08 / 07 / 2024

Alaz Albay

Alaz Albay

Seyaş Mimarlık, 1959 yılından günümüze kadar kendini geliştirip, yenilemeyi başaran bir mimarlık şirketi. Zeytinburnu Stadı ve AVM Projesi'nden Selçuk Ecza Deposu gibi projelere imza atan şirket. Halk GYO ile birlikte çalışıyor...

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mucip Yıldırım tarafından kuruldu.

Alaz Gyg Yapı Ve Limited Şirketi kuruldu!

Alaz Gyg Yapı Ve Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Fatih Çelik ve Sefa Celep ortaklığında kuruldu.

Alaz İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaz İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Kadir Tunç tarafından kuruldu.

Kilis Belediyesi 9 gayrimenkulü satıyor! 407 bin 403 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kilis Belediye Başkanlığı, Kilis ili, Merkez ilçesi, Necmettin Erbakan, Mücahitler, Ekrem Çetin, Namık Ünler Paşa, Albay İbrahim Karaoğlanoğlu ve Mehmet Şanlı mahallelerinde yer alan 9 adet gayrimenkulü satıyor...

Emekli Albayın villasını 'aşevi yapacağız' diye satmışlar!

Isparta'ya aşevi yaptırmak amacıyla villasını satan Emekli Jandarma Hakim Albay Halil Gelendost'un dolandırıldığı iddia ediliyor.

Alhashemi 2 Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhashemi 2 Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli ile Alsharıf Azab Alazız-Alhashemı tarafından kuruldu.

Cesd Trade Gayrimenkul Taşımacılık Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesd Trade Gayrimenkul Taşımacılık Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emin Çalbay tarafından kuruldu.

Alz Tasarım Dekorasyon Ürünleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alz Tasarım Dekorasyon Ürünleri Ve Ticaret Limited Sancaktepe’de  30 bin sermaye bedeli Ece    Alaz Tekiner, Emre    Alaz, H.Yıldırım Tekiner tarafından kuruldu.

Alb Demir İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alb Demir İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  10 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Albay tarafından kuruldu.

Defne Alaz Turizm Otelcilik İşletme Limited Şirketi kuruldu!

Defne Alaz Turizm Otelcilik İşletme Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon 240 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

İzmit'teki ilkokul inşaatı tam gaz!

İzmit'teki Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu’nun 6 katlı olacak olan yeni binasında çalışmalar hızla devam ediyor. 

Yükselen Ay Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Ay Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 3 milyon 280 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Albayın ve Yahya Çeşme ortaklığıyla kuruldu.

Mısır ordusu Gazze sınırındaki 9 tüneli yıktı!

Mısır ordusu, Kuzey Sina bölgesinin Gazze sınırında bulunan 9 tüneli yıktı. Ordu Sözcüsü Albay Temir er-Rifai, yazılı açıklama yayınladı.

Alaz Albay Haberi

Alaz Albay

Seyaş Mimarlık, 1959 yılından günümüze kadar kendini geliştirip, yenilemeyi başaran bir mimarlık şirketi. Zeytinburnu Stadı ve AVM Projesi'nden Selçuk Ecza Deposu gibi projelere imza atan şirket, Halk GYO'nun İstanbul Finans Merkezi projesinin tasarım işlerini de yürütüyor. Yurtdışında Bakü'de 2 milyon dolarlık Azerbaycan suyu projesinin altyapı çalışmalarını yürüten şirket, yurtdışındaki faaliyetlerini artırma yönünde çalışmalar yürütüyor. 


Türkiye'de şehircilik faaliyetlerinin hız kazanmasıyla birlikte yapılaşma konusunda faaliyet gösteren şirketlere olan ilgi de arttı. Bunlar arasında mimarlık firmaları da öne çıkıyor. Çünkü bir yapının beğenilmesi, kaliteli olması biraz da mimari projesinin iyi hazırlanmış olmasına bağlı. 


Sektörde 1959 yılından bu yana var olan Seyaş Mimarlık ortaklarından Alaz Albay ile sektörü ve projelerini konuştuk. Alaz Albay sorularımıza şu yanıtları verdi: 


Seyaş hakkında bilgi verir misiniz? Ne zaman kim tarafından...