17 / 05 / 2024

Aldağlı Elektrik İnşaat Metal Otomotiv Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Aldağlı Elektrik İnşaat Metal Otomotiv Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Aldağlı Elektrik İnşaat Metal Otomotiv Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eyüp Karatan tarafından 20 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Kadıköy, Osmanaga Mahallesi'nde kuruldu.

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 700 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Köse  tarafından kuruldu.

Cnk Elektrik İnşaat Hafriyat İş Makinaları Ve Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnk Elektrik İnşaat Hafriyat İş Makinaları Ve Kimya Ticaret Limited Şirketi  Ataşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Gül tarafından kuruldu.

Partner Taahhüt Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Partner Taahhüt Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Bülbül tarafından kuruldu.

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi kuruldu!

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Atın tarafından kuruldu.

Ades Elektrik İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Ades Elektrik İnşaat Mühendislik Turizm Maden Temizlik Nakliye Gıda Eğitim Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ades Elektrik İnşaat Mühendislik Turizm Maden Temizlik Nakliye Gıda Eğitim Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Soygen Metal Elektrik İnşaat Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soygen Metal Elektrik İnşaat Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Tms Taşımacılık İnşaat Elektrik Mekanik Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tms Taşımacılık İnşaat Elektrik Mekanik Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Uluköylü tarafından kuruldu.

Kılıç 2020 İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç 2020 İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Lojistik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tayfun Ayyıldız tarafından kuruldu.

BCY Metal Elektrik İnşaat Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BCY Metal Elektrik İnşaat Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yağmur Paşa tarafından kuruldu. 

Çağlı Metal İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağlı Metal İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Çağlar tarafından kuruldu.

Güdül Demir İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güdül Demir İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün  Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Başoğlu tarafından kuruldu.

Özaylar Mekanik Havalandirma Elektrik Inşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaylar Mekanik Havalandirma Elektrik Inşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet  Özay tarafından kuruldu. 

Altınöz Teknik Madencilik Elektrik İnşaat Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınöz Teknik Madencilik Elektrik İnşaat Metal Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İlhan tarafından kuruldu.

Aldağlı Elektrik İnşaat Metal Otomotiv Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Aldağlı Elektrik İnşaat Metal Otomotiv Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Aldağlı Elektrik İnşaat Metal Otomotiv Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eyüp Karatan tarafından 20 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Kadıköy, Osmanaga Mahallesi'nde kuruldu. 


Aldağlı Elektrik İnşaat Metal Otomotiv Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. 2-Elektrik ve elektronik donanımlı pano, makine, elektrikli küçük el aletlerinin üretimini yapabilir, bunları yurtiçi ve yurtdışına satabilir. 3-Sabit ve değişken dirençler, sabit ve değişken kondansatörler,selfler, zayıf akım transformatörleri, elektron tüpleri,diyotlar, transistörlerin alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 4-Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları, bobinaj, tevzi panosu, uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri, regülatör...