01 / 05 / 2024

Albatros Parkı projesi

Albatros Parkı projesi

Demir İnşaat, Büyükçekmece’de yer alan Albatros Parkı'na Suudi Arabistan, Katar ve Yemenli (SQY Investment Group) ortaklarıyla birlikte rezidans ve turizm projesi inşa edecek. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, konuyla ilgili konuştu...

Bolu'ya Kültür Park Projesi geliyor!

Bolu Belediyesi tarafından "Kültür Park" Projesi kapsamında 142 bin metrekarelik meydan yapılacak. Belediye, şehir meydanlarındaki çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Esenler İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi'ne onay!

İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi için çalışmalara başlanacak. Esenler Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan protokol Meclis'ten onay aldı. Proje 8,7 milyon metrekarelik askeri alanda inşa edilecek.

Albatros Parkı arazisinde son durum!

Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir İstanbul Büyükçekmece’deki Albatros Parkı arazisiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Ordu Çikolata Park Projesi Ağustos'ta tamam!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz,Çikolata Park Projesi'nin Ağustos ayına kadar tamamlanacağını ifade etti. 

11 soruda Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi!

Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde fiyatlar 446 bin TL'den başlıyor. Lansmanı bugün yapılan projede yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor. İşte 11 soruda Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi...

Muş Kültür Park projesi ihale aşamasında!

Muş Belediyesi tarafından yapılması planlanan Muş Kültür Park Projesi ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

Uşak Kent Park Projesi yıkımları başladı!

Uşak'ta hayata geçirilen Kent Park Projesi kapsamında yıkımlar başladı. İlk balyozu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan vurdu.

Manisa Maya Park Projesi'nde yargı kararı açıkladı!

Manisa Yunusemre'deki Maya Park projesi yargıya taşınmıştı. Herkes tarafından merakla beklenen proje için yargı kararını açıkladı.

Ordu Melet Park Projesi'nde çalışmalar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Durugöl Mahallesi'nde inşa edilecek "Melet Park Projesi" için çalışmalara başladı. Söz konusu proje 130 milyon liraya mal olacak.

Şirinyer Parkı projesi yine mahkemelik oldu!

İzmit Büyükşehir ile Buca Belediyesi'nin işbirliğinde hayata geçirmek için planladıkları Şirinyer Parkı projesi yine mahkemelik oldu.

Ertuğrul Gülsever'den Albatros Parkı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Gülsever, "Albatros Parkı imarlı bir alan. Yeşil alanın imara açılması konusu da doğru değil. İmarlı bir alan olmasına rağmen bizim tercihimiz, imarlı da olsa yeşil alana dönüştürülmesi doğrultusundadır" dedi.

Hasan Akgün Albatros Parkı sorusunu duyunca canlı yayını terk etti!

Başkan Hasan Akgün Büyükçekmece sahilindeki Albatros Parkı arazisine rezidans ve iş merkezi yapılmak üzere ihaleye çıkardı ve sattı.

Albatros Parkı'nın satılmasına mahalle muhtarından tepki!

Büyükçekmece Belediyesi'nin mülkiyetinde bulunan Albatros Parkı'nın 160 milyon TL bedelle Demir Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye satılmasına tepkiler büyüyor. Satışa en sert tepki, parkın bulunduğu Atatürk Mahallesi Muhtarı Alkış Soydan'dan geldi.

Albatros Parkı projesi Haberi

Albatros Parkı projesi

Demir İnşaat, Büyükçekmece’de Albatros Parkı olarak bilinen arazinin arkasına Suudi Arabistan, Katar ve Yemenli (SQY Investment Group) ortaklarıyla birlikte rezidans ve turizm projesi yapacak.




Konuyla ilgili açıklama yapan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “Söz konusu arazi parkın üst tarafında yer alan çorak bir arazi. Arazinin imarı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından turizm ve konut projeleri için onaylı. Ortaklarımız bu arsayı çok istiyordu. Bizi de onlar cesaretlendirdi. Türkiye’ye de ilk kez buradan giriş yapacaklar. Önümüzdeki dönemde Türkiye’de yaklaşık 2 milyar dolarlık daha yatırım...