18 / 05 / 2024

Alcoop Madencilik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Alcoop Madencilik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Alcoop Madencilik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Çağrı Çohaz, Hossein Hemmati, Cahit Aydoğan, Salih Çohaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Temmuz'da kuruldu.

Sina Bina İnşaat Ve Madencilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sina Bina İnşaat Ve Madencilik Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Gürbüzkol tarafından kuruldu.

Nova Yeraltı Madencilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Yeraltı Madencilik Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Yılmaz tarafından kuruldu.

Lubrıxen Corporatıon İnşaat Madencilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lubrıxen Corporatıon İnşaat Madencilik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mounır Besrour tarafından kuruldu.

Eflatun Bilgisayar Mimarlık Müh. İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yap

Eflatun Bilgisayar Mimarlık Müh. İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkz nakli gerçekleştirildi. Eflatun Bilgisayar Mimarlık Müh. İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Zincirli İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Madencilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zincirli İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Madencilik Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emin Ozan Meriç tarafından kuruldu.

Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Gıda Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Gıda Madencilik Ticaret Ve Sanayi’nin merkez nakli Bakırköy’de yapıldı.

Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Gıda Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli  yapıldı. Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Gıda Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli  Bakırköy’de yapıldı.

Akkoç Altyapı İnşaat Restorasyon Madencilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkoç Altyapı İnşaat Restorasyon Madencilik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İnan Koç tarafından kuruldu.

Halk GYO'nun Erzurum'daki arsaları 7.1 milyon TL'ye satıldı!

Halk GYO'nun Erzurum İli, Palandöken İlçesi 13511 ada; 1 ve 2 parsel ve 13512 ada; 1, 2, 3, 4 ve 6 parsel numaralı arsaları 7 milyon 100 bin TL'ye Er Konut İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Nakliye ve Madencilik Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ne satıldı. 

Nurol GYO'nun 17.7 milyon TL'lik payı Nurol Teknoloji'ye satıldı!

Nurol GYO'nun sermayesinin yüzde 5.73'üne tekabül eden toplam 17 milyon 760 bin TL nominal değerli NUGYO paylarının, 1 TL nominal değerli pay için 12,50 TL fiyatla alıcı Nurol Teknoloji Sanayi ve Madencilik Ticaret A.Ş Şirketi'ne satışı tamamlandı. 

Tekkar Turizm Tarım Ürünleri İnşaat Nakliyat Madencilik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tekkar Turizm Tarım Ürünleri İnşaat Nakliyat Madencilik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi gerçekleştirildi. Yenievim Tekkar Turizm Tarım Ürünleri İnşaat Nakliyat Madencilik Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Hitaş Yatırım Enerji İnşaat Madencilik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hitaş Yatırım Enerji İnşaat Madencilik Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Han tarafından kuruldu. 

İlketaş Hafriyat Madencilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlketaş Hafriyat Madencilik Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Yapar, İbrahim Saylağ ve Najm Abbdood  ortaklığında kuruldu.

Alcoop Madencilik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Haberi

Alcoop Madencilik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Alcoop Madencilik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Çağrı Çohaz, Hossein Hemmati, Cahit Aydoğan, Salih Çohaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da kuruldu. 


Alcoop Madencilik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; a. Türkiye'de ve Türkiye dışında ilgili ülkenin maden mevzuatı çerçevesinde her türlü maden cevherlerini ve diğer doğal sanayi hammaddelerini aramak, çıkarmak, işletmek, işletme rusatnamelerini ve işletme imtiyazlarını iktisap etmek, derit almak, her türlü maden, mermer, taş, kireç, kil, kömür ocakları işletmeciliği yapmak. Türkiye'de ve Türkiye dışında maden işletmeleri ve maden sanayi tesisi kurmak, madencilikle ilgili makina yedek parça, teçhizat ve tesisatın alım satımını ithal ve ihracını yapmak. Türkiye'de ve Türkiye dışında ilgili ülkenin maden mevzuatı çerçevesinde her türlü maden cevherlerini işlemek, üretmek, zenginleştirmek, ham, yarı...