09 / 05 / 2024

alara okurcalar iletim hattı

alara okurcalar iletim hattı

Antalya İli sınırları içerisinde tesis edilecek olan ve enerji iletim hattı projesi için Manavgat Boztepe Mahallesi ve Alanya Okurcalar Mahallesi'nde acele kamulaştırma kararı verildi...

Alara Groups Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Alara Groups Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece’de   400 bin TL sermaye bedeli ile Farıddudın  Mohammadıan tarafından kuruldu.

Alara Park Otel 115.9 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Alanya 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Antalya İli, Alanya İlçesi, Avsallar Mahallesi, 521 ada, 7 parselde bulunan 5 yıldızlı Alara Park Otel'i 115 milyon 869 bin 632 TL'ye icradan satışa çıkardı. 

Alara Koçibey Dubai’de mağaza açacak!

‘Three Moms’ markasıyla hedef büyüten iç mimar Alara Koçibey ile yakın dostları modacı Tuvana Büyükçınar ve Emine Kütük Dubai'de mağaza açmaya hazırlanıyor.

Alara İskele Lojistik İnşaat Reklam ve Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alara İskele Lojistik İnşaat Reklam ve Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Satı Kanık tarafından kuruldu.

İşte İç Mimar Alara Koçibey'in Çubuklu'daki villası!

Ünlü isimlerin giydikleri, aldıkları, yaptıkları kadar yaşadıkları evleri de merak konusu... İşte İç Mimar Alara Koçibey'in Çubuklu'daki villası..

Alanya Okurcalar Rekreasyon Alanı'nda sona gelindi!

Okurcalar Mahallesi’ne yeni bir çehre kazandıracak olan rekreasyon alanı projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Alanya Mahmutlar ve Okurcalar'da asfalt çalışması!

Kırsal mahallelerde yol açma, altyapı, köprü ve sathi kaplama çalışmalarını aralıksız devam eden Alanya Belediyesi, merkez mahallelerden Okurcalar ve Mahmutlar Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Alanya Okurcalar Mahallesi’nde asfalt çalışmaları tam gaz!

Alanya Belediyesi asfalt çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Doğu mahallelerinde sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayan Belediye, batı mahallelerinde sıcak asfalt çalışmasına Okurcalar Mahallesi’nden başladı.

Antalya Alara Loft Konutları tanıtıldı!

Yapımcı firması Kırmızıtaş Holding olan Alara Loft konut projesinin tanıtım kokteyli, "Geleceğin rezidansında bugünden yaşayın" mesajıyla Akra Barut Otel'de gerçekleştirildi.

Alara Emlak Danışmanlığı ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alara Emlak Danışmanlığı ve Ticaret Limited Şirketi, Zeynep Bozyurt ve Tuğba Demir ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Beylikdüzü, Kavaklı Mahallesi, İstanbul Caddesi, Okumuş Sokak'ta kuruldu.

Antalya Alara Nehri’ne yapılacak HES için bilirkişi atandı!

Alara Nehri’nde HES için verilen ’ÇED Olumlu’ raporunun iptali için açılan davada bilirkişi, tarım ve sulamanın olumsuz etkileneceğini belirtti

Germencik-Aslanlar enerji iletim hattı için kamulaştırma!

154 kV (Germencik-Aslanlar) Brş.N-Selçuk enerji iletim hattı projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Antalya-Seydişehir enerji iletim hattı için acele kamulaştırma!

380 kV Antalya DGKÇS-Seydişehir irtibatı enerji iletim hattı projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

alara okurcalar iletim hattı Haberi

alara okurcalar iletim hattı


BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2015/7280

Antalya İli sınırları içerisinde tesis edilecek olan ve ekli liste ile haritada adları, kamulaştırma bilgileri ve güzergâhları gösterilen enerji nakil hatlarının yapımı amacıyla söz konusu güzergâhlara isabet eden taşınmazlarda pilan yerlerinin mülkiyet şeklinde, hat emniyet sahalarının ise irtifak hakkı kurulmak suretiyle Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması; Maliye Bakanlığının 7/1/2015 tarihli ve 76 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 11/2/2015 tarihinde kararlaştırılmıştır.



Harita için