28 / 04 / 2024

Alanya yapılanma

Alanya yapılanma

Alanya yeniden yapılanıyor. AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Dışişleri Bakanı oldu. Mevlüt Çavuşoğlu'nun bakan oluşuyla gelen kutlama mesajları nedeni ile Yeni Alanya gazetesi 58 sayfa çıktı!

Bankalardan 2 yıl ödemesiz, düşük faizli kredi imkânı! Paraya ihtiyacı olanlara hızır gibi yetişti!

Deprem felaketinden etkilenen bölgelerin yeniden yapılanma sürecinde finansal destek paketleri ve krediler açıklanmaya başlandı. Bu çerçevede yalnızca deprem bölgesinde değil, deprem riskli bölgede yaşayan kişilerin evini yıkmak yerine güçlendirmesi için 240 bin TL’ye kadar kredi sağlanabiliyor.

Kripto şirketi iflas başvurusunda bulundu

ABD merkezli kripto para aracı Voyager Digital, iflas başvurusunda bulunduğunu duyurdu. Yapılan açıklamada, ABD İflas Kanunu'nun 11'inci Bölümü uyarınca ödenemeyen borçların yeniden yapılanma sürecinin başlatıldığı belirtildi.

Kanal İstanbul'un şehir planı 3 ay sonra tamam!

Kanal İstanbul projesiyle ilgili çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Projenin çevresinde inşa edilecek 500 bin nüfuslu şehir için zemin artı dört, toplam beş katlı yapılanma hedefleniyor.

Libya, yeniden imar ve yapılanma konusunda da birçok projeye ev sahipliği yapacak!

Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdulhamid Dibeybe yaptığı açıklamada, "Libya, yeniden imar ve yapılanma konusunda da birçok projeye ev sahipliği yapacaktır" dedi.

GNA, 2021 yılına daha güçlü bir şekilde HEP Proje markası ile merhaba diyor!

GNA Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. yepyeni bir yapılanma ve vizyon ile hayata geçirdiğimiz markası Hep Proje Danışmanlık ve Pazarlama A.Ş.'yi duyurdu.

Nadir Ataman'dan İstinyePark çıkışı! İmar usulsüzlüğü mü var?

Doğuş Holding’in yüzde 42’lik hissesini Katar Holding’e 1 milyar dolara satmaya hazırlandığı İstinyePark’ta, özel plan ve imar değişiklikleri uygulanmıştı. Projeye çevre yapılanma koşullarının üzerinde özel emsal şartları tanındığını belirten CHP’li Ataman, konuya ilişkin bir önerge sundu.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin yerinde yapılanma projesinde son durum!

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin yerinde yapılanma projesinin çalışmaları devam ediyor. İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın, çalışmaları yerinde inceledi ve çalışmalara ilişkin bilgileri aktardı...

Tekfen Holding'ten 2019'da 1.4 milyar lira net kar!

Sektörde uzun yıllardır faaliyet gösteren Tekfen Holding 2019 yılı finanssal sonuçlarını açıladı. Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin, "Grup olarak kurumsal yapılanma, dijital dönüşüm ve yatırım anlamında başarılı bir yılı geride bıraktık" dedi..

Şerif Barış: Evinizde deprem riski avına çıkın!

İstanbul Bilgi Üniversitesi Travma ve Afet Çalışmaları Uygulamalı Ruh Sağlığı Yüksek Lisans Programı ve TARDE, “Türkiye’nin Depreminde 20. Yıl: Bellek, Yapılanma, Gelecek” başlıklı çalıştayın 3'üncüsü gerçekleşti.

İzmir Torbalı'nın 50 yıllık imar sorunu çözülüyor!

İzmir Torbalı Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısında, konut alanlarında beklenen revizyon İmar Komisyonu’na gönderdi. Yeni imar planına göre şehirleşme ve ticari yapılanma hızı artacak.

İdaş, bu yıl 120 milyon TL ciroya ulaşmayı hedefliyor!

İdaş, üç yıldır yeniden yapılanma sürecinde. 2015 yılında ürün tedarikçilerinden Salteks Grup tarafından satın alınan şirket, küllerinden yeniden doğuyor. İnovatif ürünlere yönelen ve bayi ağını genişleten İdaş, bu yıl 120 milyon TL ciroya ulaşmayı hedefliyor...

Şimdi ev almayan çok pişman olacak!

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, inşaat sektöründeki durumun ‘muhasebe yapma’ imkânı sağladığını ve yeniden yapılanma sürecine geçtiklerini söyledi. Durbakayım, “Fiyat biraz daha düşer mi, faizde bekleyelim diyorlar. Ama almayan, bekleyen çok pişman olacak" dedi...

Türkiye’nin Depreminde 20'nci Yıl Çalıştayı 6 Nisan'da!

TARDE, “Türkiye’nin Depreminde 20. Yıl: Bellek, Yapılanma, Gelecek” çalıştayı düzenliyor. Çalıştay 6 Nisan 2019 günü İstanbul Bilgi Üniversitesi kampüsünde gerçekleşecek.

Alanya yapılanma Haberi

Alanya yapılanma

AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Dışişleri Bakanı oldu. Çavuşoğlu'nun bakan oluşuyla gelen kutlama mesajları nedeniyle Yeni Alanya gazetesi 58 sayfa çıktı!  Ata'nın önündeki 30 Ağustos töreni 9 dakika sürerken Alanya AK Gençlik'in başka bir yöntemle, dua ederek kutladığını gazeteler yazdı! * Trabzon Uzungöl'de Vahabi imam el Ureyfi'nin namaz ve hutbesi sonrasında eski belediye başkanı ve AKP milletvekili Asım Aykan, "Yıllardır özlediğimiz tabloydu. Caminin üçte ikisi Arap turistti. Trabzon turizmde kabuğunu kırıyor!" dedi. 

•Diyarbakır'da 30 Ağustos törenine yerel yöneticiler katılmazken, Antalya'daki törenlere turistler de katılmıştı! 'Ağustos sonunda çoğunluğunu İç Anadoluluların oluşturduğu konuklar gitti. Aslında yerli turistler, biz Alanyalılardan daha çok denize girmişlerdi! EYLÜL '2 Eylül'de ALTSO, Mola meydanına bakan binaya büyük bir Mevlüt Çavuşoğlu posteri astı. 

* Alanya Belediyesi'nin beş yıllık stratejik planı...