11 / 06 / 2024

Alanyada Keloğlan Parkının hayata geçirilmesi planlanıyor

Alanyada Keloğlan Parkının hayata geçirilmesi planlanıyor

Yerel seçimde vaat ettikleri Keloğlan Parkı'nı yeniden gündeme getiren CHP'li Meclis Üyesi Erkan Demirci, MHP'li Başkan Yücel'den öneriye destek istedi.

Çankaya'da yıkılan gecekonduların yerine yeni yaşam alanı!

Ankara Çankaya Belediyesi tarafından planlı yapılaşmaya katkı sunarken yıkılan gecekonduların yerine yeni yaşam alanları kazandırılıyor. Bölge okul alanları ve yeni park yapımına ayrılıyor.

Bağcılar Hocalı Dostluk Parkı'nın inşaatında son durum!

Bağcılar Belediyesi tarafından yapılan Azerbaycan Hocalı Dostluk Parkı'nın inşası hızla sürüyor. Park, 33 dönümlük alana sahip olacak.

Tokat Zile'deki çocuk parkının imar planı iptal edildi!

Tokat Zile'deki çocuk parkının imara açılmaması yönünde dava açan Avukat Sultan Aktaş'ın davası sonuçtu. Mahkeme, planın iptal edilmesi gerektiği kararını verdi.

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nın imara açılmasına itiraz!

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nın imara açılması konusunda AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ve CHP'li Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ortak itiraz geldi. Ayvalık Adaları Tabiat Parkı, Türkiye'nin en büyük doğal sit alanı olma özelliğine sahip.

Ayvalık Tabiat Parkı'nın imara açılacağı iddiaları TBMM'de!

Ayvalık Tabiat Parkı'nın imara açılacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. TBMM toplantısında CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, konu hakkında açıklamalarda bulundu..

Bilecik Yediler Parkı’nın yapım çalışmaları başladı!

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın vizyon projelerinden biri olan Yediler Parkı’nın yapım çalışmaları başladı.

Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı'nın ihalesi 17 Kasım'a ertelendi!

Emlak Konut GYO, yaklaşık 154 bin 492,67 metrekare inşaat alanlı ve 281 bin 238,86 metrekare rekreasyon alanlı Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret Ve Bölge Parkı'nın ihalesi ertelendi.

Ceylan Karavil Park'ın 2 oteli 2017'de açılacak!

Ceylan Grup ve Karavil Grup ortaklığıyla gerçekleştirilen, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park'ın, üç yıldızlı oteli 2017 yılı mart ayında faaliyete geçecek.

Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı'nın ihalesi 10 Kasım'da!

Emlak Konut GYO, yaklaşık 154 bin 492,67 metrekare inşaat alanlı ve 281 bin 238,86 metrekare rekreasyon alanlı Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret Ve Bölge Parkı'nın ihalesi 10 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Kepez Tek Sarnıç Park'ının temeli atıldı!

Tek Sarnıç Parkı’nın temeli atıldı. Park, Kepez’deki 6’ncı temalı park olarak ilçe halkının hizmetinde olacak

OHAL kapsamında kapatılan kurumların alacaklıları ne yapacak?

15 TEMMUZ darbe girişimi sonrası üç ay süre ile OHAL kararı alındı. OHAL kararı sonrası, çıkan Kanun Hükmünde Kararname’ler ile çok sayıda üniversite, okul ve dernek ile vakıf kapatıldı. Peki OHAL kapsamında kapatılan kurumların alacaklıları ne yapacak?

Düzce Tema Park'ın detayları netleşti!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in büyük önem verdiği “vizyon proje” Melen Su Park’ın ikinci etabı için girişimcilerle yapılan görüşmeler devam ediyor.

Düzce Melen Su Park'ın altyapı çalışmalarında sona gelindi!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in bizzat takip ettiği Düzce’nin vizyon projesi Melen Su Park’ın 1. Etabında başlatılan çalışmalar kapsamında alt yapı ve hafriyat düzenleme işlemleri tamamlanıyor.

Alanyada Keloğlan Parkının hayata geçirilmesi planlanıyor Haberi

Alanyada Keloğlan Parkının hayata geçirilmesi planlanıyor

CUMHURİYET Halk Partisi'nin (CHP) 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Alanya Belediye Başkan Adayı olan Şefik Türktaş'ın projeleri arasında yer alan Keloğlan Parkı yeniden gündeme geldi. Türktaş'ın listesinden Alanya Belediye Meclis Üyesi seçilen Şehir Plancısı Erkan Demirci, Keloğlan Parkı'nın Alanya Belediyesi'nin desteğiyle hayata geçirilmesini istedi. Bir diğer CHP'li Meclis Üyesi Gökhan Sipahioğlu tarafından hazırlanan Keloğlan Parkı'nın projesini sosyal medya hesabından paylaşan Erkan Demirci, "Alanya'mıza yakışmaz mı? Çocuklarımız her şeyin en iyisine layık. Yerel seçim sürecinde söz vermiştik. Alanya'da masal parklar yapacaktık. Resimlerin sonunda yer alan Keloğlan temalı park projemizi meclis üyemiz Gökhan Sipahioğlu'nun desteğiyle hazırlamıştık. Şimdi benzerini halkımız ve çocuklarımız için Alanya Belediyesi'nden istiyoruz. Keloğlan, Hacivat/Karagöz, Nasreddin Hoca gibi yerli ve Sindrella, Pamuk Prenses, Külkedisi, Red Kid, Şirinler,...