17 / 05 / 2024

Alfemo beyrut mağazası

Alfemo beyrut mağazası

Mobilya pazarının lider oyuncularından olan Alfemo, geçtiğimiz günlerde Lübnan'ın başkenti Beyrut'un mobilya ticaret merkezi Mekalles 'te çok katlı bir Alfemo Konsept Mağazası 'nın açılışını yaptı.

Alfemo, Bakü'deki 2'nci mağazasını açtı!

Alfemo, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki 2. mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Bakü'deki ilk mağazasını 2010 yılında açan markanın, bu şehirde 2 bin 500 metrekare büyüklüğündeki konsept mağazası da hizmete girdi.

Alfemo 3 ayda 22 bin metrekarelik Concept mağazası açtı!

Alfemo, son 3 ayda Türkiye genelinde açtığı toplam 22 bin metrekarelik Alfemo Concept mağazası için 27 milyon TL tutarında yatırım yaptı.

Alfemo 45.mağazasını Diyarbakır'a açtı!

Dünyada 5 kıtada 60’tan fazla ülkede Türk Mobilya Sektörünü başarıyla temsil eden Alfemo, Türkiye’nin batı illerindeki mağazalaşma atağından sonra 3 milyon TL’lik yatırımla konsept mağazacılık anlayışını Diyarbakır’a taşıdı.

Alfemo, Kuvey'te Home Concept mağazasını açtı!

Kuveyt pazarında çocuk, genç ve bebek mobilya markası Kids&Teens ile yıllardır pazar liderliğini koruyan ALFEMO, Kuveyt’te ilk Home Concept Mağazasını açtı.

Alfemo'dan Beyrut'a konsept mağaza!

Mobilya pazarının lider oyuncularından olan Alfemo, geçtiğimiz günlerde Lübnan'ın başkenti Beyrut'un mobilya ticaret merkezi Mekalles 'te çok katlı bir Alfemo Konsept Mağazası 'nın açılışını yaptı.

Alfemo Beyrut'ta 7 katlı konsept mağaza açtı!

Alfemo Beyrut'ta 7 katlı konsept mağaza açtı. Mobilya pazarının lider oyuncularından Alfemo, geçtiğimiz günlerde Lübnan’ın başkenti Beyrut’un mobilya ticaret merkezi Mekalles’te çok katlı bir Alfemo Konsept Mağazası’nın açılışını yaptı.

Alfemo Beyrut’ta mağaza açtı!

ALFEMO, Lübnan’ın başkenti Beyrut’un mobilya ticaret merkezi Mekalles’te çok katlı bir Alfemo Konsept Mağazası açtı. Alfemo yurtdışı büyüme stratejisinde hızla ilerliyor.

Alfemo Panama'daki ikinci mağazasını açtı!

Alfemo Panama'daki ikinci mağazasını açtı. Türkiye mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo Mobilya, Orta Amerika’nın önde gelen ticaret merkezlerinden Panama’daki 2. Mağazasının kapılarını geçtiğimiz günlerde açtı.

Alfemo, Mısır'da üçüncü mağazasını açtı!

Alfemo, Mısır'da Mohandeseen ve El Nozha'daki teşhir mağazalarının ardından üçüncü ve en büyük konsept mağazasını başşehirKahire'de, dünyaca ünlü birçok seçkin markayı bünyesinde bulunduran City Stars MalVda hizmete açtı.

Çilek Mobilya Lübnan'da 4. mağazasını açtı!

Çilek Mobilya, Lübnan'daki 4. mağazasını Beyrut'ta açtı. Çilek, Tripoli ve Jounieh'teki mevcut 3 mağazasından sonra ülkenin başkenti Beyrut'ta bir mağaza daha açarak satış noktası sayısını 4'e çıkardı...

Alfemo Mısır’da 3. mağazasını açtı!

Alfemo 3. ve en büyük konsept mağazasını başkent Kahire’de dünyaca ünlü birçok seçkin markayı bünyesinde bulunduran ve Kahire’nin en gözde alışveriş merkezi olan “City Stars Mall”da hizmete açtı.

Alfemo, Avrupa’daki büyümesini İngiltere’de açtığı yeni mağazasıyla sürdürüyor!

Şehirli, yenilikçi ve özgün mobilya tasarımlarının markası Alfemo Avrupa’daki büyümesini 2013 yılında Türkiye mobilya ihracatında 9. sırada yer alan İngiltere’ de açtığı yeni mağazasıyla sürdürüyor.

Alfemo, Londra’da ilk mağazasını açtı!

Dünyanın atmış farklı ülkesine ihracat yapan Alfemo Mobilya İngiltere'nin başkenti Londra’daki ilk mağazasını Tottenham bölgesinde hizmete açtı. Alfemo, Londra’da ünlü futbol kulüplerinden Tottenham’a komşu oldu...

Alfemo beyrut mağazası Haberi

Alfemo beyrut mağazası


İthalat açısından büyük bir pazar potansiyeline sahip olan Lübnan, mobilya ticaretinde de bölgede stratejik bir konumda bulunuyor.


Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Alfemo İhracat Müdürü Serkan Duman şu açıklamayı yaptı: "Lübnan ve çevre ülkeleri bütün ekonomik etkinliklerde gelişmiş dünya ile yoğun bağlara sahip bir ülke. Lübnan'da mağazalaşmayı, yurt dışı büyüme stratejimizin önemli bir parçası olarak görüyoruz. Alfemo olarak, tüm alt yapımızı, ürün stratejimizi, mağaza konseptimizi, sistem entegrasyon donanımımızı yurt dışında mağazalaşarak bir dünya markası olma hedefine ve yurt içinde de dünya standartlarında mağazalaşmaya yönelik olarak kurguladık. Bugün Alfemo'nun farklı m2, lokasyon ve pazarlar için uygulanabilir standart konsepti var. Konseptimizin marka vaadi, sunduğu ürün ve hizmetlere uygundur. Görsel ve ticari sunum standartları tam ve eksiksiz düzenli olarak uygulanmaktadır. Sürekli tazedir. Ürün ve...