04 / 05 / 2024

Alanya Uğrak kadınlar plajı

Alanya Uğrak kadınlar plajı

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’da 3’üncü derece doğal SİT alanındaki Uğrak’a yapacağı kadınlar plajı için ihale süreci başladı.

Kadın-erkek konut arama oranı tersine döndü! Kasım ayında en çok konut arayan kadınlar oldu! 

Türkiye genelinde kasımda konut arayanların çoğu kadınlar oldu. Kasımda konut arayanların yüzde 44'ü kiralık yüzde 56'sı ise satılık konut aradı. 

Gençlerin ve kadınların borsaya ilgisi arttı! Yeni yatırımcıların yüzde 30’u gençlerden oluşuyor!

Pandemi ile birlikte sermaye piyasalarına artan yatırımcı ilgisi devam ediyor. Borsa İstanbul’a gelen yeni yatırımcıların yüzde 30’u ise gençlerden oluşuyor. Gençlerin yanı sıra kadınların da borsa yatırımlarındaki ağırlığı giderek artıyor.

Miss Pırlanta'da yüzde 40'a varan indirim! Kadınlar gününe özel indirim! Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi

Miss Pırlanta'da Kadınlar gününe özel yüzde 40'a varan indirim fırsatı başladı. En gözde takıların bir arada bulunduğu Miss Pırlata'da pırlanta yüzük, kolye ve küpe fiyatları ne kadar?  Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi.

Aile Bakanlığı 300 bin TL ödeme yapacak! Kadınlar ellerindeki bulaşıkları bile bırakıp başvursun

Aile Bakanlığı tarafından dul kalan kadınlara yönelik 300 bin TL'lik ödeme yapılacak. Kadınların bu yardımdan kesinlikle faydalanması gerektiği ifade edildi.

Evde oturarak 1000 lira alabilirsiniz! Ev hanımlarına devlet desteği! Kadınlar bu fırsatı kaçırmamalı

Ev hanımlarının da, devlet desteğinden yararlanacağını birçok kadın henüz bilmemekte. Fakat, ev kadınları, birçok şekilde kurumların sağlamış olduğu desteklerden yararlanabilirler. İşte detaylar…

Türkiye'de 2020'de en çok kim ev aldı? Kadınlar mı, erkekler mi?

"Kadın beğenir, erkek alır" algısının yaygın olduğu Türkiye'de 2020'de en çok kim ev aldı? Kadınlar mı, erkekler mi? İşte 2020 konut satış rakamları...

En çok kim ev alıyor? Kadınlar mı, erkekler mi?

"Kadın beğenir, erkek alır" algısının yaygın olduğu ülkemizde 2019 yılında en çok kim ev aldı? Kadınlar mı, erkekler mi? İşte 2019 konut satış rakamları...

Gayrimenkulde kadınlar önde!

Kadınların günlük kazanç alanında erkekleri küçük bir farkla da olsa geride bıraktığı sektörler çok az. Bunlardan biri de gayrimenkul sektörü...

Gayrimenkul sektöründe kadınlar kazanıyor!

Sosyal Güvenlik Kurumu verileri Türkiye’de işyerlerinin yüzde 65’inde 1-3 kişi çalıştığını gösteriyor. Verilere göre, gaayrimenkul faaliyetlerinde kadınlar günlük 110 TL kazanırken, erkekler 109 TL kazanıyor.

Bursa'da en çok kadınlar ev arıyor!

Türkiye’de sıfır konut projelerini tek bir çatı altında toplayan Hürriyet Emlak Projeland, şehirlerde cinsiyete göre internette ev arama verilerini açıkladı. Açıklanan verilere göre Bursa'da en çok kadınlar ev arıyor. 

Rönesans Holding'den Dünya Kadınlar Günü'ne özel video!

"Kadınların Rönesansı" başlığıyla yayınlanan videoda, Rönesans çalışanları, "İşini tutkuyla yaptıktan sonra kadın veya erkek olmanın bir farkı yok" mesajını veriyor...

Elite Concept’te Dünya Kadınlar Günü’ne özel indirim ve tatil hediyesi!

Şua İnşaat yüzde 10 indirim ve 48 ay sıfır faiz kampanyasına 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel yüzde 8 ek indirim ve tatil fırsatını da ekledi. 

RE/MAX Türkiye, kadınları çalışma hayatına davet ediyor!

Kadınların iş hayatında aktif rol almasını destekleyen ve girişimciliğe teşvik edici faaliyetleri ile öne çıkan RE/MAX Türkiye, yüzde 50’ye yaklaşan kadın çalışan oranı ile kadın istihdamı sağlıyor. 

Alanya Uğrak kadınlar plajı Haberi

Alanya Uğrak kadınlar plajı

Antalya’da ilki dünyaca ünlü Konyaaltı sahibinin devamında kentin Kemer’e çıkış yolu üzerinde Sarısu mesire alanında oluşturulan ’Kadınlar Plajı’nın ikincisi için ihale süreci başladı.


Alanya ve Gazipaşa arasında bulunan Uğrak Mahallesi’nde 3’üncü derece doğal SİT alanı içinde kalan 12 bin 720 metrekare alanda yapılacak kadınlar plajının ihalesi için son teklif verme gün ve saati 30 Haziran Perşembe saat 14.30 olarak ilan edildi.


İhale sürecinin ardından Uğrak Kadınlar Plajı 120 günde tamamlanacak. İhale kapsamında sahilde peyzaj düzenlemesiyle birlikte büfe ve tuvalet yer alacak.


Büyükşehir Belediyesi, kentin batı bölgesindeki kadınlar plajını ise Finike’de bulunan Andrea Doria mesire alanında oluşturacak. Büyükşehir Belediyesi, söz konusu alanın Orman Bölge Müdürlüğü’nden 29 yıllığına kiralanması için nisan ayı belediye meclis toplantısında yetki...