08 / 05 / 2024

alanya vizyon projeler

alanya vizyon projeler

ALANYA Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Erkan Demirci, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Alanya'ya yeterince hizmet getirmediğini söyledi. Alanya halkı vizyon projelerin Alanya için de hazırlanmasını istiyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda devir teslim!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, görevi Cahit Turhan'dan devraldı. Karaismailoğlu, düzenlenen devir teslim töreninde, "Önümüzde çok önemli, bütün dünyada ses getirecek, ülkemizin gelişmesine ve geleceğine katkı sağlayacak vizyon projeler var" dedi...

Bursa Osmangazi'ye yeni dönemde dev projeler inşa edilecek!

Bursa Osmangazi ilçesi son 10 yılda birbirinden farklı projelerle büyük bir gelişim gösterdi. 10 yılda 936 projeyi hayata geçiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni projeler ile Osmangazi'ye yeni bir vizyon kazandırmaya hazırlanıyor.

Osmangazi Belediyesi'nden Bursa için yeni projeler!

Hayata geçirdiği vizyon projelerle Bursa’ya değer katan Osmangazi Belediyesi, yeni projeler için düğmeye bastı.

Alanya Konaklı'ya kültür merkezi müjdesi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in vizyon projeleri arasında yer alan Konaklı Kültür Merkezi için düğmeye basıldı.

Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı bugün açılıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projeleri arasındaki Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı bugün açılıyor

Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı açılıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projeleri arasındaki Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı, 23 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 16.30’da açılacak.

Osmangazi'nin projeleri Bursa'ya vizyon kazandırıyor!

Osmangazi Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeler Bursa'ya büyük bir vizyon kazandırıyor. Türkiye'de birçok yerel yönetime örnek olan projeler şehrin çehresini değiştiriyor. 

Bursa Yıldırım'da vizyon projeler yükseliyor!

Bursa Yıldırım'da 2017 yılında yapılan projeler dönüşümün öncüsü oldu. Bölgede 2018 yılı içinde uzlaşma sağlanan hak sahipleri için yapılacak 850 konut ve ticaret alanlarının teslimatında geri sayıma geçildi. 

Alanya'da Rekreasyon ve Yürüyüş Yolu Projesi başladı!

Alanya Belediyesi batı bölgesine yeni bir vizyon kazandıracak. Rubi Otel’den başlayıp Özkaymak Otel’e kadar devam eden D-400 Karayolu üzerinde yapılan Rekreasyon ve Yürüyüş Yolu Projesi’nde çalışmalar başladı.

Kocaeli Körfez'de vizyon projeler hızla yükseliyor!

Körfez’in vizyon projelerinden olan Sarnıç Han ve üniversite kampüsünde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Şanlıurfa Hilvan semt pazarına kavuşuyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde vizyon projeler başlatarak Şanlıurfalıların yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ilçesinde 100 bin metrekarelik mesire alanının yapımına başladı.

Çorum'un vizyon projelerinde son durum!

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün birinci ve ikinci döneminde vaat ettiği 500 milyon lira yatırım bedeline sahip yatırım projeler büyük ölçüde tamamlandı. İşte Çorum'un vizyon projeleri...

Alanya vizyon projelerde Antalya ile işbirliği yapmak istiyor!

ALANYA Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Erkan Demirci, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Alanya'ya yeterince hizmet getirmediğini söyledi. Alanya halkı vizyon projelerin Alanya için de hazırlanmasını istiyor.

alanya vizyon projeler Haberi

alanya vizyon projeler
ALANYA Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Erkan Demirci, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Alanya'ya yeterince hizmet getirmediğini söyledi. Önceki gün yapılan Büyükşehir Meclisi'nde bu konuyu gündeme getirip Başkan Menderes Türel'e sebebini soran Demirci, "Büyükşehir Belediyesi'nin Alanya’da yaptığı yatırım ve faaliyetlerden sadece yazılı medya aracılığıyla ya da kendi çabalarımla öğrenebildiğim kadar bilgiliyim. 2015 yılı içinde Büyükşehir bürokratları ve Başkan Türel zaman zaman gerçekleştirmekte oldukları yatırımlarla ilgili Alanya’ya geldi. Ancak bu ziyaretlerde yanlarında sadece AKP'li Alanya Belediye Meclisi'nin üyeleri ve Alanya Hizmet Birimi bürokratları vardı. Muhalefetteki MHP'li ve CHP'li meclis üyeleri bu tür toplantılara davet edilmedi. Bu nedenle Alanya'da hangi yatırımların planlandığı ya da gerçekleştirildiği hakkında yeteri kadar bilgi sahibi olamadık" dedi.


 'YETERLİ HİZMET VERİLMİYOR' 


Demirci, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Örneğin Büyükşehir vizyonuyla...