06 / 05 / 2024

aldora mobilya sivas suşehri

aldora mobilya sivas suşehri

Aldora Mağazası 100. konsept mağazasını Suşehri'nde hizmete açtı. Aldora’nın kendi üretimi olan ve piyasa değeri 13 lira olan slikonlu yastıklar da açılışa özel olarak 1 liradan satıldı...

Aldora Mobilya’yla şimdi evlerde değişim zamanı!

Aldora Mobilya Koleksiyonunda öne çıkan renkler ve dokular, yaşam alanlarına modern bir görünüm kazandırırken, yaşanılası mekanlar da yaratıyor.

Aldora Mobilya yenilikçi yaşam sunuyor!

Aldora Mobilya yeni ev konseptleri ile yenilikçi yaşam sunuyor. Aldora Mobilya'nın Stella Koltuk Takımı ile evlerinizde rahatlık olacak.

Aldora Mobilya Bergamo Koltuk Takımı'yla görsel şölen!

Aldora Mobilya’nın, yeni koleksiyonu Bergamo Koltuk Takımı'nda öne çıkan renkler ve dokular, yaşam alanlarına modern bir görünüm kazandırmanın yanı sıra yaşanılası mekanlar yaratmaya hazırlanıyor.

Aldora Mobilya Wave Koltuk Takımı ile modern dokunuş!

Modern çizgisiyle dikkatleri üzerine çeken Aldora Mobilya, özgün tasarımlarıyla mekanlarda farkındalık yaratıyor…

Aldora Mobilya ile uyku kalitenizi artırın!

Aldora Mobilya farklı ihtiyaçlara yönelik geliştirdiği yataklar ile herkesi sağlıklı, kesintisiz ve konforlu bir uykuya davet ediyor…

Aldora, İSMOB 2017 Fuarı'ında!

Aldora Mobilya yenilen yüzüyle bu yıl sektörün önde gelen markalarının katıldığı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan İSMOB Fuarına katılacak.

Aldora Mobilya Ruba evinizin yeni gözdesi olacak!

Aldora Mobilya Koleksiyonunda yer alan ‘Ruba Koltuk Takımı’, konforu ve rahatlığıyla evlerin yeni gözdesi olacak…

Aldora Mobilya'yla şimdi evlerde değişim zamanı!

Aldora Mobilya modern ve klasik çizgileri, konfor ve fonksiyonellikle birleştiren yeni koleksiyonuyla mobilya dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor.

Kilim Mobilya'nın Sivas şubesi açıldı!

Türkiye'nin ilk 5 firması içerisinde bulunan Kilim Mobilya'nın yeni mağazası dualarla açıldı. Yeni mağazanın açılış töreninde konuşan Kilim Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yayla konuştu.

Sivas'ta mobilya fabrikasında yangın çıktı!

Siva 1. Organize Sanayi Bölgesinde bir mobilya fabrikasında çıkan yangın hasara yol açtı, İtfaiyenin çalışmalarını tamamlamasının ardından, depoda bulunan boya kutuları, fabrika çalışanlarınca dışarı çıkarıldı.

Özde Mobilya: Libya'ya mobilya yetiştirmekte zorlanıyoruz!

Sivas OSB'de mobilya üretimi yapan bir firma, iç savaşın ardından açtıkları 10 bayi ile Libyalıların mobilya taleplerini karşılamaya çalıştıklarını söyledi

Mobilya sektörü Kayseride buluştu

İstikbal, Bellona , Mondi, Kilim, İpek ve Aldora gibi mobilya sektörünün önde gelen 300 firmasını aynı çatı altında buluşturmayı hedefleyen 8. Expomoble 2010 Kayseri Mobilya Fuarı başladı

8. Kayseri Mobilya Fuarı 20 Ekim'de yapılacak!

Türkiye’nin Mobilya Devlerinin Ziyaretçileriyle Buluşacağı 8. Kayseri Mobilya Fuarı 20 Ekim günü kapılarını açıyor. Fuar Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’nde Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edil

aldora mobilya sivas suşehri Haberi

aldora mobilya sivas suşehri


Aldora Mağazası 100. konsept mağazasını Suşehri'nde hizmete açtı.


Suşehrili iş adamı Hilmi Zorlu ve oğulları tarafından Sivas Caddesi üzerine açılan 100. Aldora konsept mağazasının açılış kurdelesi dualar eşliğinde Aldora Türiye Pazarlama Müdürü Osman Patır, Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Garnizon Komutanı Askerlik Şubesi Başkanı Personel Binbaşı Hüseyin Aydın, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel tarafından kesildi.


Açılış konuşmasını yapan Aldora mobilya Suşehri yetkilisi Hilmi Zorlu gelen misafirlere teşekkür etti.


Zorlu, “Mağazamız Suşehri ilçesine hayırlı uğurlu olsun. Bizler elimizden geldiği kadarıyla Suşehrili vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek için imkanlarımız doğrultusunda çalışıyoruz. Aldora Mobilya her yıl konseptini değiştiriyor ve tamamen kendine özgür orijinal bir tasarımı var” dedi.


Açılışın ardından ilçe idarecilerine ve vatandaşlara mağaza gezdirilerek ve eşitli ikramlarda bulunuldu.


Aldora’nın kendi üretimi olan ve piyasa değeri 13 lira olan...