03 / 05 / 2024

alaşehir projeleri

alaşehir projeleri

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ve Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikici’yi makamında konuk etti. Ergün, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’a iki müjde verdi...

Alaşehir'de yapılamayan imar planlan engel oluyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilde yatırım yapmak isteyenlere, 26 yıldır yapılamayan imar planlarının engel olduğunu söyledi. Başkan Ergün, ilçenin ilk özel hastanesi olacağını bildirdi.

Alaşehir'de imar yatırımcıya engel oluyor!

Alaşehir'de Gediz Global A.Ş tarafından yapılacak olan Özel Sartkız Hastanesi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Alaşehir'in ilk özel hastanesi olacak Sarı kız Hastanesi'nin temel atma törenine, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'de katıld

Cengiz Ergün: Alaşehir projeleri 2015 yılı başından itibaren ihale sürecine hazır!

Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ile bir araya gelen Başkan Ergün, Alaşehir’in öncelikli projeleri arasında yer alan hal binası, yeni otogar ve kavşak projelerinin 2015 yılı başından itibaren ihale sürecine hazır olacağını müjdeledi.

Manisa Alaşehir'de kamulaştırma yapılıyor!

Bugünkü Resmi Gazete'te verilen ilana göre Mnisa Alaşehir'de tesis edilecek jeotermal enerjiye dayalı üretim tesisine jeotermal kaynakların ulaşımını sağlayacak boru hatlarının yapımı amacıyla kamulaştırma yapılıyor...

TOKİ Manisa Alaşehir'de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Alaşehir projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Alaşehir 2022 ucuz konut projesi...

Gaziantep Kuzeyşehir ve Güneyşehir projeleri için ön talep toplanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kentte hayata geçireceği 14 bin konutluk proje için ön talep sürecini başlattı. 

Göçler ‘Akıllı Şehir’ yatırımlarını hızlandırdı!

Teknoloji ve dijital dönüşüm hayatımızın her noktasını etkilerken akıllı şehir projeleri de bu büyük dönüşümün bir parçası haline geldi. Akıllı binalar, enerji verimliliğini sağlayan akıllı kentsel aydınlatmalar, en yaygın akıllı şehir uygulamaları olarak gösteriliyor.

Manisa Alaşehir için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Alaşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Güvenli ve akıllı şehir projelerine talep artıyor!

Güvenli ve akıllı şehir projeleri 40 milyar dolarlık dev bir pazar oldu. Hızlı nüfus artışı ve hızlı kentleşme güvenli ve akıllı şehir projelerine olan talebin artmasına sebep oluyor...

Kayseri Büyükşehir projeleri tek tek ele alındı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin projeleriyle ilgili çok önemli bir toplantı yaptı. 

İBB'nin Akıllı Şehir projeleri Teknofest 2019'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin “Akıllı Şehir İstanbul” vizyonu çerçevesinde hayata geçirdiği teknolojik uygulamalar, TEKNOFEST- İstanbul Havacılık Uzay ve Teknoloji Fuarı’nda tanıtıldı.

Kayseri Büyükşehir projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kocasinan Teşkilatının Danışma Meclisi Toplantısı’nda kentteki projelerle ilgili açıklamalar yaptı.

Yeni yatırımlar yeni şehir projeleri!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genelinde başta konut projeleri olmak üzere sanayi, ticaret, sağlık, eğitim ve diğer altyapı yatırımlarının süreceğini belirtti ve yerel yönetimde şehircilik temelinde geliştirilen ilkeleri açıkladı.

Alaşehir'de 5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Alaşehir Üzüm Sulama Birliği Başkanlığı tarafından Yenice Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 22 Ocak'ta yapılacak..

Manisa Alaşehir'de sit sorunu çözüldü!

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, kent merkezindeki sur içi bölgesinin sit alanı olmasından dolayı yaşanan mağduriyet çözüldü...

Manisa Alaşehir'de acele kamulaştırma yapılacak!

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'ndeki 12 gayrimenkul için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma yapılacak..

Akıllı şehir sıralamasında İstanbul 104'üncü sırada!

Şehirlerin yaşabilirliğini artırmak, sevilen ve yaşanır şehirler inşa etmek akıllı şehir projeleri ile mümkün. İstanbul, en akıllı 180 şehir sıralamasında İstanbul 104'üncü sırada.. 

alaşehir projeleri Haberi

alaşehir projeleri


Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikici ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ziyarette bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de hayata geçirmeyi planladığı projeler görüşüldü. Ziyarette konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e yeni hizmet binasındaki ilk ziyaretimi gerçekleştiriyorum. Önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalarda Büyükşehir Belediye Başkanımıza hayırlı ve vasıflı çalışmalar diliyorum. İlçelerimizin beklediği yatırımlar anlamında ve Manisa merkezimizin şehirleşme anlamında büyük atağa geçtiği günlerde gereken çalışmaların son sürat ve hızla yapmaları için de kendilerine başarılar diliyorum. Alaşehir olarak da bazı konularda sayın başkanımıza bilgi vermek ve kendilerini bilgilendirmek için buradayız. İnşallah 2016 yılı Manisa ve Alaşehir’de hizmette patlama olacağı bir yıl olacaktır” diye konuştu.

İhalelerin günleri belirlendi

Ziyaretten duyduğu...