09 / 05 / 2024

Alcor Enerji Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Alcor Enerji Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Alcor Enerji Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, kuruldu.

Binsay Yapı Enerji İnşaat Taahhüt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binsay Yapı Enerji İnşaat Taahhüt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 8 milyon TL sermaye bedeli ile Şerafettin Sayım tarafından kuruldu.

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Dml Proje Mühendislik Müşavirlik Enerji Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dml Proje Mühendislik Müşavirlik Enerji Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin sermaye bedeli ile Mustafa Kerim Özdemir tarafından kuruldu.

Katron Enerji İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Katron Enerji İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ekin Şakar tarafından kuruldu.

Onaksa İnşaat İnşaat Malzemeleri Taahhüt Enerji Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Onaksa İnşaat İnşaat Malzemeleri Taahhüt Enerji Sanayi Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Küçükakyüz, Mehmet Onur ve Melih Süha Saral ortaklığında kuruldu.

Enwi Mühendislik Müşavirlik İnşaat Enerji Ticaret Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Enwi Mühendislik Müşavirlik İnşaat Enerji Ticaret Ve Taahhüt Anonim Şirketi Ataköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Azili tarafından kuruldu.

Csa Enerji Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csa Enerji Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Can Kızılkaya tarafından kuruldu.

Kor Taahhüt Enerji Turizm Taşımacılık İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kor Taahhüt Enerji Turizm Taşımacılık İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Kamer Günay tarafından kuruldu.

Benaholl Desing Mimarlık Mühendislik Taahhüt Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Benaholl Desing Mimarlık Mühendislik Taahhüt Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İkra Erol tarafından kuruldu.

Alaattin İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaattin İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Likoğlu tarafından kuruldu.

Hu Desıgn Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Enerji Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hu Desıgn Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Enerji Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Talha Şahin tarafından kuruldu.

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Ali Sait Gazioğlu, Gökçe Gazioğlu, Metin Aytekin Gazioğlu, Nuran Gazioğlu ve Tuğrulhan Gazioğlu ortaklığında kuruldu.

İkares Mühendislik İnşaat Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkares Mühendislik İnşaat Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ahmet Emre Hızal ve Özgünay Aksüt ortaklığında kuruldu.

Alcor Enerji Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Alcor Enerji Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Alcor Enerji Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, kuruldu. 


Alcor Enerji Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a) Her nevi endüstriyel tesis, (enerji üretim, iletim ve dağıtım tesisleri, kompresör ve/veya pompalama istasyonları, basınç düşürme istasyonları, her türlü boru ve enerji nakil hatları ve elektrik tesisatları (alçak, orta, yüksek gerilim, vb.) ve havi nakil hatları; rafineri, petrokimya tesisleri, kimya tesisleri, dolum ve depolama tesisleri, demir-çelik tesisleri, çimento tesisleri, gübre tesisleri, telekomünikasyon tesisleri ve diğer her türlü endüstriyel tesisler), her türlü altyapı ve üst yapı tesisleri (yol, köprü, baraj, kanal, liman, arıtma tesisleri, sulama tesisleri, havaalanı, demir yolları, konut, iş merkezi, otel, hastane ve muhtelif binalar ve diğer tüm altyapı ve üstyapı tesisleri) ile ilgili bilumum fizibilite, etüt, mühendislik ve proje, müşavirlik,...