01 / 05 / 2024

Alanya yolları

Alanya yolları

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, seçim vaadleri arasında yer alan 50 Metreli Çevre Yolu Projesini hayata geçirmek için Plan ve Proje Müdürlüğünü harekete geçirdi.

Alanya Güzelbağ'da meydan projesi hayata geçiyor!

Alanya Belediyesi, Güzelbağ Mahallesi’nde meydan düzenlemesi ve yeni yollar yapıyor.

Alanya'nın yeni imar yolları hizmete giriyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Oba'nın yeni imar yollarını denetleyerek , yetkililerden bilgi aldı.

Alanya'ya yeni imar yolları!

Altyapı, kaldırım, asfalt, yeni yol ve köprü gibi onlarca çalışmayı bir arada sürdüren Alanya Belediyesi, merkez mahallelerde de trafik yoğunluğunu azaltmak için yeni imar yolu ve iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Alanya Elikesik Mahallesi'nde yollar asfaltlandı!

Alanya'nın batısında yer alan ve şehre en yakın kırsal yerleşim birimlerinden olan Elikesik Mahallesi'ndeki yollar, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in desteğiyle yazın tozdan, kışın çamurdan kurtuldu.

Alanya'ya yeni bağlantı yolu!

Alanya Belediyesi kırsal mahallelerde yol ve altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Deretürbelinas ve Gedevet Yaylası’nda mahalle içi yolları açan Alanya Belediyesi, Dere Mahallesi’nde Yukarı Harmanlı Mevki ile Süleymanlar Mahallesi İnlice Mevkii’nde yol çalışmasına devam ediyor.

Alanya Demirtaş Mahallesi'nin yolları genişletiliyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Demirtaş Mahallesi’nde devam eden yol genişletme çalışmalarını inceledi.

Alanya Konaklı Sanayi'de asfalt sevinci!

Alanya Belediyesi’nin asfalt atağı sürüyor. Konaklı Mahallesi Sanayi Sitesi çevresindeki yolları kısa zamanda açarak, hizmete sunan Fen İşleri Ekipleri, özellikle sanayi esnafının memnuniyetle karşıladığı yeni yolların asfaltlama çalışmasına başladı.

Alanya'nın yolları asfaltlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, çok dar olan Alanya’nın Çakallar- Saburlar ve Karamanlar mahalleleri grup yolunu vatandaşın güvenli ulaşımı için önce genişletti, şimdi de asfaltlıyor.

Alanya Gören Yaylası'nın yolları genişletildi!

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaylalarda kış sezonu öncesi çalışmalarını tamamladı. Basırlı Mahallesi’ne bağlı Gören Yaylası’nda 3 kilometrelik yolun genişletmesini yapan ekipler, alt yapı çalışmalarını da tamamladı.

Alanya'da yeni imar yolları açılıyor!

Alanya Büyükhasbahçe Mahallesi’nde geçen hafta başlanılan imar yolları açma çalışmalarına hızla devam ediliyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatı doğrultusunda, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler çalışmasını Büyükhasbahçe Mahallesi 501. Sokak’ta sürdürüyor.

Alanya Oba Mahallesi'nin yolları asfaltlanıyor!

Alanya Belediyesi, son olarak Oba Kız Yurdu yanındaki Maki Sokak ve Atatürk Ortaokulu bahçesinde asfalt çalışması başlattı.

Alanya'nın yayla yolları modernize ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya ve Gazipaşa’da gerçekleştirdiği yayla yolu çalışmaları, yaylalara ulaşımı kolaylaştırdığı gibi iki ilçenin Karaman’a ulaşımını da sağlıyor.

Alanya Oba Stadyumu’nun yolları yenilendi!

Alanya Belediyesi, Alanyaspor’un karşılaşmalarını oynayacağı Oba Stadyumu’nda yol, kavşak ve otopark çalışmalarını tamamlayarak asfaltını yaptı.

Alanya yolları Haberi

Alanya yolları

Belediye Başkanı Yücel'in hazırlattığı Çevreyolu Projesi'nin güzergahı yeniden belirleniyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, seçim vaadleri arasında yer alan 50 Metreli Çevre Yolu Projesini hayata geçirmek için Plan ve Proje Müdürlüğünü harekete geçirdi. Alanya Ticaret Lisesi Kavşağı'ndan Gazipaşa Kavşağı'na kadar kesintisiz ulaşım sağlayacak olan yeni Çevre Yolu ile ilgili güzergah belirleme çalışmaları devam ediyor. 

17 Kilometre uzunluğunda 50 metre genişliğinde yapılacak olan 50 Metreli Çevre Yolu ile ilgili Alanya Belediyesi Plan ve Proje Müdürü İlker Şenkal, Karayolları 13. Bölge Müdürü Baş Mühendisi Ayhan Bacak ve Biiyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkan Vekili Hüsamettin Elmas arasında yapılan protokol gereği Alanya Belediyesi, yol güzergah belirleme çalışması yapıyor. Güzergah belirleme çalışmaları biter bitmez Karayolları 13. Bölge Müdürlüğünün onayından sonra Büyükşehir Belediyesi...