16 / 05 / 2024

alfemo Escuda koleksiyonu

alfemo Escuda koleksiyonu

Alfemo, İMOB 2012’de tasarım ödülüyle taçlandırılan Escuda koleksiyonunun yatak odası takımı ile tüketiciye; yeni nesil “elektronik mobilya” anlayışının son derece seçkin, lüks ve estetik bir örneğini sunuyor...

Alfemo Escuda Koleksiyonu'nu 1 Haziran'da satışa çıkacak!

Şehirli, yenilikçi ve özgün mobilya koleksiyonlarıyla her zaman büyük beğeni toplayan Alfemo, yaz mevsimine çok avantajlı bir kampanya ile giriyor.

Alfemo'nun serinleten yaz kampansayı başlıyor!

Alfemo'nun İMOB'dan ödüllü Escuda koleksiyonu ilk kez 1 Haziran'da görücüye çıkıyor...

Yurtbay Seramik'ten Antik Wood ve Samba koleksiyonu!

Yurtbay Seramik doğadan ilham alarak, doğanın tüm dokularını seramiğe taşımaya devam ediyor. Ahşap görünümlü iki yeni seri, “Antik Wood” ve “Samba” sonbahar koleksiyonu arasındaki yerini alıyor.

Yurtbay Seramik'in iki yeni serisi koleksiyonu arasındaki yerini aldı!

Yurtbay Seramik doğadan ilham alarak, doğanın tüm dokularını seramiğe taşımaya devam ediyor. Ahşap görünümlü iki yeni seri, “Antik Wood” ve “Samba” sonbahar koleksiyonu arasındaki yerini alıyor.

GoldMaster'dan yeni Marvel koleksiyonu!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, züccaciye grubundaki yeni koleksiyonu Marvel ile neşe dolu bayram sofralarına renk ve estetik katıyor.

VitrA Nature Koleksiyonu'yla evlerde modern görünüm sağlıyor!

VitrA’nın yeni Nature Koleksiyonu’nda yer alan taş dokulu porselen yer ve duvar karoları, doğal görünümü ve sade tasarımıyla mekânlara modern bir görünüm kazandırıyor.

Alfemo 3 ayda 22 bin metrekarelik Concept mağazası açtı!

Alfemo, son 3 ayda Türkiye genelinde açtığı toplam 22 bin metrekarelik Alfemo Concept mağazası için 27 milyon TL tutarında yatırım yaptı.

Alfemo'dan teknolojik mobilyalar!

Alfemo Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral; “İleri teknoloji hayatın akışını her geçen gün daha çok etkilerken, yaşamımızın odak noktası olan evlerimizin ve dolayısıyla mobilyalarımızın; bu akışa ayak uydurmaması bizce düşünülemez" dedi.

Confetti, Afrodis banyo halısı koleksiyonu ile dikkat çekiyor!

Türkiye’nin banyo halısında lider markası Confetti; sıcak yaz günlerini, kırmızının sıcak tonlarıyla banyonuza taşıyor. Afrodis banyo halısı koleksiyonu, uygun fiyatları ve şık tasarımları ile dikkat çekiyor.

Alfemo kedi tırmıklarına karşı dayanıklı kumaş kullanıyor!

Alfemo, kediseverlerin en çok şikayet ettiği konu olan "koltuk döşemelerinin tırmalanması" sorununa, mobilyalarında kolay temizlenen ve tırmıklara karşı dayanıklı kumaş kullanarak çözüm getiriyor.

Kale modüler koleksiyonu Zero'yu tanıttı!

Kale, bütünsel banyo çözümlerinin ideal bir örneği olarak hayata geçirdiği Zero koleksiyonu ile yaşam konforunu artırıyor. İşlevsel ve şık tasarımın en yalın haliyle buluştuğu modüler koleksiyon Zero, kullanıcılara vazgeçilmez seçenekler sunuyor.

Alfemo, teknolojik mobilyalarla büyüyor!

Her yıl elde ettiği yeni başarılar ve kazandığı ödüllerle bulunduğu konumu sağlamlaştırarak geleceğin dünya şirketleri arasında yer aldığını gösteren Alfemo, ürün portföyüne dahil ettiği "teknolojik mobilyalarla" da fark oluşturmaya başladı.

Seramiksan'dan yeni Teak koleksiyonu!

Seramik sektörünün yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken markası Seramiksan, ahşabı en doğal haliyle yansıtan yeni koleksiyonu Teak ile keyifli yaşam alanları yaratıyor.

kibrID MATERIAL'den KAZA Concrete Penta koleksiyonu!

kibrID MATERIAL, Türkiye’de temsil ettiği KAZA Concrete ile duvarlara sanatsal çözümler sunuyor. KAZA Concrete Penta koleksiyonu, İtalyan tasarımcı Cristina Vezzini’nin doğasına hayran olduğu geometrik şekillerden oluşuyor.

İder Mobilya'dan Coral Avangard koleksiyonu!

Ev modasına düşkün ve farklı renkleri evinde görmek isteyenler için iddialı tasarımlar sunan İder Mobilya, Coral Avangard koleksiyonu ile salonlarınızdaki yerini alıyor.

alfemo Escuda koleksiyonu Haberi

alfemo Escuda koleksiyonu

Gelişen teknolojinin hayatımıza kattığı yeni hobilerle beraber yatak odalarının da sadece dinlenme alanı olmaktan çıkıp; TV izlemek, oyun oynamak ya da müzik dinlemek için vakit geçirilen; “yaşayan” mekânlara dönüştüğü, hepimizin bildiği bir gerçek. Ancak öte yandan; sayıları giderek artan elektronik eşyalar, evlerimizde hem yer sıkıntısı ve görüntü kirliliği yaratıyor; hem de bu eşyaların mevcut mobilyalara uyum sorunu sıklıkla yaşanıyor.


Teknolojinin tasarıma ustalıkla entegre edildiği Escuda Yatak Odası takımında, şifonyer ayna gizlenmiş; USB ve DVD portlara sahip Led TV ile, karyolaya entegre; cep telefonları ve tüm mobil cihazlarla senkronize çalışabilen; İOS ve android işletim sistemleri ile uyumlu, Bluetooth Sound System bulunuyor. Tek bir kumandadan kontrol edilebilen bu donanım sayesinde, dinlenirken müzik dinlemek ya da TV izlemek, bambaşka bir keyif halini alıyor....