04 / 05 / 2024

Alemdar Öztürk adana projeleri

Alemdar Öztürk adana projeleri

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, yapacakları hizmetlerle Adana 'nın en gözde ilçesinin Ceyhan olacağını söyledi. Öztürk, yaptığı açıklamada, Kentsel dönüşümünü gerçekleştirmek üzere proje bir proje hazırladıklarını belitti.

Adana Ceyhan'da dönüşüm Bakanlar Kurulu onayı bekliyor!

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, verdiği röportajda bölgedeki 3 yıllık süreci değerlendirdi. Projeleri ve yatırımları anlattı.

TOKİ Adana Ceyhan Konutları'nın inşaatı başladı!

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, üstlenici firma tarafından TOKİ kontlarının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Öztürk, temel atma çalışmalarının başladığını söyledi.

Alemdar Öztürk, AK Parti'den ihraç edildi!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk AK Parti'den ihraç edildi. Öztürk'ün ihracını 2014'te belediye başkanı adaylığını ilan eden Ömer Çelik açıkladı.

Adana Ceyhan'ın çehresi dev projelerle değişiyor!

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk Ceyhan'a yapılan hizmetler ile yapılacak projelerini değerlendirdi. Başkan Öztürk göreve gelmeden önce "Daima Ceyhan, Daima duruyoruz. Çalışmalarımız aksamadan devam ediyor." dedi.

Alemdar Öztürk asfalt çalışmalarını yerinde inceledi!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Namık Kemal Mahallesi'nde yapımı devam eden asfalt yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Ceyhan'ın tüm mahallelerindeki asfalt çalışmaları ara verilmeden devam ediyor.

Adana Ceyhan'da 500 kişiye tapu verildi!

Adana’nın Ceyhan ilçesinde 500 kişiye tapu verildi. Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, “40 yıldan bu tarafa çözülememiş olan mülkiyet sorunu çözüme kavuştu. " dedi.

Mustafa Öztürk: Hatay'a kentsel dönüşüm gerekli!

Hatay'ın Çevre ve şehircilik sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk: Hatay'a baktığımızda, çirkin ve estetikten mahrum binalar görüyoruz! hızlanması gerektiğini vurguladı.

Galip Öztürk, Avrasya GYO hisselerini devretti!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Galip ÖZTÜRK'ün sahibi olduğu 6.000 TL nominal Değerli A grubu imtiyazlı payların devir işleminin tamamlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Alemdar Öztürk kentsel dönüşüm toplantısına katıldı!

Alemdar Öztürk, Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün İstanbul'da düzenlediği Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedat Gürgen ile Belediye Başkanlarının hazır bulunduğu toplantıya katıldı.

Mehmet Öztürk: Aileler küçüldü konutlar da küçüldü!

Alpak ve Neva inşaat kurucu ortağı Mehmet Öztürk dünya genelinde yaşam stilinin değiştiğini, aileler ile birlikte konutlarında küçüldüğünü belirti.Küçük metrekareli konutların kolay satın alınabilir ve yüksek kira getirili olduğunu söyledi.

Beyazıt Öztürk Ayvalıköy'den çiftlik alacak!

Geçtiğimiz aylarda Beyaz Show’da tatlı atışmaları milyonları ekrana bağlayarak dikkat çeken Beyazıt Öztürk ile Candan Erçetin, komşu oluyor. Öztürk, Kırklareli Lüleburgaz’ın Ayvalıköy’ünde çiftlik alacak..

Alemdar Öztürk proje ve hizmet birincisi oldu!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin 1. yıldönümünde "proje ve hizmet birincisi" oldu.

Adana Ceyhan'da kentsel dönüşüm başladı!

Adana'nın Ceyhan ilçesinde belediye tarafından hazırlanan kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde birinci etap yıkım çalışmaları başladı. Baret giyerek iş makinesine binen Belediye Başkanı Alemdar Öztürk I. etap yıkım çalışmasını başlattı.

Alemdar Öztürk adana projeleri Haberi

Alemdar Öztürk adana projeleri

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, yapacakları hizmetlerle Adana'nın en gözde ilçesinin Ceyhan olacağını söyledi. Öztürk, yaptığı açıklamada, Ceyhan Nehri'nden güneye doğru giden 4 kilometrelik alan içerisinde 26,5 hektarlık bölgenin kentsel dönüşümünü gerçekleştirmek üzere proje hazırladıklarını ve bu projeyi Çevre ve Şehircilik Bakanlığına sunduklarını belirterek, "İnşallah Ceyhan'ı hem ismini aldığı nehirle buluşturacağız yani birilerinin dediği gibi su akar Ceyhanlı bakar olmayacak. Su akar Ceyhanlı sudan faydalanacak" dedi. Hiçbir zaman devraldığı borç yükünün arkasına sığınmayacağını belirten Öztürk, tasarruf ve kaynakları verimli kullanarak halka hizmet edeceğini belirtti. Öztürk. "Hizmet alanımız Büyükşehir Kanunu nedeniyle eskisine oranla 18 kat genişlemesine rağmen sadece akaryakıt giderlerini 3'te l'e indirdik. Bu sadece küçük bir örnek" diye konuştu. 



"480 BİN TL PERSONEL MAAŞİ TASARRUFU SAĞLADIK" 

Bugüne kadar çalışmadan para alan...