tesisi projelerine hız kesmeden devam ediyor. Tesisin inşasını üstlenen Yenigün İnşaat, Timonovo ve Hmetyevo'da toplam 230 milyon dolar bedelli iki yeni ‘atıktan enerji üretim tesisi’ sözleşmesi imzaladı. 

Sosyal tesis için beton dökülen Nemrut Krater Gölü çevresindeki inşaat durduruldu!

Bitlis Valiliği yaptığı açıklamada Nemrut Krater Gölü çevresinde kurulması planlanan tesisle ilgili inşaat çalışmalarının durdurulduğunu duyurdu.

TK Sera, Ankara Polatlı 2. OSB'de tesis inşaatına başladı!

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz "Ankara Polatlı 2. OSB'de, 37 bin metrekare arazi üzerinde, 5 bin metrekare kapalı alan olarak soğan depolama ve işleme tesisi inşaatına başladık" diye konuştu.

Alanya’da hazine arazisinde bina inşaatı tartışması!

Alanya’da İskele bölgesindeki kapanan Bistro Belman isimli diskonun yanındaki hazineye ait koruma altındaki alana beton bina yapılması herkesi şaşırttı. Bu duruma sessiz kalınması ve şuanda inşaatın devam etmesi dikkat çekti.

alanya tesis inşaatı Haberi

alanya tesis inşaatı

Alanya Belediyesi'nin 2020 yılı son meclis oturumu olan aralık ayı toplantısında Cuma Pazarı'nın yıkılan yerine yapılması planlanan ve otopark, kapalı pazar alanı, sinema, kütüphane ile daha pek çok imkânı barındıracak tesis için onay kararı verildi.

DEV TESİSİN YAPIMINA MECLİSTEN ONAY ÇIKTI 

Milliyet'te yer alan habere göre; Aralık ayı meclis toplantısında 2021 yılı için yapılan değerlendirmeler ardından bir süredir yapımı planlanan ve hukuki sürecinin sona ermesinin ardından meclis gündemine taşınan Şekerhane Mahallesi'nde Cuma Pazarı ve düğün aalonu olarak kullanılan alanın modernize edilmesi ve işlevselliğinin arttırılması projesi meclisin onayına sunuldu.

60 milyon Türk Lirası'na mal olması beklenen otopark, kapalı pazar alanı ve sinema kompleksi projesi 8025 metrekarelik alanda yer altında olacak şekilde 2 katlı otoparkın yanı sıra, pazar alanı, meydan, sinema salonları, yeme-içme alanları,...