03 / 05 / 2024

Alarko GYO Sarıyer Maslak Arsası

Alarko GYO Sarıyer Maslak Arsası

Alarko GYO portföyündeki Sarıyer Maslak arsasının 30 Aralık 2019 tarihli raporunun 3.6 ve 5.4 maddeleri revize edildi.

Alarko GYO Sarıyer Maslak Arsası ekspertiz değerleme raporu yayınladı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Alarko GYO Sarıyer Maslak Arsası ekspertiz değerleme raporu yayınladı.

Koray GYO Sarıyer projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

Koray GYO Sarıyer projesi için arsanın yüzde 12 payına sahip malikleri (Üçüncü Grup) ile Taşınmaz Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Yapım Sözleşmesi yapılmasına karar verildi. İşte detaylar...

Koray GYO Sarıyer projesi geliyor! Yeni proje! 

Koray GYO, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Maslak Mahallesi 11 ada 87 nolu parselde hayata geçirilecek proje ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte ayrıntılar...

Alarko GYO'nun İstanbul'daki 4 gayrimenkulünün değeri belli oldu! İşte o gayrimenkuller ve değerleri...

Alarko GYO, İstanbul'da yer alan; Eyüp Fabrika binası, Karaköy binası, Maslak arsası ve Büyükçekmece parsellerinin değerini açıkladı. Peki Alarko GYO'nun İstanbul'daki 4 gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Alarko GYO'nun Sarıyer'deki arsalarının değeri ne kadar? 

Alarko GYO'nun Sarıyer'deki arsalarının değeri belli oldu... Peki Alarko GYO'nun Sarıyer'deki arsalarının değeri ne kadar? İşte Alarko GYO'nun Sarıyer'deki arsalarının  değerleme raporu...

Alarko GYO, Green Beach Resort Otel'in tapusunu aldı!

Alarko GYO, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan Mahallesi, Buruncuk mevkiinde yer alan Tekaş Teknik İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye ait Green Beach Resort Otel'in tapusunu aldı. 

Alarko GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Alarko GYO'nun 2020 yılına ait finansal tablolarında yer alan 330 milyon 185 bin 303 TL dönem karından;  4 milyon 850 bin 189 TL yedek akçe ayrılmasına, dağıtılacak kâr payı üzerinden 4 milyon 701 bin 200 TL'lik ikinci tertip genel kanuni yedek akçe ayrılmasına karar verildi.

Alarko GYO'nun kira sözleşmeleri tutarı 27 milyon TL oldu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan gayrimenkulleri için 2020 yılında yapılan kira sözleşmeleri tutarı KDV hariç yaklaşık 27 milyon TL oldu. 

Alarko GYO Eskice arsası ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Büyükçekmece Eskice 3 adet parsel için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Alarko GYO Sarıyer Maslak arsası ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Sarıyer Maslak arsası için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Alarko GYO Alkent 2000 Çarşı ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Büyükçekmece Alkent 2000 Çarşı'daki 10 adet dükkan için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Alarko GYO Çankaya binası ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Ankara Çankaya binası için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Alarko GYO Şişhane DİM İş Merkezi ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Şişhane DİM İş Merkezi için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Alarko GYO Karaköy binası ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Karaköy binası için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Alarko GYO Sarıyer Maslak Arsası Haberi

Alarko GYO Sarıyer Maslak Arsası

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Sarıyer Maslak arsasının 30 Aralık 2019 tarihli değerleme raporunun değerleme kuruluşunca revize edilmesi hakkında açıklama yaptı. 

Alarko GYO portföyünde bulunan Sarıyer Maslak arsasının 30.12.2019 tarih  ve 2019/OZ/1578-7 no.lu değerleme raporunun 3.6 ve 5.4 maddeleri revize edildi ve piyasa değerinde bir değişiklik olmadı.

Alarko GYO'nun KAP açıklaması:
Portföyümüzde yer alan Sarıyer Maslak arsasının 30.12.2019 tarih ve 2019/OZ/1578-6 no.lu değerleme raporunun 3.6 ve 5.4 maddeleri revize edilmiş olup, piyasa değerinde bir değişiklik olmamıştır.
Rapor 29.05.2020 tarihinde Değerleme Kuruluşu tarafından revize edilmiş olup ekte yer almaktadır.

Kamuoyuna duyurulur

Dosya için