10 / 05 / 2024

Alaşehir Belediye projesi

Alaşehir Belediye projesi

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ın sosyal belediyecilik anlamında hayata geçireceği 513 konutluk 'Ala Yaşam' projesiyle ev sahibi olmayı hayal eden vatandaşların hayalleri gerçek olacakç 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Kentsel dönüşüme ihtiyaç var’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gaziakdemir Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların şeffaf ve herkese açık bir şekilde devam ettiğine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, “Bursa’nın kentsel dönüşüm çalışmalarına ihtiyacı var. Kırmadan, dökmeden ve büyük bir anlaşmayla geldiğimiz bir nokta var

TOKİ Manisa Alaşehir'de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Alaşehir projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Alaşehir 2022 ucuz konut projesi...

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Buca Metrosu tartışması!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi temmuz ayı ikinci birleşiminde, Buca Metrosu projesi ile ilgili tartışmalar devam etti.

Balıkesir Şehir 2023 projesi için teknik inceleme!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun projeleri arasında yer alan Şehir 2023 projesi için teknik inceleme yapıldı.

Alaşehir Belediyesi 500 yeni konut inşa edecek!

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde mülkiyeti Belediye'ye ait Çataltepe Mevkii üzerinde bulunan alanan 500 adet yeni konut inşa edilecek.

Manisa Alaşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Ziyarette Manisa Alaşehir yatırımları masaya yatırıldı.

Manisa Alaşehir'de acele kamulaştırma kararı!

Manisa Alaşehir'de Enerji İletim Hattı Projesi için acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Manisa Alaşehir'e yeni kavşak projesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir’de sık sık yaşanan trafik kazaları ile gündeme gelen ve halk arasında Üzümlü Kavşak olarak bilinen mevcut alana yepyeni bir kavşak projesi geliştiriliyor.

Manisa Alaşehir projeleri masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’ın da katılımıyla toplantı düzenleyerek, Alaşehir’de yürütülen çalışmaları ve ilçede hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

Manisa Alaşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de hazır bulundu.

Manisa Alaşehir Katlı Kavşak Projesi için çalışmalar başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir’deki trafik sorununa çözüm oluşturacak Katlı Kavşak ve Yol Uygulama Projesi için çalışmalara başladı.

Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Alaşehir’e daha önce gerçekleştirdiği ziyarette verdiği Gençlik Merkezi sözünü tuttu. İlçeye kazandırılacak olan Gençlik Merkezi’nin temeli törenle atıldı.

Manisa Alaşehir Hükümet Konağı için arsa tahsisi yapıldı!

Alaşehir'de Hükümet Konağı projesi için geri sayım başladı. İlçe Kaymakamı Osman Bilgin yeni Hükümet Konağı projesinin 2016 yılı programına alındığını ve konak için arsa tahsisinin yapıldığını belirtti.

Alaşehir Belediye projesi Haberi

Alaşehir Belediye projesi

Alaşehir'in Ilıca Mahallesinde Alaşehir Belediyesine ait 110 dönümlük arazi üzerine yapılacak olan 'Ala-Yaşam Toplu Konut Projesi'nde vatandaşlar ev hayallerini gerçeğe dönüştürebilecek. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ilıca Mahallesinde 407 adedi 100 metrekare, 34 adedi 135 metrekare ve 72 adedi de 143 metrekare olarak tasarlanan toplam 513 adet konut hayata geçirilecek. 

100 metrekarelik daireler sosyal konut yönetmeliği kapsamında yapılacak ve 1 yıldır Alaşehir ilçe sınırları içerisinde ikamet eden, hane halkının aylık toplam gelirin 4 bin TL'yi aşmayan tüm vatandaşlar başvuru yapabilecekler.  135 metrekare ve 143 metrekarelik daireler için, 2886 sayılı Devlet İhale kanunundaki başvuru şartlarının sağlanması gerektiği öğrenildi.

 "Alaşehir'de yeni bir mahalle kuruyoruz "
"Biz Alaşehir'de bir Sosyal Yaşam alanı oluşturuyoruz" diyen Başkan Karaçoban, "1.700-1.850 kişilik mahalle kuruyoruz. Şehir içi ulaşımın kolayca...