02 / 05 / 2024

Aldo Zilli

Aldo Zilli

Fiore di Cristallo isimli mutfak 1.5 milyon dolarlık değeriyle dünyanın en pahalı mutfağı olma özelliğini taşıyor

Ald Metal Yapı Cam Alüminyum İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ald Metal Yapı Cam Alüminyum İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Can Aldoğan ve  Zeki Aldoğan tarafından kuruldu.

Hatay Arsuz Zilli Köprüsü'nde inşaat çalışmaları bitti!

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin Arsuz'da yapımı süren Zilli Köprüsü'nde inşaat çalışmaları sona erdi, çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları da tamamlanmak üzere.

Arsuz Zilli Deresi Köprüsü ulaşımı kolaylaştıracak!

Hatay'ın Arsuz İlçe Belediyesi Başkanı Nazım Culha, Çengen Mahallesi'nde yapımına başlanan Zilli Deresi Köprüsü'ndeki çalışmaları inceledi. Köprü 64 metre uzunluğunda ve 18 metre genişliğinde inşa ediliyor.

SK Lojistik Mermer İnşaat Metal Demir Ahşap Doğrama Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SK Lojistik Mermer İnşaat Metal Demir Ahşap Doğrama Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aytaç Aldoğan tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Kartal, Yukarı Mahallesi, İstasyon Caddesi'nde kuruldu.

Mustafa Toner kimdir?

Acarer Metal Ofis, Armaggan Mağazaları, Beymen Mağazaları, Boyner Mağazaları, Faconnable Mağazaları, Vilebrequin Mağazaları, Zilli Mağazası gibi projelere imza atan mimar Mustafa Toner kimdir? İşte yanıtı..

Apple Store, Zorlu Center'daki Derimod ve Aldo mağazalarını depo olarak kullanıyor!

Apple Store İstanbul’un açılışı sürekli ertelenirken, son darbeyi ayakkabıcılar yedi. Zorlu Center’daki mağazanın yapımı sürerken, Apple, Derimod ve Aldo'ya ait 3 dükkânı depo olarak kullanıyor.

Aldo Fumagalli: Türkiye çok zor ve hızlı büyüyen bir pazar!

Candy Group Başkanı Aldo Fumagalli, herkesin Türkiye 'de yatırım yapmak istediğini belirterek, Türkiye 'de beyaz eşya iç pazarının gerçekten çok zor olduğuna da sözlerine ekledi...

Aldo Fumagalli Candy Group kurutma fabrikasını ziyaret edecek!

Candy Group Başkanı Aldo Fumagalli , Candy Group Genel Müdürü Marco Corno ve Candy Group Euroasia Türkiye Ülke Müdürü Andrea Ojetti Eskişehir’de bulunan Candy Group kurutma fabrikasını ziyaret etti

Dünya'nın en pahalı mutfağını Aldo Zilli tanıttı!

Fiore di Cristallo isimli mutfak 1.5 milyon dolarlık değeriyle dünyanın en pahalı mutfağı olma özelliğini taşıyor

Çamlıca Cami projesi taşeron firma mantığı ile yapılmamalı!

Posta Gazete Yazarı Yazgülü aldoğan, Çamlıca cami ve Taksim'e yapılan olan cami projeleri ile ilgili düşüncelerini kaleme aldı. İşte o yazı!

Mersin Olbios Oteli kapasite artırımı ve ağaç ev yaptıracak!

Aldo İnşaat veTaahhüt, Çukurova Kalkınma Bankasından sağlanan mali destek ile Mersindeki Olbios Otelinde kapasite artırımı ve ağaç ev projesi için ihale düzenleyecek

Zilli, 25. şubesini Nişantaşı'na açacak!

Kadın ve çocuktan sonra Avrupalı erkek giyim markaları da yönünü Türkiye'ye çevirdi. Fransız Zilli, Nişantaşı'nda mağaza kiraladı. Avrupa'dan kaçan hazırgiyim markaları, genç ve yoğun nüfus potansiyelinden yararlanmak istedikleri Türkiye'nin yolunu tutuyo

Aldo mağazası sayısını 10 yıl içinde 50'ye ulaştıracak!

HSBC binasının bombalandığı gün Akmerkez mağazasını kontrole giden Olgar, ayakkabı alan kadın müşterileri görünce, "Bomba falan umurlarında değildi" dediği kadınlara güvenip Aldo operasyonunu büyütme kararı aldı

Aldo Zilli Haberi

Aldo Zilli

Swarowski kristal avize, el yapımı kristal dolap, solid bakır duvarların bulunduğu mutfak 1.5 milyon dolar değerinde. Fiore di Cristallo isimli mutfağa sahip olmak isteyenlerin 8 ay beklemesi gerekiyor, çünkü çok sıra var.


İşte mutfağın detayları;

Granit tezgah: 10.917 dolar 

Swarovski kristal avize: 42 bin dolar

Kristal tezgah: 70 bin dolar 

Şarap soğutma ünitesi: 4.303 dolar

Buzdolabı: 8 bin...