28 / 07 / 2024

Alaplı-Ereğli karayolu nerede

Alaplı-Ereğli karayolu nerede

Alaplı - Ereğli karayolunda bulunan ve belediye tarafından kaçak olduğu gerekçesi ile mühürlenen kantar, idari mahkemenin kararı doğrultusunda kaldırıldı. Belediye Başkanı Halil Posbıyık, kantar alanının yerine plaj tesisi yapılacağını söyledi...

Ereğli-Devrek karayolunun yapımı mecliste!

Ereğli-Devrek karayolunun yapımı meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, karayolu hakkında soru önergesi hazırladı..

Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kurası nerede?

TOKİ Zonguldak Kdz'de toplamda 200 adet daire emekliler için satışta. Peki Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kurası nerede?

Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli TOKİ kurası nerede?

200 adet konutluk Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli TOKİ projesinde kura çekilişi için geri sayım başladı. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli TOKİ kurası nerede?

Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kura çekilişi nerede?

Toplamda 200 adet dairenin emekliler için satışta olduğu projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Peki Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kura çekilişi nerede?

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli kura çekilişi nerede?

Toplamda 200 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Peki TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli kura çekilişi nerede?

Zonguldak Ereğli-Devrek Karayolu 2018'de tamam!

Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır, Ereğli-Devrek Karayolu’nda devam eden çalışmaları inceleyerek, yolun tamamının 2018 yılı sonuna kadar biteceğini söyledi.

Fikret Orman, Ereğli'de babası adına ana sınıfları yaptırdı!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, Zonguldak'ta. Fikret Orman, Ereğli ilçesinde merhum babası Abdulkadir Orman'ın adı verilen ana sınıflarının açılışına katıldı.

Ereğli Gülüç'te imar revizyonu sorunu çözüldü!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç'te imar revizyonu sorununu çözüldü. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş"Gülüç'te en büyük sorunlarımızdan biri İmar Revizyonu idi. İmar Revizyonu'nu bitirdik ve Gülüç'e yeni bir imar getirdik" dedi.

Konya Ereğli'de sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor!

Konya’nın Ereğli ilçe Belediyesi ve karayolları işbirliğinde Bestekar Mustafa Seyran Caddesi’nde başlatılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Konya Ereğli'de asfalt çalışmaları devam ediyor!

Konya’nın Ereğli Belediyesi ve karayolları işbirliğinde Bestekar Mustafa Seyran Caddesi’nde başlatılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Bestekar Mustafa Seyran Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde takip ediyor.

Konya Ereğli Belediyesi’ne arazi devri yapıldı!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve TCDD Adana 6. Bölge Müdürü Mustafa Çopur tarafından imzalanan protokol ile Ereğli Gar Müdürlüğü bünyesindeki depo ve atıl durumdaki araziler Ereğli Belediyesi’ne tahsis edildi.

Ereğli Belediyesi’ne TCDD'den arazi devri!

Konya’nın Ereğli Belediyesi ile TCDD Adana 6. Bölge Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile Ereğli Gar Müdürlüğü bünyesindeki depo ve atıl durumdaki araziler Ereğli Belediyesi’ne devredildi.

Konya Ereğli'deki taş evler aslına uygun restore edilecek!

Konya'nın Ereğli Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Taşevler için ortaklaşa başlattıkları röleve çalışmaları tamamlandı.

Alaplı-Ereğli karayolu nerede Haberi

Alaplı-Ereğli karayolu nerede

Kantar bölgesinde basın toplantısı düzenleyen Belediye Başkanı Halil Posbıyık, kantar alanının yerine plaj tesisi yapılacağını söyledi. 

Bakanlık tasdikli imar planında Kıyı ve Plaj Tesisi alanında kalan, Yeni yapılan İstanbul-Zonguldak karayoluna çekme mesafelerine tecaviızlü konumda bulunduğu ve ruhsatsız olarak çalıştığı tespit edilen kantar belediye tarafından daha önce uyarılmış, Ulaştırma Bakanlığı Genel Müdürlüğü'ne yazılar yazılmasına rağmen herhangi bir işlem yapılmadığı için çok sayıda şoför esnafının da katılımı ile mühürlenerek kantarın çalışması mühürlenerek durdurulmuştu. Yine belediye tarafından idari mahkemesine kantarın kaldırılması ile ilgili olarak dava açılmış, 10 gün önce sona eren davada kantarın kaldırılması kararının verilmesi üzerine Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme bakanlığı 13. bölge müdürlüğü tarafından kantar kaldırıldı. Belediye meclis üyeleri ve belediye idari personeli ile Kantar bölgesinde basın toplantısı düzenleyen Ereğli Belediye...