19 / 05 / 2024

alaşehir sit alanı

alaşehir sit alanı

Manisa Alaşehir'de ait alanı ilan edildiği için yıkılan ve enkazı kaldırılmayan binalar tehlike oluşturuyor

Ankara'nın o bölgesi doğal sit alanı ilan edildi! Trabzon ve Bartın'da acele kamulaştırma kararı

Ankara'nın Güdül ilçesindeki Sorgun Yaylası Doğal Sit Alanı "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi. Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bazı taşınmazlar Trabzon Büyükşehir Belediyesince acele kamulaştırılacak.

Manisa Alaşehir için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Alaşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

6 ildeki bazı yerler 'sit alanı' ilan edildi!

Antalya, Isparta, Balıkesir, Burdur, Afyon ve Nevşehir'de bulunan bazı bazı alanlar 'sit alanı' ilan edildi.

Eskişehir Avlakkaya Vadisi Doğal Sit Alanı koruma altında!

Eskişehir İli, Mihalgazi ve Tepebaşı İlçeleri'nde bulunan Avlakkaya Vadisi potansiyel doğal sit alanının kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Alaşehir'de 5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Alaşehir Üzüm Sulama Birliği Başkanlığı tarafından Yenice Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 22 Ocak'ta yapılacak..

Manisa Alaşehir'de sit sorunu çözüldü!

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, kent merkezindeki sur içi bölgesinin sit alanı olmasından dolayı yaşanan mağduriyet çözüldü...

Yeşilköy Köyiçi Kentsel Sit Alanı imar planı iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Yeşilköy Köyiçi Kentsel Sit Alanı imar planı sit engeline takıldı. Plan, İmar ve Bayındırlık Komisyonu'nca iptal edildi.

Alaşehir Oto Terminali'ndeki iş yerleri ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Alaşehir'de yapımını tamamlayarak hizmete açtığı modern oto terminal içerisinde yer alan 8 işyeri MANULAŞ tarafından açık teklif usulüyle 3 yıllığına kiraya verilecek.

Manisa Alaşehir'de 6.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Manisa ili Alaşehir ilçesi Ilıca Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı'nda yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 6 milyon 710 bin 344 TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor.

Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan Alaşehir Gençlik Merkezi'nde sona gelindi.

Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan ve Alaşehir’de gençliğin prestij eğitim mekanı olacak olan Gençlik Merkezi inşaat çalışmalarında sona gelindi.

Manisa Alaşehir’e yeni sosyal alan!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de bulunan Kenan Evren Parkı’nı genişletiyor. Mevcut parkın yan tarafından bulunan 23 bin metrekarelik alana kurulacak yeni sosyal tesis, parka dâhil edilecek.

Kula Kentsel Sit Alanı yeni baştan imar ediliyor!

Kula Kentsel Sit Alanı yeni baştan imar ediliyor. Kula Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile yürütülecek olan çalışmalar kapsamında sit alanın yeniden imarı yapılarak yaşanan sıkıntıların önüne geçilmiş olacak.

alaşehir sit alanı Haberi

alaşehir sit alanı

Alaşehir'de büyük bir bölümü sit alanı ilan edildiği için yıkılan evler yüzünden dertli olan aileler, "Her an can kaybı yaşanabilir. Bunun için acil önlem alınmasını istiyoruz"...