09 / 05 / 2024

Alfa Nuh Yapı İzolasyon İnşaat adres 

Alfa Nuh Yapı İzolasyon İnşaat adres 

Alfa Nuh Yapı İzolasyon İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Polat tarafından kuruldu.

Sur Yapı, ALFA Awards’un gayrimenkul kategorisinde 1. oldu! 

Özel sektörün en geniş portföyüne sahip gayrimenkul firması Sur Yapı, yılın tüketici markalarının belirlendiği ALFA Awards’un gayrimenkul kategorisinde 1. oldu. 

2023 model Alfa Romeo Tonale'ye Kasım'da zam yok!

2023 model Alfa Romeo Tonale'ye Kasım ayında fiyatına zam yapılmadı. Araç Ekim ayında açıklanan fiyat listesi üzerinden satılmaya devam ediyor.

Trendyol'dan çılgın fırsat! Dev çekilişle Alfa Romeo Tonale hediye edilecek!

Trendyol'dan harika bir fırsat: Sadece 8 TL ödeyerek çekilişe katılın, Alfa Romeo Tonale otomobili kazanma şansı yakalayın. Çekiliş 3 Mayıs 2023'te yapılacak, kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

Ny Nova Yapı Market Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ny Nova Yapı Market Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekemece'de Nuh Deligöz tarafından kuruldu!

Timur Arsa Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Timur Arsa Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Hakan Oflazer Meryem Sövüt, Erden Timur , Musa Timur tarafından kuruldu.

Nef Arsa Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nef Arsa Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Hakan Oflazer Meryem Sövüt, Erden Timur , Musa Timur tarafından kuruldu.

Alfa Nuh Yapı İzolasyon İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Nuh Yapı İzolasyon İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Polat tarafından kuruldu.

Ghn Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ghn Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Gencey Aksoy, Hilmi Ceylan ve Nuh Değercan ortaklığında kuruldu.

Timurhomera Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Timurhomera Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Hakan Oflazer, Mustafa Girgin, Meryem Sövüt ve Orhun Şİmşek ortaklığında kuruldu.

Alfa Sanayi Yapıları Anonim Şirketi kuruldu!

Alfa Sanayi Yapıları Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yaman tarafından kuruldu.

Güney Afrika'da nesli tükenmekte olan canlılar için 'Nuh'un Gemisi' inşa edilecek!

Nesli tükenmekte olan canlılar için Güney Afrika'da 'Nuh'un Gemisi' yapılacak. Devasa bir akvaryumu da barındıracak olan bu iddialı proje son teknoloji ile doğanın bir birleşiminden olacak.

Net Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Net Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Tufan tarafından kuruldu.

Nuh Çimento toplu iş sözleşmesi görüşmelerine yarın başlayacak!

Nuh Çimento'nun olduğu Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası ile Türkiye Çimse-İş Sendikası arasında yapılacak yeni dönem toplu iş sözleşmesi görüşmelerine yarından itibaren başlanacak...

Alfa Nuh Yapı İzolasyon İnşaat adres  Haberi

Alfa Nuh Yapı İzolasyon İnşaat adres 

Alfa Nuh Yapı İzolasyon İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Polat tarafından kuruldu.

Alfa Nuh Yapı İzolasyon İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...